Jump to content

Moto Zajednica

mikac71

Članovi
  • Broj tema i poruka

    60
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mikac71

  • Rođendan 13.01.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Suzuki GSX-R1000

mikac71's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Evo i mene !!! Dugo me nije bilo. Oporavljao sam se ( psihicki ) od lizanja asvalta na HuRingu 15-tog augusta sam se pljesnuo , a sve zbog nervoze od posla. Nisam ni trebao voziti nervozan, ali sta ces - cudna je ta ljubav prema voznji. Polako se spremam za novu sezonu.
  2. Malo smo ne-aktivni na forumu. Ali je bilo i prosle godine, a i ove. Evo spremamo se na sledecu voznju 15-tog na hungaroringu. Rezervisali danas mesta za voznju. ( ustvari moj kolega je obavio to ) Tako da vidimo se tamo ako neko dodje !!! :moto3: :moto3: :moto3:
  3. fotke su super!!!! svaka cast, voziti po ovakvoj vrucini, nije lako :takoje:
  4. Napokon sam uspeo pronaci slobodnog vremena, i uspeo da se ubacim na stazu hungaroring , za 3 JUL. Za sada nas ide sedmorica, a mozda se prikljuci jos neko u zadnji cas. Vidimo se na stazi , ako dodjes (to crank). a i svi ostali koji dodju Pozdrav
  5. pokusavamo, ali izgleda da necemo imati srece. Staza u Hungaroringu je vec popunjena, mislim sa dozvoljenim brojem vozaca. Kako je krenulo ove godine, slabo ce da se vozamo na stazi. Zelim puno srece onima koji su uspeli negde da se uguraju !! :takoje: A meni ostaje da trazim prazno mesto. Uglavnom se sve svodi na to, da kad imam vremena za voznju - e bas tada nema slobodnog mesta. bljak......
  6. link, cena ili nesto vise informacija?? ajd prosvetli nas
  7. Naravno prijatelju. Evo bas danas se pokusavamo dogovarati, za 21 MAJ. Nesto su poostrili prijavu na hungaroringu, ali videt cemo u narednih par dana. Kazu da se mora prijaviti ranije nekoliko dana, a ne znamo ni kakvo ce vreme biti 21-og na hungaroringu. Tako da jos se nista ne zna. Uglavnom ti javljam ishod dogovora.
  8. Javljam se malo kasno. Ali posao je ucinio tako da nisam pogledao forum, pa nisam ni znao da li neko hoce da ide na stazu. Moji drugari i ja (nas 5-torica) smo bili na stazi Euroring , u subotu 28-og. Bilo je super vreme. Iduci termin na Hungaroringu idemo 99%, a u medjuvremenu, jos jednom na Euroring Evo i jedna fotka.
  9. Saucesce porodici Tomika je bio veseo lik, pun zivota, samo 26 godina, uvek za zabavu i provod. Zajedno smo vozili puno puta. i na Hungaroringu je zestoko vozio. Ovo sto mu se dogodilo je prava nesreca!!!! R.I.P. R.I.P. R.I.P.
  10. moze za auspuh - slip-on. akrapovic ili yoshimura , ili scorpion
  11. BREMBO plocice za YAMAHA R1;R6;FZ1;FZ6;FZ8 Polovne ,koristene samo oko 300km. Prave sportske plocice, za extremno jako kocenje. :care: :care: Cena:80Eur (2 para plocica) evo i fotka
  12. Prodajem kacigu PROBIKER . velicina : L (60cm) Kaciga je nova, kupljena u Louis-u . :takoje: Cena: 70Eur. Moze i neka zamena , za nesto od opreme ili delova koji su za Suzuki GSXR1000 K5... ponude na e-mail, ili 063/8318042 .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja