Jump to content

Moto Zajednica

Traveler

Članovi
  • Broj tema i poruka

    51
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Traveler

  • Rođendan 31.03.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Gornji Milanovac
  • Motocikl
    GSX 1400, MZ ETZ251

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Traveler's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

17

Reputacija u zajednici

  1. Zainteresovan sam, pratim...
  2. Kad budeš skinuo korpu proveri lanac koji pokrece pumpu za ulje (iza korpe je) voli da se istegne pa u donjem delu masine voli da lupka o blok i stvara zvuk koji mili po mozgu.
  3. Da, kolega, aktuelni su... Izvini, nisam video poruku na vreme, ako su ti još uvek potrebni pošalji mi podatke u PP da ti pošaljem brzom poštom. Da te lepo služi VFR-ka.
  4. Pozdrav drugari, Poklanjam par prednjih migavaca za RC36 ako nekom treba; Promenio sam motor, pa ostali višak...
  5. Proveri da li uopšte pomera klipove pri verglanju... Moguće da ti je obleteo jednosmerni ležaj, takozvani frajlauf (inace boljka VFR-a) hoće da pukne, a skoro se uvek desi kad se motor startuje kad je hladno jer je ulje min dva puta gušće. Ukoliko ih pomera imaš neki problem sa kompresijom. Takvo verglanje nema veze sa karburatorima i svećicama.
  6. 060 / 0725524 dečko ima dosta delova za čz - a pozdrav
  7. Pozdrav drugari, Sinoć se vratio sa letovanja i po ko zna koji put oduševljen VFR - om, kao i svi vi Bio sam na Krfu, tura od 2250 km Gornji Milanovac - Igumenica (mesto gde se uzima trajekt) i nazad plus vožnja svaki dan na ostrvu. Išli smo sve autoputem što malo smara, ali motor ne umara uopšte. Pravio sam i ranije duge ture 500 - 600 km, ali nikada da u danu predjem skoro 1000 km. Nas dvoje, tri kofera i nigde ispod 120 km/h, vfr samo šapuće, potrošnja je oko 6 l/100 tim tempom vec na 130 troši 6,5l/100, od 140 - 160 troši 7,5 l/100, preko 160 potršnja skače na 9 l/100 km Postoji jedan smorni deo novog autoputa od Soluna ka Igumenici gde praktično nema ničega, a ni saobraćaja tu sam vozio od 180 - 200 ali je malo falilo da ostanem bez goriva usred pustare. Inače ne vozim tako nikada, ali 50 stepeni sa neba, 60 sa asfalta i želja da se već jednom stigne su presudile..., znam, ovo može biti recept za pad, ali jbg! Sve u svemu oduševljen motorom po ko zna koji put, a vlasnik vfr-a sam tri godine i oko 30000 km!
  8. A da li je istina da od Soluna pa narednih 200-300 km ka Krfu autoputem nema nikakve benzinske pumpe?
  9. Zašto, u čemu je problem? Koja je uopšte cena trajekta a motor? Hvala! Pozdrav
  10. Drugari, planiram u utorak 16.08. da krenem na Krf, pa ako neko ima neki koristan savet značilo bi mi puno.. Hvala unapred!
  11. Proveri gumice male u klipićima sauha da li one drže zatvoren sauh.. I opruge koje vraćaju klipove sauha proveri da li su oslabile...
  12. Nesto nisi dobro povezao, npr ako si skidao rezervoar, pa zaboravio da vežeš kabl od merača goriva, i slično. Ukoliko je nešto skorije rađeno na motoru, samo pogledaj da li je sve povezano kako treba!
  13. Ima lanac koji pokreće pumpu za ulje, mada je mala verovatnoća da se on čuje...
  14. Previše, ne bi smelo preko 14,5 - 14,7 V max. Proveri regler, 99 % je on crkao i nemoj voziti tako, uništićeš akomulator, ako već nije oštećen. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja