Jump to content

Moto Zajednica

stevica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu stevica

  • Rođendan 23.02.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bijeljina

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

stevica's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. stevica

    sve o kawi z750

    Ja sam iz Tuzle , ali zivim u Bijeljini od 2004.god. (iz Tuzle otisao 1992.) Gida je koliko sam cuo u Austriji - Becu ili grijesim. Uglavnom nije u Bijeljini vec negdje u inostranstvu, mozda i u Njemackoj.Da i on je osamdesetih imao dobre motore, mislim da je bio u Tuzli na skupu 85 sa Kawasakijem GPZ 900 R. Gida je u Australiji.
  2. Kraljevo 2002 ostace mi dugo u sjecanju ;D
  3. Slazem se u potpunosti sa ovim nacinom razmisljanja,elem ima ona narodnai,svaki cigo svoga konja hvali!Ja sam konkretno sisao sa Honde CBR 1000 F SC24 na Z 750 samo iz jednoga razloga, pardon dva.Prvi razlog je da "R" motor naprosto vuce covjeka na velike brzine (preko 250 km\h) pogotovo na auto-putu, a to je brzina koja iziskuje dobre psihofizicke predispozicije vozaca i brzina koja se moze drzati relativno kratko vrijeme, prema tome upotrebljivo samo radi onoga "da probam koliko moze brzo motocikl da ide".CBR mi je sluzio samo za putovanje jer u gradu sa svojom masom i upravljivoscu je bukvalno bio neupotrebljiv, a dok Z 750 sluzi za sve, od vozikanja po gradu i okolini, izlaska na kaficu do obliznjeg kafea i putovanja jer je lak i upravljiv, a opet dovoljno jak i brz motocikl.I druga po meni veoma bitna stvar, kupio sam nov motocikl koji za ulozeni novac daje dosta. Zemo to zelim da cujem zanas da sam i ja sisao sa CBR 900RR.
  4. vidim da smo kolege, kako po starom tako i po novom bajku i skroz se moram slozit sa tobom svoga zekonju sam navukao bio na 254 i preko ni makac. slozicu se i sa definicijom za vrat, samo nisi napomenuo da pri toj brzini obicno kaciga se popne do pola nosa otprilike koliko je dobra zastita od vjetra pa to postaje borba za goli zivot ;D To su pravi odgovori.
  5. Mozada je tebi glupo admine. Nekom nije.
  6. Znaci da smo udvrdili da Kawasaki z 750 razvija maksimalnu brzinu 240km\h. Sve ostalo su izmisljotine. ;D
  7. Znaci ako postanes jedno sa motoro onada kawa ide 278km na sat.
  8. Sat na snimku pokazuje u jednom trenutku brzinu od 278 km.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja