Jump to content

Moto Zajednica

lazakamikaza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    150
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    SV 650

Poslednji posetioci profila

3154 profile views

lazakamikaza's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

95

Reputacija u zajednici

  1. Da jedem svaki dan samo pirinac i ribu i ja bih imao takav struk...
  2. Imao sam sličan slučaj ali automobilom, bio sam kriv. Zato što sam se "prestrojavao u desnu traku a nisam se uverio da je ista slobodna", na mene naleće pa se odbija drugo vozilo i udara u saobraćajni znak pa u drvo... Njegov auto mogao je u kesi da pokupi, moj auto samo očešan. Nisam bio pijan ni drogiran, auto registrovan ispravan, čak sam imao i zimske gume (što sada zna da bude dovoljan dokaz da voziš neispravan auto), ... Jedino je njegov advokat pokušao da mi natovari da nisam ni pogledao u retrovizor što nije prošlo, i platio sam bezobrazno simboličnu kaznu za toliku štetu koju sam kako god ja izazvao. Osiguranje je njemu, doduše posle nekoliko meseci, isplatilo ne malu sumu, ali ja sa tim nisam imao nikakve veze - zato se i plaća osiguranje. Hoću reći godinama plaćam osiguranje i za auto i za motor i nikad nisam imao ništa pa je pravo ali i Zakon kad zatreba da to osiguranje nadoknadi ono što treba a ne da traži od tebe, jer saobraćajke se dešavaju - nije to krivično delo!
  3. iako si uglavnom objasnio ono sto sam hteo da pitam od samog pocetak "ko je snajka" ipak cekam nastavak pa ne cekaj puno nego aj' nemoj da dugo cekamo
  4. samo da nije neka zimska akcija a na_leto ...
  5. "maksimalna masa vozila" F.1 - 0 a suzanu sam registrovao u avgustu 2011, pa ne mogu valjda da natovarim na nju jos 3 tone i tako preopteretim put ili sta vec - mozda se medju njima ima i neko normalan pa kaze ne moraju i motori novu saobracajnu ...ili tradicinalno verujem da postoji Deda Mraz?
  6. nije bitna samo sirina felne! dzabno ti ako i perfekno staje na felnu a cim naidjes na malu rupu cese o ram, lanac, blatobran,.. a i to se nod nekih modela desava!
  7. Gledam malo pre na RTS-u, vlasnici automobila kojima u novoj saobracajnoj stoji F.1. =0 (tezina vozila) morace ponovo da vade i placaju istu iako za to sami naravno nisu krivi, a Ministri i Vlada ce nam se i dalje smeskati sa televizije i redovno primati povisice plate za odlicno obavljen posao - sta nam rade!? copy/paste Još jedno neprijatno iznenađenje za vozače Vlasnike vozila koji su nove saobraćajne dozvole dobili početkom 2011. godine, čeka neprijatno iznenađenje. Vlasnici automobila kojima u novim saobraćajnim dozvolama nije upisan podatak o maksimalnoj dozvoljenoj masi vozila, moraće zbog administrativne greške da izvade novu saobraćajnu dozvolu. To će ih stajati dodatnih 1,200 dinara. Kako je u razgovoru rekao vlasnik agencije za registraciju vozila “Dokument”, Zoran Ašković, problem je nastao zbog starih registracionih listova za tehničke preglede, u kojima nije postojala rubrika “maksimalna dozvoljena masa vozila”. Dopis o novim registracionim listovima upućen je firmama koje obavljaju tehnički pregled tek 1. januara 2011. godine. S obzirom da je zakonski rok važenja tehničkog pregleda mesec dana, svim vozačima koji su to uradili u decembru 2010. godine, kada je korišćen stari registracioni list, u novim saobraćajnim dozvolama nije upisana maksimalna dozvoljena masa vozila. S obzirom da procedura podrazumeva, najpre dobijanje potvrde sa kojom se vozi do izdavanja saobraćajne dozvole, a zatim čekanje do dobijanja i same dozvole, vozače očekuje i čekanje od petnaestak dana. Moguće je na pojedinim šalterima MUP-a moguće izbeći nove troškove i čekanje, tako što vlasnik automobila potpisuje izjavu u kojoj navodi da ne želi da mu u saobraćajnoj dozvoli bude upisan podatak o maksimalnoj dozvoljenoj masi. Vozači koji su među prvima registrovali svoje automobile 2011. godine, sad će morati ponovo da izvade sabraćajnu dozvolu. I to zbog greške za koju nisu krivi. http://www.smedia.rs/biznis/vest/32754/Vozaci-Saobracajna-dozvola-Administrativna-greska-Zoran-Askovic-Automobili-Jos-jedno-neprijatno-iznenadjenje-za-vozace.html Gledam i u moje dve saobracajne od motocikla i kod mene je F.1.=0 pa se nadam da mozda to ne vazi za motore?
  8. Prvi put kad putovah brodom za jEnglesku ispovracah se a jos ni ko svet nismo isplovili iz luke, u povrtaku me neke Irkinje prosvetlise, alkoholom umrtvi centar za ravnotezu i bilo je ok iako je more svaki put bilo nemirnije. Ipak, motorom kad putujes nema alkokola pa to mozda, kao u tvom slucaju, funkcionise prejedavanjem?
  9. sve u svemu odlicno odradjeno za one koji idu peske kroz Makedoniju
  10. kako si ubedio Hondu da je ona u stvari enduro
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja