Jump to content

Moto Zajednica

mali_zmaj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    934
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu mali_zmaj

  • Rođendan 08.01.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Banja Luka
  • Motocikl
    keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000

Poslednji posetioci profila

4143 profile views

mali_zmaj's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

602

Reputacija u zajednici

  1. Oprema mi je baš skupa,i sa sajamskim popustom,prije par godina si se mogao obući od glave do pete za relativno pristojne pare. Sada nema šanse. Izbora ima def. više nego kod nas,ali cjene... Kinezi su izdominirali. Ostali motorima su cjene baš narasle.. Gužva je bila umrla,na auto sajam sam ušao,i nisam mogao doći na red da sjednem u auta koja sam htjeo od tuđe djece. Kao da su u igraonicu došli. Nemam ništa protiv djece,i ne krivim djecu ,i meni bi to bilo interesantno u njihovim godinama,i bolio bi me đon za čikom koji tapka u mjestu i čeka da sjedne!! Na kraju krajeva sreo sam neke ljude,pazario neku siću,upratio neke stvari koje planiram kupiti u budućnosti,i dobro je prošlo,sem gužve na Batrovcima,gdje sam zaglavio sat i po vremena. Ah da na mnogim motorima je bilo zabranjeno sjesti...,mislim jebiga.. Ma da to neke ljude nije spriječilo..,a tačno vidiš da na motor sjeo u životu nije,pa su mi trgovci donekle i jasni sa tim pravilom.
  2. Pola motora na centralnima,što znači prc ćeš sjesti na njih... e jebat ga..
  3. Da bi bilo koja tema zazivjela,mora se stvoriti baza vlasnika istih. Hondi,Kawaca,Bmw i ostalih ima kao u prici. Ali da se zna da nema @N.F.S. cija je tema najaktivnija uvjek,jer je covjek Bog za kibernetiku i kung fu,teme o Hondi,Suzani i sad Tigru,bi bile mrtve.. Jedina stvar koja mene brine je dostupnost rezervnih djelova,ali i kvalitetnih ovlastenih servisa. A o pouzdanosti necega sto je na trzistu godinu dana.. O tom po tom. Mada ja nemam neke zadrske.. Valjda imam muda kao jarac,ili sam picnut u glavu!! Prvi motor mi je bio Kinez,i to prije 17 godina,i to kad ih bas nisu pravili kao danas,i mislim da je isti jos u zivotu!! A i da nije.,odradio se za sve pare!! Kad se ti motori zaigraju u rukama vlasnika,pa makar to i bili bivsi skuterasi,tako ce i vise informacija o manama,a tako i prednostima da dolaze do foruma. Od nekoga mora poceti! A za koga ja mislim da ce biti baza vlasnika. Pa vjerovatno pocetnici,oni koji prelaze na jace motore srednje klase,povratnici,i gomila onih kojima su dokurcili polovnjaci,jer se nikad ne zna sta se uzima,sem od @N.F.S. a ,ali ni on ih ne moze dovoljno srediti i prodati koliko bi mi kupovali provjereno i servisirano. A bit ce tu i iskusnih starijih bajkera,kojima vise snaga,izgled,i statusni simbol vise ne prestavljaju neku foru,ono proslo ga je,daj nesto bez pretjereno dzidza bidza.. TFT je tu jbg,sta je tu je! @Paljevina pali,i sam mu nick to kaze,ali vjerujem da je znatizeljan? A ko ne bi bio? Si DJI PINZE ako ove tvoje partijske masine ostanu jeftine,i ako se jos pritom pokazu da su kvalitetne i izdrzljive,ima da ti narod Balkanistana bude zahvalan do groba!! Cijena novih a i polovnih motora je otisla u nebo,djelovi su skupi,kvalitetnih servisa sve manje.. Pa se okrecemo novim stvarima,a puno para nema,i to su Kinezi vidjeli,i nije to samo kod nas,vec stize to i u EU i SAD,i u ostatak svijeta.
  4. mali_zmaj

    NC750X 2016

    Pa cijena ode gore.
  5. Provjeri cep hladnjaka da li je u redu? Kawasaki KLE je imao taj problem,i cep je bio uzrocnik.
  6. Najgore što imaju sivu Astru kao presretača,i šaltaju je tamo vamo,a tih sivih Astri svako drugo auto!! Nema šanse da ih pohvataš gdje su,a najčešće na najljepšim dionicama..,jbg. Hastra ne može na autoput ciknula bi!!
  7. Krenuo po ženu ,slavila 8.mart i naravno promašim restoran,reklama ko kuća za isti,i okrenem se na pumpi,a naravno prije toga sam dremao kući,pa ko mamuran,ali avaj vidješe me o odmah za mnom,rotacija,mislili da sam njih vidjeo,pa se okrenuo i pobjegao..,ali već kad ste tu akcija na alkohol..,duvaj... poduvam ja da izvinete,nula naravno,fala živ bio!!
  8. Benneli Mostar odnosno motoshop 17 , 062/683-165,čini mi se čak ima jedan izložen...,nazovi pa vidi.
  9. @fruitcake pozz iz B.Luke!!
  10. Vozio davno Maxxis na K75-ici,nikakvih problema. Kako čujem Ameri ih vole,nisu skupe a uredne performanse,posebno na onim teškim slotijama,gdje troše gume na pola sezone!!
  11. Prijava policiji..,pa valjda su dovoljno pametni da nešto urade po tom pitanju.
  12. Dobrodošao!! Ja sam klasični vikend bajker,radnim danom nema teorije da sjednem na motor!! Tako da te to ne sekira.... Uglavnom vikendom sjednem i minimum 150-200km,ako se ne putuje negdje... Samo uživaj...
  13. Interesantne maglenke,ne izgledaju glomazno...
  14. @Djeronimo neće biti R motor,to me nikad nije privlačilo sem kad gledam GP.. i ja se bojim,ali sam sebe pripremam da opustim malo ručicu gasa,da sebi ucrtam u glavu da nemam više 100 konja pod dupetom,već samo 70 konja otp. mada realno...,kad sam ja iskoristio pun potencijal CBF-a... sem u tim preticanjima,kad ga malo dignem više u obrtaje nego inače.. naravno i smanjenje troškova servisa su mi bili u glavi,ergonomija,i napokon ako se kockice poklope ću uzeti nov motor!! rješavam stavku,po stavku u životu,kuća će se graditi,motor stiže prvi doduše,kakav takav,kad se to sve malo slegne,krediti otplate onda će auto doći na red.. utom će i penzija!!!
  15. Ovo je post za temu CBF 1000 ali nema veze...,zbj. sam se malo..,ali svakako nema veze,hvala na podršci. Pratim ovu temu,nemam predrasude prema Kinezima,mislim da su krajnje korektni i cijenom a ne sumnjam ni u kvalitetu, ali to samo vrijeme može pokazati.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja