Jump to content

Moto Zajednica

OgArD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu OgArD

  • Rođendan 03.11.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kotor
  • Motocikl
    2006 DL650 ABS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

OgArD's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Prodajem jaknu Dainese Haku San u odlicnom stanju. Boja je C90 Dark/White Gold/Kawasaki Green, tj. sa zelenim umjesto ovih narandzastih detalja. Velicina 58 Cijena 200€
  2. Prodajem engine guard za v-strom 650. Model Givi TN532. http://www.revzilla.com/motorcycle/givi-tn532-engine-guards-v-strom-dl650-2004-2011 Cijena 100e
  3. Nista moracu ja to da razmontiram i vidim koliko mogu da povucem. Hvala u svakom slucaju.
  4. Ovi dobro izgledaju. Ja sam imao ideju da kupim konkretno ove http://www.roxspeedfx.com/product/2in-rise-pivoting-handlebar-risers.htm ali mislim da bi mi i ovi bili dovoljni a i bice mi jeftinije. Koji je to tacno model posto sad od sw motech nalazim samo ovaj: https://www.louis.de/en/artikel/sw-motech-handlebar/10021487?list=14313531 Izgleda malo drugacije. Jesi li morao da izmjestas crijevo ili nesto? Jeli nategnuto? Gdje si kupio ove podizace?
  5. Ljudi po stranim forumima kazu da je odlicna stvar. Konkretno ovo: http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,13195.0.html Ja sam podigao kod mene i nisam imao problem sa dužinom creva.Da li si siguran za to? Da si blize(Vrnjačka Banja) pa da svratiš i ja bih skinuo ove moje..Pa da probaš.. Kod ABS modela crijevo je 2 incha krace a ja sam htjeo da uzmem malo vece riser-e tj bar one sto vracaju inch nazad i podizu inch gore. Mozda mogu da stanu bez produzavanja neki od 15-20mm ali je i to pitanje. Da li je tvoj strom ABS i koliki i kakvi su ti tvoji riser-i? Bas ABS ima problem kao sto sam gore napisao.
  6. Pozdrav, Posto imam problem sa visinom (190) maltene je nemoguce voziti uspravljen. Zbog ovoga htjeo sam da podignem volan i spustim nogare. Da li neko ima iskustva sa ovim stvarima. Kod podizanja volana imam problem sto su na mom ABS modelu kociona crijeva kratka. Zanima me da li neko zna gdje kod nas ili bar u evropi ima da se kupi produzeno crijevo kao ovo: http://www.svracingparts.com/store/#!/~/product/category=8824417&id=1730438 Inace sve sto mi se cini da je dobro nasao sam u US a volio bih da izbjegnem astronomske shipping-e pa ako neko ima preporuke volio bih da cujem.
  7. Pozdrav, gdje u Srbiji mogu da se kupe handlebar risers? Nesto nigdje nisam po internetu uspjeo da nadjem?
  8. OgArD

    Skid plate V-Strom

    Zanima me upravo metalna radi zastite. Plasticna me ne zanima. Kako da kontaktiram Brka?
  9. Kupio bih skid plate za V-Strom. Da li neko zna nekog ko se bavi izradom istih kod nas?
  10. Kupujem zadnji ABS senzor za V-Strom dl650 2006 god.
  11. hehehe ja sad radim upravo supronu stvar. prelazim sa dl650 2007 na z750r :) Zavisi sta trazis, srce ce mozda biti punije radi performansi ali zato tijelo ima da pati! Udobnost je nauporediva, od mekoce sjedista do polozaja u voznji, dva svijeta. Al' sa srecom u svakom slucaju Z750R je sjajan sa poboljsanim amortizerima i kocnicama i vec cuvenom pouzdanoscu savrsen naked!
  12. Pozdrav svima, od nedavno sam postao vlasnik V-Strom 650 ABS 2006. Iako sam zbog vremenskih uslova uspjeo da ga provozam svega mozda 200-250km prilicno sam zadovoljan jer mi je pruzio upravo ona poboljsanja koja sam ocekivao u odnosu na moj prethodni motor(Kawasaki Z750). Ubrzo cu posataviti i neke slike, a trenutno sam u potrazi za dodatnom opremom. Ono sto me najvise zanima su: skid plate, nosaci bocnih kofera i bocni koferi pa ako neko ima nesto od toga na prodaju neka javi. Sto se tice skid plate-a, vec sam pitao u temi sa opremom za strom ali evo i ovdje da pitam posto vidim da je tema aktivnija. Da li neko kod nas radio ovo za stroma jer sve sto sam gledao uglavnom moze da se poruci iz amerike a ne daje mi se brdo para za postarinu pa da me jos na carini oderu ovi nasi? Problem je sto se vecina aftermarket skid plate montira na crash barove iste firme a ja imam GIVI-jeve tako da su uglavnom nekompatibilni.
  13. Pozdrav, ja sam nov u svijetu Strom-ova, predstavicu se vec u temi Suzuku V-Strom Srbija da ne spamujem ovdje. Procitao sam sve postove od pocetka ove teme i vidim da se zadnjih godinu dana prica o skid plate-u. Naravno ovom pravom koji stiti motor od jacih udara. Znam da ce neki reci da mi ne treba ali eto ja zelim da ga stavim zlu ne trebalo, a i svidja mi se izgled. Dosta sam citao o ovome po stranim forumima i shvatio da bi meni najvise odgovarao ovaj koji pravi lik iz amerike: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=577802 http://shop.enduroguardian.com/main.sc Izgleda da je ovaj skid plate stvarno kvalitetan i jak a i moze da se na montira na skoro svaki crash bar. Da li je iko na kraju uspjeo da napravi nesto slicno?
  14. Moze li samo kofer da se kupi? ;D
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja