Jump to content

Moto Zajednica

Drivee

Članovi
  • Broj tema i poruka

    173
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Drivee

  • Rođendan 27.04.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NS
  • Interests
    Drivee
  • Motocikl
    BMW F650ST

Poslednji posetioci profila

1749 profile views

Drivee's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, imam na satu 8200 km. Nije mi jasno sledece: Motor na leru radi na 2500 obrtaja. Da li je to normalno? Drugo, sipao sam 9 litara benzina, presao sam 250 km i sada mi kazaljka pokazuje da je skoro prazan. Cini mi se da je povecana potrosnja. Prvom prilikom cu sipati opet pun pa izmeriti tano koliko sam potrosio beznina za tu odredjenu kilometrazu.. Da li je moguca modifikacija sica, stalno klizim napred, bas jako los dizajn za ljude od 110 kg. Inace sto se tice motora sam zadovoljan ali plastika je najnizeg kvaliteta, i sediste ne udobno.
  2. NOVA cena prilicno hitno. Ko mi da 1800 bicu OK.
  3. Imam za njega i ciradu, tj prekrivac..
  4. Kao sto naslov kaze, Prodajem BMW F650 ST. Doslo je vreme da se kupuje stan pa mi svaki dinar treba. Od 3 motora padam na 1 i to najjeftiniji. Nesto o motoru: Godiste je 1999. To je ST (strada) zadnja generacija. Motor je skroz ispravan, zamenjen lanac i lancanik pre 1000, nove Michelin gume(jos one boce na njima), ima vizir, top i bocne kofere BMW Adventure. Presao je oko 38000 pravih, uvoz je iz Nemacke. Ja sam treci vlasnik u Srbiji. Nije se puno vozio kod nas. Grejaci rucke. 3 kljuca+ kljuc za bocne kofere. Nosaci su originalni. 12V prikljucak za punjenje akumulatora ili vaseg telefona, navigacije. Vartin akumulator kupljen presle sezone. Ako neko ima pitanja neka pita. Potrosnja oko 4- 4.5 litara sa koferima i 120 kg + 80 kg. Moze se videti u NS okolini. Budisava oko 15 km od NS. Registrovan do Jun-a ili Jula 2014. Nisam siguran. Vlasnik. Mane: Nebi bilo lose presvuci sediste, moze i ne mora. Nosac zadnjeg fazastera treba ofarbati. Ta usluga je 500 dinara. Ja bih 2000 eura ili neki manji auto dizel. Kontakt na srdjankuzmanovic@hotmail.com ili ovde na PM. Najsigurnije je email.
  5. I ja mislim da je to tolika mala investicija da ukoliko je to potrebno sigurno bi to bilo na motorima.
  6. http://www.rideorhide.com/forum/index.php?topic=947.0 Pricitaj ovo i ostavi to sve kako jeste. Pod uslovom da nemas naslage na svecicama.
  7. apn je apn a a35 je samo a35 Ako je kompresija nebi trebao da ide dobro..
  8. Gonzales, Nemoj samo busiti, ako vec to radis obrati paznju na jacu klipnjacu, lezajeve itd itd. Ima gore neko je opisao sta i kako. Kontam da ce da ti radilica prsne posle 1 godine voznje. Onda samo vise problema..
  9. Dobro dosla M. Eto ja cu da te vozim dok se ti ne ponovis
  10. mrzi me da citam sve ali otprilike je ovako. 2T je sporiji na startu ali na nekim jacim obrtajima jede asvalt. Zagadjivac je ali se manje kvari. Veci je potrosac. 4T je brzi u startu i nemoze da parira 2T na vecim obrtajima. Manje zagadjuje i vise se kvari, tj ne kvari se on vise vec ima vise delova koji mogu da se pokvare. To ti je to otprilike.
  11. Moze se naci na You Tube klip od 30 ak minuta vezano bas za ovu temu. Vozili su 7 dana te motore, bas sam pre neki dan gledao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja