Jump to content

Moto Zajednica

lakis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    160
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu lakis

  • Rođendan 21.04.1967.

Contact Methods

  • AIM
    lakis

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    zemun

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

lakis's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

153

Reputacija u zajednici

  1. I pored truda ne mogu da shvatim u cemu je privilegija biti u krugu tvojih kolega i prijatelja. A snishodljiv odnos prema, kako ti kaazes autoritetima (policiji itd...) uopste ne smatram pozitivnom osobinom.
  2. To sto ti pises je otprilike kako mali Djokica zamislja garantni fond. Kao sto sam i napisao, ucinilac stete je u obavezi da refundira Fondu isplaceni iznos. Bilo dobrovoljno bilo putem prinudne naplate.
  3. A da odemo jos korak dalje, mozda se toliko isprepadas kad vidis neregistrovan motor, pa, ne daj boze, dobijes infarkt za volanom...pa ko ce onda to da ti plati?... Ozbiljan je to prestup, ne treba ni jednu mogucnost iskljuciti.
  4. Sto se tice ostecenih od strane neregistrovanih vozila, postoji obavezni fond u koji participiraju sva osiguravajuca drustva, a iz koga se isplacuju stete u takvim slucajevima. Kasnije osiguranje pokusava da se naplati od pocinioca, ali to ostecenog i ne intetersuje. Prema tome, dusebriznici mogu mirno da spavaju i ne brinu sta ce biti u slucaju stete.
  5. Mozda postoje i drugi nacini, ali ja sam praktican covek pa uvek biram najjednostavniji nacin.
  6. Ja se, konkretno, nisam obavezao ni na sta kada sam polozio vozacki niti su mi nudili da se obavezem. A ko je policajcima kriv sto su im nabili normu za odredjeni broj kazni, jel ih neko tera da rade u policiji? A nisi pomislio, na primer, da su ti policajci plaćeni od građana, kako bi obezbedili njihovu veću sigurnost u saobraćaju, sprečavajući bahatost pojedinaca? I da su propisi usvojeni da obezbede minimum sigurnosti!Ovde ne mislim na razne zlupotrebe i traženje razloga za harač i za ličnu korist saobraćajaca, već na svrhu propisa i pravila. A ja, eto, bas mislim na masovne razne zloupotrebe i trazenje razloga za harac i za licnu korist saobracajaca, pa zato necu ni da im stajem da ne bih saucestvovao u tome.
  7. To je tacno, ali nemoj onda da pises u mnozini da smo se obavezali. Jedno je nauciti tacne odgovore, a drugo obavezatise na bilo sta. Pri tome, nije ni bilo pitanje da li se mora stati kad pandur to pozeli...
  8. Ja se, konkretno, nisam obavezao ni na sta kada sam polozio vozacki niti su mi nudili da se obavezem. A ko je policajcima kriv sto su im nabili normu za odredjeni broj kazni, jel ih neko tera da rade u policiji?
  9. Naravno da ima pravo da ti zapise broj tablice i salje prijavu. Pod uslovom da moze da procita broj.
  10. Druze, mora samo da se umre. Ja licno ne vidim ni jedan razlog zasto da im stanem ako u tom trenutku nisam raspolozen za njihova preseravanja. Pri tome, uopste mi ne smetaju oni koji im uvek staju, pa ne vidim zasto nekom smetaju oni koji ne staju.
  11. Znaci, slazemo se. Kako god, kuka je korisna.
  12. Ja kuku sa auta i ne skidam. Otkud znam da li oni koji se uparkiravaju iza mene imeju perking senzore? Ovako ih kuka odmah opomene da su preblizu i da su na par centimetara da ostete tudji auto.
  13. He, he, moze da prica ko god sta hoce, ali nista sladje nego kad sa endurom ispred patrole skrenes preko ivicnjaka u park, pa malo dalje stanes da pogledas kako istrcavaju iz auta... Neprocenjivo...
  14. Naravno, na strani motoriste. Na strani policije su oduvek bili samo dupeuvlakaci i jajare.
  15. A zasto da se ne dize motor na zadnji, ko hoce i zna.Zato sto se nekom sere od toga? Slobodno ti seri do mile volje. Čekaj... Ja znam da dignem auto na dva točka. Jel sad treba da se kurčim gde god stignem i vozim na dva točka da pokažem da sam glavni baja u gradu? Možda da dižem na dva točka na magistrali ili autoputu da razbijem monotoniju putovanja?! Takve stvari se rade u kontrolisanim uslovima a javni saobraćaj to sigurno nije. Eno Bubanj potok preko nedelje zvrji prazan pa točkari tamo do mile volje, ali je problem valjda što tamo ne može niko da ti vidi? Lepo sam napisao, ko hoce i zna. Ti kazes da znas, ali neces. Znaci, ne ispunjavas oba uslova i samim tim nije se odnosilo na tebe, ne znam zasto si se osetio prozvanim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja