Jump to content

Moto Zajednica

cavalir

Članovi
  • Broj tema i poruka

    108
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Louisville KENTUCKY; EU
  • Motocikl
    Harley Davidson, cbr 1000 rr

Poslednji posetioci profila

2139 profile views

cavalir's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

337

Reputacija u zajednici

  1. cavalir

    ZX9R vlasnici

    I ja ga imao nekad, bio kao nov i sad mi bude zao za njim. Nikad nikakvih problema osim sto mi jednom otisao regler.
  2. Ne bi znao, kažu honda je to Jednom mi se desilo da me zxr9 takođe ostavio na putu ali podaleko od kuće i na visokoj nadmorskoj visini. Tada se u vožnji odjednom ugasiše oba ekrančića (jedan za pređene km, druga za temp antifriza), motor išao još 2-3 km i isto tako ugasi se i stade. Odma sam posumnjao na regler. Drugi dan napunio akumulator stavio i motor upali. Izmjerim napon i regler puni. Ja u vožnju, nakon 15 minuta opet motor stade. Tražismo kvar i nikako da nađemo. Na kraju u servis i ipak je bio regler. Punio bi nekih 10 minuta posle paljenja i onda prestao. Pokušali u servisu da razdvoje jedan debeli konektor a on neće. Toliko se je grijao, da se ona plastika istopila i zalijepilo se.
  3. Pokušavali smu upaliti samo kad je motor bio na nozi, a kad mi je stao na putu i kada je noga bila sklopljena. Svakako to treba provjeriti. Jedino do svečica na ovakim motorima nije baš lako doći.
  4. Odpojili danas quickshifter, pregledali konektore, sve osigurače, sve izgleda ispravno. Probali i upaliti sa drugim akumulatorom i opet vergla ali ne pali.
  5. Akumulator jeste dobar a obratio sam pažnju i na pumpu za gorivo - čuje se. Što se tiče quickshiftera, na njemu ima prekidač, dakle samo ga tu isključim ili treba da se odpoji?
  6. Ako ima neko od poznavaoca neki savjet, unaprijed zahvalan. Dakle Honda cbr 1000 rr, unazad 2 mjeseca bio zadni topao dan za vožnju. Upalim normalno motor, krenem i nakon nekih 15 km u vožnji motor se ugasio i stao. Nije bilo nikakvog trokiranja i bilo kakvog zvuka. Pokušao da upalim, vergla ali ne pali. Odma sam posumnjao na regler i sledeći dan sam ga testirao instrumentom (po snimcima sa youtube) i regler je po tom testu ispravan. Pokušao još jednom da upalim i video sam da se malo zadimilo ispod sjedišta. Da napomenem, motor ima ugađene nešto dodatne opreme (quickshifter, led indikator brzina, uređaj za automatsko isključivanje žmigavaca). Neki savjet šta pogledati?
  7. Da nisam bio tamo, mozda ti ne bi vjerovao. A ovako, ne cudi me.
  8. Vala iz mog iskustva ovamo, sto dalje od nasih. Cast izuzetcima.
  9. Nisam ljubitelj naked motora ali ovaj mi se dopada.
  10. Nema na cemu. Zivjeh ja u Vancouveru a nikad nisam cuo za tebe, istina tamo nisam ni imao motor. Je li taj tvoj servis u Burnabyu?
  11. Ni mi ne mozemo da se pozalimo.
  12. Probao ovaj tip motora (moto guzzi) i nikako ga ne bi imao. Trese suvise i nekako nestabilan u voznji.
  13. Generalno vrlo kvalitetni motori. U usa prilicno popularni.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja