Jump to content

Moto Zajednica

Goblin

Članovi
  • Broj tema i poruka

    425
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Goblin

  • Rođendan 12.09.1984.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd - Borca
  • Interests
    Previse za jedan zivot...
  • Motocikl
    Futong 250

Goblin's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

238

Reputacija u zajednici

  1. 1. BigRider (Големи Јахач) 2. Виолета Џоксова 4. Dejan-VozimoSvuda 5. Brzotrz 6. Џокс 7. George Goodrailway (aka Flying George Posted Image ) 8. Crni 9. Nemanja 10. Pedja 11. Vrncanac Cale 12. Pedjabgd 13. Kaja 14. Bobbra +1 15. Uros91 +1 16. Icatenej + 1 17. Melinda 18. sasha + 1 19. Aleksandar NS 20. Dejan-bandit1200... 21. Микеле (Maxmoment) 22. Burdjan 23. Culle SSTM 24. Floyd + 1 25. bobi krofna 26. ruske011 Na zalost, izbacio sam se sa spiska... Vidimo se drugom prilikom!
  2. Sta reci... Posto i sam planiram odlazak za Norvesku, samo, nikako da diplomiram jer sam lenja buba , tvoj blog mi je glavno sredstvo informisanja. Kako je kul kada se ispostavi da smo svi, na neki nacin, povezani. To mi se isto desilo sa Notoriusom i Funky-em.
  3. Uvek je nosim pod sedistem. Mada, da budem iskren, nikada je nisam otvorio, tako da u opste ne znam sta ima unutra.
  4. Odlicno! Narocito mi se svidjaju ovaj "kacket" na faru, vizir na faru i Paniser lobanje! Bravo!
  5. Goblin

    HONDA CB 500

    Ala si ga upicanio... Kao u sobu da ces da ga stavis!
  6. Vremena se menjaju, trziste se menja, svet se menja! Meni je simpatican, a i volim kompaktne motore. Sto se kaze, gradske!
  7. Jel treba nekome potpuno otvoren auspuh? Na mom motoru je (tako sam ga kupio) potpuno otvoren auspuh i mnogo je galsan za moj ukus, tako da bih ga zamenio za fabricki, glava za glavu. Ako neko hoce da mu se motor cuje kao isterivac djavolja, evo mu prilike da resi problem samo odvrtanjem i zavrtanjem 4 strafa. Prethodni vlasnik je bio jako ponasan na zvuk, covek voli kada motor arlauce, ali ja nisam uspeo da se naviknem... Motor koji vozim je od 250ccm, ali mislim da kod kineza nema razlike izmedju auspuha na motorima od 150 i 250ccm.
  8. Nisam shvatio, da li je kolega imao prelom ruke i ceka operaciju (bokilicev, malo konfuzan, post) ili se samo ugruvao? A to sto pricaju seljaci, nisi trebao ni da pricas sa njima. Ne zato sto su seljaci (zitelji prigradskih podavalskih naselja), nego zato sto svi znamo da su motoristi krivi (kao i oni koji naprave preksaj a voze, uslovno receno, skupa kola). Jbg, stereotipi su to, a narocito su izrazeni u malim sredinama.
  9. Ono, istini za volju, uvek sam vozio nesto bez vizira!
  10. Samo da kazem da sam ja s ovom kacigom, pri brzini od oko 50-60km/h, aterirao direktno na glavu, da je kaciga pukla, ali je glava ostala apsolutno nedirnuta, kao da nisam ni udario... Da je M velicine, kupio bih je, bez razmisljanja, opet. Kaciga je i prilicno lagana i udobna. Jedina zamerka joj je suncani vizir koji je nekako cudno napravljen, pa ne moze da se vozi kada je samo on spusten (mora da se spusti i ovaj providni) jer nekako cudno kovitla vetar i usmerava ga pravo u oci.
  11. Meni najlepse izgleda u ovoj crno-sivoj kombinaciji, ali bez narandzastih nalepnica. Ali, da, stealth look je pun pogodak!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja