Jump to content

Moto Zajednica

RAZZOR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    131
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • MSN
    fallen_skate_trance@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beli Manastir

RAZZOR's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Meni ni bog nemoze pomoc. samo neki poso. Novaca fali kronicno. imam put za austriju vikend prije. tako da jednostavno nemogu financijski podnjet to. za austriju cu potrosit 1000 kn i za susret mz sveta kod vas mi treba minimalno 500. 400 za gorivo i 100 kn da dam vama za pokriće troskova. A meni kao studentu bez plaće je tesko izmislit 1500 kn u 2 tjedna
  2. Ovako. za mene je to predug i prekompliciran put. 400 km u jednom smjeru. tolko mi je do rijeke skoro da na more odem. ako gmh bude dolazio i ako ima volje da me poveze ili neko od njegovih mogu platit nesto goriva i dobro. Opremu za veliki motor imam tako da nemam brige. A sto se tice spavanja legnem uz neko drvo, nabijem kacigu na glavu i dobro. netreba ni sator ni nista. tako da prtljagu necu nosit. Imam volje doc al financijski necu biti sposoban a i sumnjam u moju emzu. u zadnje vrijeme voli zafrkavat. vile mi cure konstantno. preopasno je 800 km tako prec. volio bi al preopasno je.
  3. Ajmo ovako nakon pol godine izbivanja s ovog foruma kolega iz bugarske mi se javio na fejsu. kaze da se planira susret u arilju ako se ne varam. negdje 25.5. pa jel neko moze rec sta se tocno dogovara gdje i kad da si mogu izracunat put i skontat se ocu moc doc posto tjedan-dva prije toga sa vw forumom imam put u austriju. Hvala
  4. Mah moj je naviko da mu vadim dusu. radno podrucje od 5 do 6 milja okretaja. u obilazenju i do 7 cim padne do 4500 odma saltam u nizu. i samo po gasu. Nema odmaranja. I tako stalno. i motor se naviko. i sad nema problema. Al zato ima problema kad moj stari uhvati motor. on vozi turisticka voznja od 3 do 4 tisuce okretaja. motor pocne stucat, trokirat, gusit se, nece palit. ma cuda. A kad ga ja jurim onda radi ko avion. Bas da nepovjerujes.
  5. Ja sa emzom idem svakako. samo ne polako. ali na otvorenom sam spor. Ugl vidit cemo jos. mozda cak i svojom emzom dodjem. Al nisu to mali kilometri
  6. Nisu pare problem. Imao bi do tamo i nazad. al planiram s gmh-om i njima putovat. a oni putuju s 4 nova velika motora i uvijek bi mene morali cekat iako svi znaju kojom brzinom idem i kako jurim i izvlacim max iz 150 ccm. ali ipak nemoze se to mjerit sa 600 ili 1000 ccm. tako da cu si dozvolit komociju da me oni pokupe. dam im za gorivo i dodjem na skup. da se ne moraju vozit polako zbog mene. a i imat cu sansu da se vozim na velkim emzamamalo vise i steknem neki opako dobar dojam i iskustvo.
  7. Evo mene malo u temi. Sad sam u preovoru s kolegom gregorom da pokupe i mene. pa da se i ja s njima dofuram. jeftinije je njima a i nama.I brze se moze putovat. nemoraju mene cekat. (i necu im tolko zavidit na pilama) A i imao sam prometnu s motorom prekjuce tako da neznam sta ce bit. Ugl imam u planu doći na susret pa makar ko suvozac
  8. RAZZOR

    MZ Caffe

    Hello ppl. Eto mene sa pitanjcem. mozda je to najbolje pitanje za petera. Uglavnom jednom mom kolegi treba prednji tocak 16 coli za disk. to sam sebi nabavio al nemogu i njemu. a na mz susretu mi je to zapalo za oko kod jednog od mađara. (onaj s koferima i s ženom) Pa ako neko zna da mozda negdje u srbiji ima ili da pita mađara jel je to moguce nabavit.
  9. Vas dvojica i ko god podje sa vama, lepo dodjete do N. Sada, a dalje vas ja vodim. Nema potrebe da se ide kroz Beograd jer bi tuda bilo dalje. Ima mnogo kraci put, a i lepsi je . E ovo mi se svidja. vec vidim da ce ovo da bude jedna ugodna voznja.
  10. Pratim temu i ocekujem skup. imat cu oko 320 km i nesto vise od 6 sati jahanja. sto mi se i nesvidja bas. jos moram da mjenjam rutu jer necu da idem preko beograda ni pod razno. Al u biti ok je. planiram dolazak samo da se konsultiram s kolegom mihom. idem do njega ovaj vikend slavit vincešku pa cemo popricat o tome uz pićence.
  11. To vujo legendo. Razmisljam da opet dodjem na vas mz susret. bilo je odlicno. samo ove godine ce mi bit daleko. a to me jedino odbija. Nisu mi problem kilometri nego strana drzava, ako se polupam ili ako vrisne nesto onda se mogu propucat odma. Al iskombinirat cemo nesto. (Svi znaju kako ja i miha vozimo. tako da, jako je rizicno ) Treba da dođete svi, dogovorite sa na vašem Forumu pa dođete u što većem broju. Potpuno razumem o čemu pričaš jer sam i ja letos imao osećaj nesigurnosti. Šta da mi nešto crkne, gde i koga da jurim po Hrvatskoj, šta da radim sa Hondom na auto putu? No, MZ nije Honda, dolazite da se nađete sa vlasnicima, prodavcima delova, majstorima... celom infrastrukturom MZ ljudi a to je najveći mogući stepen sigurnosti u putu čak i za nas. I mi nismo iz jednog grada ili regiona pa se snalazimo, šaljemo delove po nekome, poštom, kurirskom službom. Na dan održavanja Skupa svi smo na jednom mestu, problem nije moguć. Znam sve to al ipak. Postoji nelagoda. nije me strah nego ono nelagoda. Jer proslost nam je takva kakva je. Bez obzira sto se ja druzim sa srbima uvijek postoje budale zaostale pa zato.
  12. To vujo legendo. Razmisljam da opet dodjem na vas mz susret. bilo je odlicno. samo ove godine ce mi bit daleko. a to me jedino odbija. Nisu mi problem kilometri nego strana drzava, ako se polupam ili ako vrisne nesto onda se mogu propucat odma. Al iskombinirat cemo nesto. (Svi znaju kako ja i miha vozimo. tako da, jako je rizicno )
  13. Nije da se trpam al htio bi zamolit starog lisca da uzme meni 2 xl majice. pa cu njemu dati lovu. Svejedno moram kod njega poono sto sam davno narucio. nadam se da se ne ljuti sto ne stignem nikako do ns. kad odem ima duplu cugu svakako. Htio bi i ja nositi bjb mz majicu
  14. Gledam to i nikako mi se nesvidja. Jer. ajmo ovu situaciju zamislit. Ljeto. 30 i kusur stupnjeva. na emzi se sjedi ko u stolici. znaci sunce pici po rezervaru + ti drzis noge na rezervaru. neznam kak bi to radilo. al ok. nemam nikaku pametnu ideju s tim. pre jednostavno je. poznat sam po tom da zakompliciram.
  15. Do varnicenja mislim da nebi dolazilo jer je to vrlo mali napon. a naravno da bi se trebalo da uradi kasnjenje. tj uzimanje uzoraka svakih 5-10 sekundi recimo. vlazan stapic nebi pravo probleme jer sam naglaso da se samo malo smirglom oguli lak to znaci da bi povrsine bile minimalne i nebi se moglo spojit s plusom skroz na dnu. naravno ako je precizno sve odradjeno. a s tim otpornicima se nisam susretao. ako mozes na pp mi pustis malo vise o tome. Inace sam pun ideja i volim fantazirat. pa mi je ovo zanimljivo
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja