Jump to content

Moto Zajednica

VanjaBGD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    147
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: VanjaBGD

  1. VanjaBGD

    Vaučer za EXIT

    Ove karte sam dobio. Inace se ne bavim prodajom istih. Tako da nemam pojedinacne.
  2. VanjaBGD

    Vaučer za EXIT

    Posalo sam ti PP.
  3. Kao sto kaze ... Imam dva VIP vaucera za Exit 5 dana. Ako je neko zainteresovan, neka salje PP.
  4. VanjaBGD

    Vaučer za EXIT

    Ako smem da se prikljucim temi... Takodje imam dve karte VIP za 5 dana. Dacu ih povoljno, ako je neko zainteresovan neka posalje PP.
  5. Jedan od problema na Beverlyu je i luluca svecice. Bilo bi dobro da odes u neki servis da ti pogledaju lulicu, cinimi se da se meri nekim instrumentom protok struje kroz istu. Da je pumpa, ne bi pucalo iz auspuha.
  6. 250 bez ustrucavanja! ne poderiva masina, mali potrosac, odrzavanje smesno.
  7. Samo bih da dopunim... I na modelima 300ie Tourer Beverly, sa okruglim farom postoji taj problem sa pumpom. Ja sam je menjao, na srecu u garanciji. Inace, desavalo se da prekida i u radu, malo zastane pa proradi i naravno kada se ugreje. Inace, taj problem se javlja i kod Vespi, konkretno da ja znam na modelima GTS 250, 300.
  8. Pozdrav Druze. Vidim da te muce delovi za tomosa. Ja mogu ovo da ti ponudim

    i za to mogu garantovati da je dobro. Inace http://www.facebook.com/pages/VEC-ignitions/136229489761189?fref=ts ovde mozes videti ostatak nasih proizvoda. Pozzzz...
  9. Dvokomponentna, sigurno ces biti zadovoljan. Proizvode se kod nas, ali se prodaju po Evropi. Bices sigurno zadovoljan.
  10. Voleo bih da imaju sve dimenzije ali nazalos za 16 nista http://www.michelinmotorcycle.com/index.cfm?event=PowerPureSC
  11. Ja ti mogu samo preporuciti michelin ali ne city grip vec power pure saru, mislim da je neko od kolega vec stavio na forumu da je to prva scoot guma sacinjena od dve komponente ALI postoji jedna velika caka Kao i uvek u Srbiji je tesko i to jako,jako,jako tesko da pronadjes ovu gumu jer svi gruvaju city grip. Ja sam prosle sezone bas slucajno u beogum i nasao prednju a sad opet na netu slucajno i zadnju. Sve servisere koje sam zvao su rekli da guma ne postoji, te nemamo je u tim dimenzijama, te ne uvozimo,...... Na kraju krajeva, neces pogresiti ako uzmes city grip ali opet kazem iz iskustva power pure, a sto se tice ostalih proizvodjaca nisam imao iskustva, makar sa tim vecim dimenzijama. Evo ti link pa pogledaj sta michelin preporucuje za Italijane kojji voze SW. http://www.michelin.it/moto/pneumatici-scooter#type=type_2 Nadam se da sam ti pomogao ako nisam onda sam zakomplikovao Pozz Slazem se sa tobom za City Grip. Po meni nista spec. Mislim da cena igra presudnu ulogu kod nas na trzistu. Ove Power P. su odlicne. Jedina mana koju sam ja nasao sto je nema u dimenziji 16.
  12. I ja moram da menjam. Do sada sam vozio na Maxxis gumama. Presao 20 000km na njima i mogu jos. Tvrde, prave pirocanske, dugo traju. Hladne su katastrofa, kada se zagreju nesto i mozes sa njima. Malo citao, rasipitivao se i na kraju mislim da ce pasti Pirelli. Citiy Grip na Beverly-u izgleda uzasno. Kud mu je zadnja uska, sa Citiy Gripom izgleda smesno. Inace, bio sam dokon pa sam merio Michelin i Pirelli, i stvarno je razlika u sirini. Citiy Grip ima enduro oblik gume, a to mi se ne svidja.
  13. pirelli gts 23 michelin city grip razlika u visini gume ili ti sirini. obe gume 120/70 michelin visina 113mm pirelli visina 119 a o svemu tome malo sire na http://modernvespa.com/forum/topic98892
  14. To sa skripanjem to je do kvacila. cepaj dalje. nije to nista. meni se to cuje na nekih 80, 90km/h a motor ima 11 500km. to ti se pojavljuje verovatno kada je motor zagrean. dodaj malo odlucnuje gas da kvacilo bolje uhvati, mislim da ti se skripa nece pojavljivati. to sto ti se gasi, moze da bude svecica. kao i meni sto je bila. vozis, sve normalno, stanes, ugasi se ili trokira u voznji. najbolje da je promenis. pazi kada budes uzimao NGK, uglavnom su kineske i lose, probaj da nadjes DENSO. kilometar sat... menjana ti je sajla, kao i meni, nije stavljena original, sigurno je pravljena. Pravio sam je kod Bobana i nesto malo je duza, taman toliko da pravi problem i da igra. Nemoj da je gledas. temperatura... normalno je da se greje i da pali ventilator. pogotovo u gradu na ovim vrucinama. kada ides na otvorenom, to retko radi, skoro nikad. meni bar nikad. moj predlog... nemoj dugo da ga vozis jednom brzinom recimo 80. poteraj na 100, pa samanji na 70, 80... Kajis se tada greje ravnomernije i izbegavas pucanje. ponesi rezervni kajis, mozes da uzems neki potroseni od nekog, cisto da imas da se dovuces do negde, i u AMSS uplati ovo sto ti je rekao NOLE. Sto manje budees razmisljao o problemima, manje ce ih biti a ti ces da budes skoncentrisaniji na voznju. Cepaj to, to je pravljeno da se odvrce i da se dere.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja