Jump to content

Moto Zajednica

Google

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Google

  • Rođendan 12.02.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Munze
  • Motocikl
    Suzuki GSX1300BK (B-King)

Poslednji posetioci profila

1902 profile views

Google's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

45

Reputacija u zajednici

  1. Neoprezno prezicanje koje je starijeg čoveka na mopedu, inače profesionalnog vozača, koštalo života. JOŠKA (83) NASTRADAO KAD JE KRENUO NA PECANJE: Novi detalji jezive saobraćajke u Boljevcima POKOSIO GA NASRED ULICE (FOTO) WWW.KURIR.RS U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Boljevcima nastradao je motociklista Joška Turan (83).
  2. Jedno od mogućih rešenja na tom mestu su betonske odbojne barijere umesto duple pune. To nije skupo, a spaslo bi živote. Drugo, niko se ne bi zaletao kao idiot ako vozi pola metra od betonske ograde, a i da udari, posledice bi bile manje od prelaska u suprotnu traku.
  3. Čuo sam za tu vest onog dana kada se desila... "motorista stao da pomogne nekome na Smederevskom putu i pokupio ga auto", pomislim koliko smo ranjivi i koliko je sve to strašno, siroti čovek. Danas došao motorom na posao, uterujem motor u dvorište gde parkiram već godinama unazad, kad na vratima umrlica - Mita! Zaledio sam se shvativši da je čovek iz te vesti zapravo bio on... komšija u čijem dvorištu parkiram motor već godinama kad dođem na posao. Znam mu i oca, isto vozi motor. Nisam otišao da ga ispratim na poslednji počinak jer nisam znao šta se desilo. Još ne mogu da se opasuljim.
  4. Nažalost, mislim da prvo mi moramo uvek da vozimo tako da očekujemo i spore a i bahate vozače, i decu koja pretrčavaju put, i udarne rupe, i pesak u krivini, i neosvetljene Tamiće i traktore, i vozače koji naglo menjaju pravac i zakucavaju kočnicu bez razloga, i lika u Yugu koji na vrućini u koloni otvara vrata da se ohladi, i baju koji prolazi kroz crveno jer gleda u mobilni, i gluvog dedu koji po dijagonali prelazi magistralu a ne gleda uopšte, i kolotrage gradskog autobusa, i mokre tramvajske šine, i pijanog lika koji skrene u tvoju traku pravo na tebe, i ovo i ono... sve mi to moramo da očekujemo svake sekunde. Jer će se nešto od toga desiti kad tad. Bolje da očekujemo nego da nas iznenadi. ....a to sve ako hoćemo da izbegnemo čuveni epitaf "ovde leži onaj koji je imao prednost". Jer od toga nema koristi.
  5. Ja sam imao nezgodu u Bg, pao sam i motor mi je pao na nogu, skočni zglob i fibula otišli dođavola... evo sad se oporavljam, biće dobro nadam se. Hodam prilično normalno bez štaka, to je više nego dovoljno.
  6. Poginuo motociklista kod Trstenika: Udario u kamion, preminuo na licu mesta Moticiklista se iz pravca Stopanje kretao ka Kruševcu iza kamiona i u jednom trenutku, kako se za sada pretpostavlja, usled nedržanja odstojanja, udario u kamion Večeras oko 20.30 sati u Stopanji, na putu Kruševac-Trstenik, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo motociklista. Prema prvim informcijama, moticiklista se iz pravca Stopanje kretao ka Kruševcu iza kamiona i u jednom trenutku, kako se za sada pretpostavlja, usled nedržanja propisanog odstojanja, udario u kamion. Taj kontakt je bio koban po mladića, pišu Novosti. Ekipa hitne pomoći Doma zdravlja iz Trstenika odmah je izašla na lice mesta, ali pomoći za nastradalog nije bilo. Večeras je završno veče popularne manifestacije "Pečenjijada" u Stopanji, koja je otvorena u subotu. Više od 10.000 posetilaca je prema proceni organizatora boravilo u Stopanji tokom vikenda. Zna li neko nešto više o ovome?
  7. Saša je dobro, evo ga leži preko puta mene na Urgentnom. Danas ga puštaju kući, pa tek onda kreće dugi oporavak...
  8. TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU: Motociklista poginuo nakon što je udario u zaštitnu ogradu na auto-putu WWW.NOVOSTI.RS VOZAČ motocikla je poginuo, a njegov suvozač teško povređen... Zna li se nešto više?
  9. Dobro, nije @nenadlaza kriv, čim mi redovno čitamo to što on postuje, znači da ima smisla... moram priznati da su me ove vesti prilično naterale da se zapitam da li uvek sve radim po propisu. Starini neka je laka zemlja...
  10. Bio sam pre neki vikend, put ima sređenih delova i loših delova... ali je lep za vožnju po lepom danu. Prvi put sam bio u Žagubici, mesto izgleda prilično sablasno i siromašno. Evo slika sa jednog mesta na pola puta između prelepog Borskog jezera i Žagubice:
  11. Evo poslah i ja upit kada će biti uveden TAG za motore preko one kontakt forme na sajtu Puteva Srbije. http://www.putevi-srbije.rs/index.php/контакт-јппс Hajde da krenemo malo ozbiljnije da ih tovarimo porukama....
  12. Da podignem malo ovu temu iz pepela, apropo novih otvaranja velelepnih širokih autoputeva diljem naše zemlje. Ja sam jedan od onih koji redovno plaća sve putarine za motor. Nedavno mi se desilo nešto smešno... naime krenuo od BG autoputem ka Nišu, i kod Aleksinca me prilično brzo pretekne neki kolega bajker pez propisne opreme, jedino što sam video je da je motor neki sportski i da je drečavo žut... naravno, krenem da ga pratim. Ide on dosta brzo, i krene da se isključuje kod Niša, kreće prema ENP liniji, meni ništa nije jasno, znam da ne može tu motorom, i 'ladno se čoveku diže rampa. Prva pomisao mi je bila "pa ovo su uveli za motore, svaka čast"... nisam ni razmišljao o tome da lik ima trasponder, pošto ništa osim kacige nema na sebi. Onako u magnovenju i milisekundi ja pravo za njim profuram kroz tu još uvek podignutu rampu. Da skratim, nakon samo par stotina metara on staje sa desne strane - tek vidim da je motor AMSS! To mu je bila neka intervencija izgleda. Verovatno je imao transponder, ne vidim zašto bi mu se podigla ENP rampa... a ja i dalje osećam grižu savesti što sam prošao bez plaćanja, i čekam da mi stigne nekakva kazna. Kakva je situacija, da li se plaća ili se ne plaća, šta činiti, kom se treba prikloniti carstvu?
  13. Iz nekog razloga nisam video da je tema već postavljena, tek nakon refresha se pojavila.
  14. Zna li neko nešto više? http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/2984727-motociklista-33-poginuo-u-sudaru-sa-audijem-vojske-srbije-dramaticne-fotke-s-lica-mesta
  15. Nasmejao si me ovim komentarom, na ovom sumornom podforumu...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja