Jump to content

Moto Zajednica

s.cobanov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

s.cobanov's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Slazem se sa tobom, iako volim to da radim, sklapanje copera je 5x lakse nego ovakva prerada, jer se vecina delova dobija "na rupu" a jedini posao je samo zasrafiti... Ali ovde je to dobro placen posao, bar meni.
  2. Citao sam gore pomenuti post i onog decka sto mu radis preradu! Reci cu samo SVAKA CAST! Steta je samo sto u Srbiji malo postuju ovakve radove, ali valjda ce se i to popraviti. Samo napred, FZR je vrh!
  3. Posto se bavim slicnim poslom ali daleko od nase zemlje moram i ja dati komentar u vezi prerade i oko ostalih kometara. Na pocetku cu reci svaka cast vlasniku motora sto je sasvim bio iskren od pocetka teme i rekao ono sto kod nas 99% nebi reklo, nego cutalo.. Mislim da je thunderacha dobra osnova za preradu. Imao sam je i veoma sam bio zadovoljan. PAr reci o samoj preradi i oko komentara nekih ljudi. Vidi se da je majstor koji je radio preradu odlican, isao je u tako sitne detalje sto ja veoma volim i sam obracam paznju na njih. Odlicno je sve uklopljeno, stvarno za svaku pohvalu. Ovakav rad u Srbiji, sa sigurnoscu mogu da kazem, malo ko moze da uradi. Vidjao sam letor radove ''napucanih'' majtora i mogu reci da je to sramota, nista nema veze ni sa cim, maske se srafe srafovima za gips, oklopi se setaju gore dole bez problema. Tako da vas par sto ovde nesto prigovaraju, nemate pojma, ovako nesto bi cak kod mene bilo vrlo interesantno a vi tu nesto kudite decka koji je svojim parama ovo finansirao a i majstora koji je sve ovo lepo upakovao i vratio zivot ovom koliko sam primetio nesrecnom motoru...
  4. Pozdrav svima. Zovem se Sasa, zivim u West Palm Beach na Floridi.. Bavim se motorima od kad znam za sebe i sasvim slucajno sam naisao na ovaj forum. Nadam se da cemo se lepo druziti!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja