Jump to content

Moto Zajednica

Sale1996pwo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Sale1996pwo

  • Rođendan 04.04.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo
  • Motocikl
    Sprint Max 80cc

Contact Methods

  • Skype
    alex96pwo

Sale1996pwo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. “Time you enjoy wasting, was not wasted.” ― John L.

  2. naravno za svaki motor trebaju proracuni al ima za vec nekoliko
  3. POWER X WING [link] -da li ovo ima smisla..i cenim da se nije tesko iskopirati i napraviti svoju u radionici..
  4. ocistio mehanicki ..i alkoholom imam neku dvokomponentnu plastiku razmisljam da zalijem tim il da ubacim parce stakla pa da zalijem?
  5. http://scootdawg.proboards.com/thread/38486/brake-fluid-window-cracked ovako nesto
  6. Jos sam prosle godine primetio da je bilo mnalo vlazno,tj kao da je ulje curilo kroz njega al je sljakalo.Mislim da je zbog sunca jer mi preko leta stoji ispred zgrade ispucalo ono malo staklo[plastika] na posudi za ulje.pre neki dan pipnem noktom i probusim.icuri ulje..nered,.Skinuo sam ceo sistem ispustio svo ulje za kocnicu..e sad dal mi se isplati da nalijem samo plastiku posto on u samoj posudi nema pritisak, il da menjam celu posudu,cilindar i sve ostalo je u redu.ima neko drugi predlog?
  7. http://postimg.cc/image/5nne1tc5j/ na karbu imas malu pumpicu koji svaki put kad predje ler strcne malo goriva kroz karb...mozda ti to smeta..al najverovatnije je da saug zeza..ima automatski...ako ga ne palis na hladnom mozes i da ga skines il ugradis rucni.
  8. Mozda je nesto jednostavnije..moze da te zeza ako imas na copavoj prekidac..kad je spustena nece da se upali..proveri te zice.
  9. http://www.scribd.com/doc/44879437/GY6-Service-Manual svi kinezi imaju ovu masinu 4t hondina licenca ;] koolko si dao za motor?
  10. i nemoj da mu zavrces gas..jer ima pupmpicu jednu koja je vezana na leptir i kad mu das malo jace od lera on prsne goriva..to ti je kad kreces da ti malo boostuje..i kad ga palis posle stajanja mozes da mu 2-3 puta zavrnes gas da povuce gorivo
  11. Proveri 99% ti crko elekt.Saug.. ili posto je CVK tj vakumski da ti se membrana nes zeznula ili se iskrivila iglica koju membrana dize i regulise dotok goriva. Jel se desava i kad je zagrejan???
  12. si stavljao veci kit? ja sam stavio kit 80cc + malo cakcao i polirao kanale ..sve radi kao i prvi dan ..al jedan od problema sad mi je premali karburator tj njegov kolko msm 10-12mm...i zbog toga mi ponekad zacadi..krene crni dim na vecem gasu[previse goriva u mesavini][ al samo u mestu u voznji nista..
  13. mene je usralo pre jedno mesec dana nasao sam to sa klizacima i bolcnom za 800rsd...trazi po netu a ako nista naruci komplet
  14. Ako je GY6 masina ...mozes od kog hoces..Sprint Max..Kymco Agility
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja