Jump to content

Moto Zajednica

silverblack

Članovi
  • Broj tema i poruka

    37
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu silverblack

  • Rođendan 16.05.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beocin
  • Motocikl
    Honda Hornet 900

Contact Methods

  • Yahoo
    mi_bar@yahoo.com

Poslednji posetioci profila

2629 profile views

silverblack's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Bravo !!! Odlican putopis procitao sam ga u dahu. Znas da uzivas.
  2. Svaka čast ko je ovo radio odlično izgleda .
  3. Gosn. Exspendable hvala na iscrpnom odgovoru. Pre ovog motockla sam vozio Hondu Hornet 600 2000 god sa oko 70000km predjenih motor nije pokazivao ni najmanje znake pohabanosti, ali sam ja ipak na preporuku prodavca sipao MOTUL 5100 polusintetiku 15W-50 i bio zadovoljan, zato mi sad izgleda gradacija 10W-30 malo retko ,ali to je jedina gradacija u kojoj se pravi Hondino ulje predvidjeno za motocikle poput mog. Poslušaću vaš savet i odlučiti se za Hondino ulje 10W-30.
  4. S obzirom da znamo da u prodaji ima svega i svačega i da je ponekad teško naći pravo ulje ovakve teme su nam svima od velike koristi .Evo i ja imam jedno pitanje vozim Hondu Hornet 900 2007 god sipao bi hondino sintetičko ulje 10W30 pa se pitam da li je to ok za moj motor.
  5. silverblack

    svecice NGK

    Odes u Hondin servis pa kupis originalne hondine NGK svecice i to po istoj ili cak i nesto nizoj ceni nego na drugim mestima.
  6. Bio pre dve nedelje kod ovlašćenog servisera i dilera HONDE i kupio hondino fabričko ulje filter i svećice. Kažu da je sve 100% original. Nisam ga još sipao u mašinu pa ne znam kako će se pokazati. Kad sipam javljam.
  7. dule CG pa ne treba ti za Evropu .Čak i kad bi živeo negde tamo mogao bi da se služiš jedno vreme sa tvojom, naravno pod uslovom da je modernije izrade tipa kartice.Jel su pripreme počele?
  8. Hvala na dobrodošlici. Konačnu odluku o tome da li ću moći da vam se pridružim u pustlovini znaću tek sredinom ili krajem maja meseca kada mi stigne raspored o godišnjim odmorima. Nadam se da ce biti uredu ali još uvek ne mogu biti u potpunosti siguran. Čujemo se a možda se i vidimo.
  9. Već mesecima kujem planove za Alpe.Kad? Kako? S kim? Bilo bi super da razmenimo ideje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja