Jump to content

Moto Zajednica

filozof

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu filozof

  • Rođendan 25.10.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Чачак/Београд
  • Motocikl
    Kawasaki KLE 500

filozof's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Покој му души, диван човек, добар мајстор и комшија...
  2. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/93301-kako-usporavate/page__view__findpost__p__1514223 Hvala!
  3. Korisnih saveta dosta, i bilo je priče na temu kočenja, ali izgleda da tu još uvek nemamo saglasnost.. Kako kočite? Arakis savetuje istovremeno, dok čitam da neki od vas koji imate ozbiljnu kilometražu prvo kočite zadnjom. Ostali? Kapiram da zavisi i od toga koji tip kočnice imate napred/nazad..
  4. U ovo mi je stvarno teško da poverujem? Zar je moguće da im ni to ne obezbede..
  5. Isto što i ti, ništa od šoka i straha.. Hvala Bogu što si tako prošao, koja je raskrsnica bila, je li odsekao još nekog? Mina, kako da nađem tu temu na forumu, šta da kucam za pretragu?
  6. Srećno sa potragom, treba biti uporan, mada me je strah da kada tako nešto ukradu, brzo ode u delove...
  7. I ja mu želim brz oporavak.. Baš te srede iz ličnog (ovaj put ne-bikerskog iskustva) sam shvatio da svake srede na teritoriji BGa hitna pomoć vozi sve na VMA... Oni su dežurni tog dana u nedelji. Nadam se da ta info nikome neće zatrebati.
  8. Slažem se, samo iskustvo u vožnji, prelistaj i par tema koje se time bave na forumu dok se oporavljaš, meni su mnogo pomogle, + km i km vožnje i kočenja.. Nemoj zlonamerno shvatiti Žikinu šalu Brz oporavak i lepe kilometre ti želim! I ja planiram na kurs bezbedne vožnje!
  9. Добродошао Саша! Форум је добар, има толико корисних информација, труди се да учиш из туђих грешака.. Обавезно читај и оне теме о искуству у вожњи, одлични су..
  10. Žiki srećno sa oporavkom! Sigurno je pad bolje prošao zahvaljujući iskustvu iz 63e, to vam je u krvi. Pišite kako ide oporavak...
  11. Ranjenom kolegi želim brz oporavak, ako zatreba krv pratimo temu, a može se otvoriti i nova.. Što se ovog zezanja oko kočenja tiče, verujem da neki motori imaju bolje kočnice od drugih, ali i na motoru sa najboljim kočnicama još uvek treba stisnuti istu.. a ljudi smo i svakom od nas može da se desi. Dobro je što se nije gore povredio, nekad se dešava da se i pri "malim" brzinama gadnije povredi.
  12. I meni se par puta desilo ovako nešto, živ me blam izjeo.. Navike su čudo. Da nam ne preovladaju negativne emocije, kritike i nadmudravanja na forumu, hoću da pohvalim drugare bajkere koji odgovorno i kolegijalno voze i time rade na međusobnom razumevanju i poštovanju između "nas" i "njih".
  13. Drugar i ja smo videli ovaj udes, šetali smo iz smera Ušća ka Siv-u, na 30ak metara od nas iz smera od Opštine NBGd dolazi Oktavia i hoće da uradi polukružno, zastaje na trenutak, u međuvremenu sivi motor ide u kontra-smeru ne prebrzo (od Ušća ka Opštini), prelazi iz leve trake u srednju i nastavlja dalje (verovatno mislivši da ga vozač Oktavije vidi), delić sekunde kasnije auto nastavlja, motor pokušava da izbegne auto i na kraju uz par metara kočenja udara u prednji desni točak auta, motociklista je težak, preleće preko haube.. Odmah smo pritrčali, vozač auta je hirurg, rekli smo motociklisti da se ne pomera, pozvali hitnu.. Izjava vozača je naravno "nisam ga video!" O tome smo toliko čitali, mnogi od nas su doživeli slične situacije, a o tome je smiljena i ona reportaža-filmić "SMIDSY" Pozvali smo kuma od motocikliste da pokupi motor posle uviđaja, poprilično je izlomljen prednji kraj, plastike, brzinomer, iscurelo mu je i ulje.. Motociklista je imao full opremu i to ga je i spasilo, čuli smo se posle, dobro je, žalio se na bol u grudima, snimljen je, preloma nema, radili su mu i ultrazvuk abdomena.. Mislim da nam je pouka da imamo u vidu da nas vozači auta ne vide, a njima da otvore četvore oči i pogledaju 2 puta, bar..
  14. filozof

    KTM RC8

    Hehe, mislim da Aci ne treba bubreg. Znam da nije lepo postavljati oglase u tuđe ime, ali drugar nije uspevao da sa svog naloga okači oglas. Stoga i napomena da je kontakt isključivo na telefon. Pozdrav!
  15. 1. kuglica14 2. bagzi_obr 3. O`šonesi+maski 4. robbieF 5. Alexanto 6. svestenik 7. doca 8. invictus 9. brm-brm 10.Tamanitu 11. Tibor 12. đunta 13. zika56 14. Urban Cruiser 15. MarkoS 16. MilosSani 17. Sasha P 18. ninjaua 19, Misha_f 20. Rade 21. PapaStalin 22. ssnupi 23. Џокс + Виолета 24. vasqez 25. VuleTigar 26. Nemanja 27. Mazak 28. Peconi 29. Vlada 185 30.Nensy 31. Black Adder 32. VladaSD 33. Боки_БГ 34. КГБ 35. toske 36. Sale11351 37. Ferty_ **** ako posao dozvoli 38. forKLEbender 39. filozof
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja