Jump to content

Moto Zajednica

zaludan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1552
  • Pridružio se

O članu zaludan

  • Rođendan 17.11.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    N44 37.451 E20 22.527
  • Motocikl
    -

Poslednji posetioci profila

4582 profile views

zaludan's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

7k

Reputacija u zajednici

  1. Mene iskreno najviše boli što je sve dramatično drugačije čim pređem granicu, čak i samo do Bijeljine. Realno, isti narod, iz iste zajedničke države, zakoni u 90+% isti... Nemoj samo da neko skače "nije tamo baš tako" - jeste, baš tako je. Kod njih su izuzeci bahati, nesvesni i nezainteresovani za sve druge. Kod nas je to standard ponašanja.
  2. Jujuju, ladno nisam napisao...ispravljam odmah! Hvala! 2007.
  3. Okačen oglas na PA sa navedenom cenom. Za forum - 2,200 Eur. (Ako uopšte nekog interesuje )
  4. Ma to... Terapija... I skreneš do Povljane na onu peščanu plažu da se rashladiš...
  5. Za druge stvarno ne znam, ali Pag... Ne znam u kakvom su stanju putevi jer sam poslednji put bio pre 33 god ali konfiguracija puteva je fenomenalna. Doduše, moguće da me tad klinački mozak varao, ali stvarno imam utisak da je prelepo za vožnju.
  6. Pisao sam ranije da će ovo uskoro na prodaju - i evo došlo vreme. Oglas će večeras na PA (danas ću na put, pa ne bih da se stalno javljam na tel), i biće sadržine kao ovo dole. Cena na oglasu će biti 2,490 EUR, ali naravno, za forumaše popust - ako ste zainteresovani, dogovorićemo se valjda, ljudi smo Registrovan do 23. jula. Moj telefon je 063 / 689 340, Denis. Ako vas interesuje, ili imate dodatna pitanja, zovite, pišite ovde, PM, whatsapp, viber, SMS... (verujem da me neće zvati horde preprodavaca, pa ovde mogu da postavim odma') Oglas će izgledati ovako nekako: Auto u odličnom stanju za svoje godine. Nisam planirao da ga prodajem – kod mene je od oktobra 2022, i održavan je kao da neće skoro dalje. Kad je kupljen stavljen novi akumulator (Exide Premium 72 Ah, pod garancijom još skoro dve godine), u oktobru prošle godine stavljene nove all season Kleber gume (dot 2923) Uloženo dosta novca u njega u ovih godinu i po dana jer je redovno korišćen i za duža i kraća putovanja. Sledeće ulaganje je mali servis koji kupac treba da uradi u narednih petstotinak kilometara. Zamene me ne zanimaju – kupio sam drugi auto, i ovaj prodajem da pokrijem troškove. Zaboravih da dodam (na PA ima opcije "oprema") - pored valjda podrazumevanih el. podizača na svim vratima i sl, ima digitalnu klimu, i "keyless" otvaranje i paljenje auta.
  7. Ja mislim da grešiš. "Oduzimanje prvenstva" je postao standardan obrazac ponašanja u saobraćaju kod nas, i stvar koja mene daleko najviše izluđuje. Tu više nije pitanje ni bahatosti, ni pogubljenosti u vremenu i prostoru, već jednostavno, tako se vozi - treba mi da skrenem, ili da se uključim negde, i nema nikog baš odmah tu da me udari? Super, krećem, ovi dalji nek' koče. Verujem da svi ovo doživljavate svakodnevno u saobraćaju. Sasvim sigurno je to jedan od češćih uzroka udesa uopšte, a ne samo automobil vs. motocikl. Nažalost, jedan deo motociklista (svakako više nego vozači automobila) voze daleko brže od brzina koje tolerišu ovakvo ponašanje, neuporivo su ranjiviji, i posledice su strašne.
  8. Daš im prst, hoće ruku. Možda bi bilo bolje da je neki drugi prst, a ne srednji.
  9. Izgleda da im se u Šapcu osladio onaj deo sa duplim trakama - juče opet tamo ono novo govance što snima sve trake odjednom, a policijska Octavia iza ćoška
  10. Sjajno. Nisam bio tamo 10-12 god, a sve kao "planiram" Je li ono Zavojsko jezero skoro na maksimumu? Kanjon Jerme je i meni bio zapanjujući. I ništa manje nisam bio zapanjen tom olupanom zgradom. Ne znam samo da li i dalje leti radi otvoreni bazen - potpuno montipajtonovski doživljaj. Inače, što se tiče onih brda jalovine s početka priče, do njih postoji prilično dobar šumski put, ucrtan na Garminu i na LocusMaps, za ostale ne znam. Na Google maps je to otprilike ovde: Prolazio sam većim delom tuda peške u februaru i generalno je delovalo da bi i putnički auto mogao da prođe (nizbrdo, kad je suvo )
  11. Ovo je valjda ukinuto sad već poodavno - to je bio jedan od uslova prilikom privatizacije NIS-a, ali mislim da ima 10-tak godina da svi mogu da uvoze derivate. BTW, jutrošnje cene kod Pavlovića mosta (cenu pomnožiti sa 60,50 i dobijete kolliko naplaćuju u dinarima - sve pogranične pumpe primaju dinare)
  12. Idemo... https://n1info.rs/posts/gorivo-bi-od-1-maja-moglo-da-poskupi-za-vise-od-pet-dinara-po-litru Mislim, možda i neće...
  13. 157 din (ima malih razlika od pumpe do pumpe, NIS je najskuplji) @bdada plin je 72 din
  14. Ti do prve pumpe u BiH imaš 40-tak km, 155 din litar benzina.
  15. OK mi je to sa provlačenjem - svakako je samo 15-tak km. Nego da nema onih varijanti "zatvoreno od 10 do 15h zbog radova" - pretprošle godine sam tako izgubio par sati jer sam krenuo od Rožaja prema Novom Pazaru, što prilično utiče na psihu vozača
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja