Jump to content

Moto Zajednica

zvezdarac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    zvezdara
  • Motocikl
    Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker

zvezdarac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Šta da kažem, osim HVALA. Sad znam gde pripadam.... Nadam se da ćemo se družiti...
  2. Ja kod MAte (čekao jedno 45 dana) kupio Michelin City Grip i prezadovoljan kvalitetom i svežinom guma...
  3. 'ajde da se i ja priključim diskusiji. Bio sam u sličnoj dilemi. Dugo sam vozio Peugeot elyseo 100 (25.000 km po gradu). Posle njega sam se odlučio za Apriliju Scarabeo jer je meni 90% vožnje po gradu (i sa gospođom), odemo van grada jedno 100-150km bez problema. Veći je tovarni prostor, napred 16", pozadi 14" točak. Leva kočnica koči OBA točka u odnosu koji je predsetovan, ima daljinsko otključavanje gepeka (mnoooogo zgodna sitnica), i fabrički uključen alarm koji ne možeš da isključiš (sam se uključi posle 3 minuta). Skuter je uzan i može lako da se provlači kroz grad. Imam i visok vizir (jesen-proleće) i nizak (leto) čime sam uz kacigu koja je modularna Nolan N43Air obezbedio odličnu zaštitu od vetra. Inače imam 50 god i po gradu sam prešao oko 35.000km na skuterima. Nadam se da sam pomogao...
  4. Ja sam već dugo ovde prisutan, ali ne mogu da definišem da li ovde pripadam. Vozim Aprilia Scarabeo 250ie i sad me zanima da li je to maxi scooter ili ne?
  5. Ja sam već dugo ovde prisutan, ali ne mogu da definišem da li ovde pripadam. Vozim Aprilia Scarabeo 250ie i sad me zanima da li je to po merilima grupacije maxi scooter ili ne?
  6. Pročitah celu temu i ostah bez teksta! Ovde neko definitivno nije u vinklu!
  7. Principijelno pitanje, kako ide za delove obzirom da je redak?
  8. zvezdarac

    Honda CB 400 N

    samo da priupitam za status ovog motorčeta?
  9. Iako me neki ovde ubiše u pojam sa tumačenjem termina maxi, ja se prijavljujem u klub. Ponosan i prezadovoljan vlasnik Aprilije Scarabeo 250ie. Samo razmišljam o J.Costi jer me opasno nervira povremeno krkljanje i mlevenje iz varijatora... U svakom slučaju, pozdrav svima!
  10. Uživao sam čitajući i samo mogu da kažem: ALAL VERA, ALAL VERA !!! :care:
  11. Ja sam mojoj deci kupio Stalkera pre 3 sezone, novog. Nakon razrade i skidanja blokada ide kao nevreme. Ja imam 110+kg i 190cm i obožavam da ga vozim. Ja od malih skutera, a dosta sam ih vozio, stabilniji nisam vozio... i po suvom i po kiši... Lagan je i mali a u trenutcima kada je aprilija na servisu ili nešto slično slatko se vozam. Moj sin je u kraju "odrao" apriliju sr iako je bije glas da je izrazito brza. Kočnice bi mogle da budu bolje, a i teško se sipa gorivo jer je uzano grlo rezervoara pa nemaš pojma gde si. Jedino što sam dodatno odradio je da sam kod majstora produžio šipku nosača retrovizora da bi mogao da gledam iza sebe. Uzgred budi rečeno, mislim da ga nikada nećemo prodati jer je vazdušara koja uvek i u svakim okolnostima pali i ide. Znači: Za Gileru Stalker jedno pozitivno brojanje!!! (NEVEN, ko se toga seća)
  12. Pozdrav, prvo da pohvalim način sređivanja ovog motora i svu emociju koja je ugrađena u njega. Sad, mene zanima koja mu je snaga. Na net-u sam našao da model GS 450 S ima: 42.00 HP (30.7 kW)) @ 8800 RPM i da se pravio samo 1981 i 1988. Da li su ovi podaci tačni?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja