Jump to content

Moto Zajednica

spdzlla

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3618
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu spdzlla

  • Rođendan 02.03.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kovin

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

spdzlla's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. I šta ako pročita treba li da mu nešto odgovori? Napisao sam to zato sto mislim je Rosijeva recenica veoma dobar motiv Stoneru. Odgovorice mu na samo jedan nacin. U pitanju je intervju za vreme Wrooom-a. Čudno je da se ta izjava do sada nije pojavljivala. http://www.twowheelsblog.com/post/8931/valentino-rossi-laughs-off-casey-stoners-criticisms
  2. Na ovom sajtu se možete prijaviti za Repsol Honda vesti: http://world.honda.com/HRC/repsolhondateam/ Sama prijava će vam dati pravo da uđete na novi sajt Repsol Honda tima. Sajt je fantastičan.
  3. Ovo mi je jako dobro poznato jer me strefi bar jednom godišnje. Bol je stvarno užasan i nema šanse da hodaš normalno, telo je iskrivljeno ili pogureno najstrašnije. Uh, mogu da mislim. Kako rešavaš problem? Što se tiče Stonera, mislim da mu je to stara povreda, i prošle godine je imao problem sa leđima za vreme trke u Estorilu. Zna li neko nešto više o ovome?
  4. Evo šta je izjavio: "I was stretching this morning for a good twenty minutes preparing to go out on track for the first time and then all of a sudden my back just locked up on me, I couldn't move or do anything. I had to call someone to come and help me move into a position that was less painful! Then I had some physio on it straight away trying to get it better for this afternoon but it's wasn't feeling good. I had some more physio after lunch but it still wasn't easing up, I felt I could have gone out on the bike in the afternoon but we all agreed it would probably make it worse for tomorrow. We have two more days testing here in Sepang, we know the track well and we are getting to know the bike, we just need some time to test the new parts we have here to giv e feedback to HRC. I think tomorrow the track conditions will be better and as long as my back improves overnight we should get back on schedule with our testing programme tomorrow".
  5. Showa se vraća u MotoGP preko Gresini tima.
  6. Rezultati privatnog CRT i Moto3 testiranja u Valensiji: MotoGP (CRT) 1.- Randy De Puniet, ART 1.35.3 (38 laps) 2.- Aleix Espargaró, ART 1’36.7 (47 laps) 3.- Mattia Pasini, ART 1’37.8 (30 laps) Moto3 1.- Luis Salom, 1’43.2 (32 laps) 2.- Alberto Moncayo, 1’43.3 (52 laps) 3.- Héctor Faubel, 1’43.7 (62 laps) 3.- Sandro Cortese, 1’43.7 (48 laps) 5.- Nikklas Ajo, 1’43.9 (50 laps) 6.- Danny Kent, 1’44.6 (45 laps) 7.- Zulfahmi Khairuddin, 1’45.4 (44 laps) 8.- Arthur Sissis, 1’45.9 (45 laps) 9.- Brad Binder, 1’47.2 (25 laps)
  7. Prvo zvanično testiranje u sezoni 2012 počinje sutra na stazi Sepang u Maleziji. Timovi su na mašinama aktivno radili još od novembra prošle godine, tako da će tokom naredna tri dana probati da izvuku što više informacija kako bi sezonu započeli na pravi način. Ključni fabrički timovi dolaze u nepromenjenim odnosno očekivanim postavama. Za Repsol Honda tim če voziti aktuelni svetski šampion Casey Stoner i Dani Pedrosa. Njih dvojica su danas započeli sezonu zvaničnim predstavljanjem tima koje se održalo u Pan Pacific hotelu, koji se nalazi u Kuala Lumpuru, nedaleko od staze Sepang. Yamahin fabrički tim, koji je danas objavio dolazak novog sponzora, a reč je o japanskoj kompaniji Nippon Oil & Energy JX Corporation, će biti reperezentovan od strane vozača Jorge Lorenza i Bena Spiesa, sa dodatkom test vozača Wataru Yoshikawe i Katsuyuki Nakasuge. Ove testiranje je takođe prava prilika za Valentina Rossia i Ducati da poprave utisak nakon razočaravajuće prologodišnje sezone. Njemu će se na testiranju pridružiti timski kolega Nicky Hayden, koji se još uvek oporavlja od pada pri kojem je slomio lopaticu i dva rebra. Za Yamaha Tech3 tim će voziti Andrea Dovizioso i prošlogodišnji MotoGP početnik godine, Cal Crutchlow. Karel Abraham će takođe biti prisutan sa svojim Cardion AB Racing timom, a Alvaro Bautista će konačno debitovati na Gresinievoj 1000cc Honda RC213V mašini. Hector Barberá će predstavljati Pramac Racing tim, a aktuelni šampion Moto2 kategorije, Stefan Bradl, će debitovati za LCR Honda tim vozeću Honda RC213V mašinu. Među novim timovima koji će se takmičiti u MotoGP klasi, na testiranju će se pojaviti i nekoliko tzv. CRT mašina, Forward Racing sa Colin Edwards na Suter-BMW mašini, i Avintia Racing tim koji će testirati sa svojim test vozačima Roberto Pietriem i Jordi Torresom. Njima će društvo praviti takođe test vozač Ivan Silva, dok se Yonny Hernandez još uvek oporavlja od povrede ruke.
  8. Casey Stoner’s blog http://blogs.repsol.com/competition/casey_stoner
  9. http://www.hondaproracing.com/motogp/news/?race_event_report=1537&str=MotoGP%20:%20%20-%20Sepang%20-%2030/01/2012
  10. Definitivno. Žao mi je što Bayliss nije ostao još koju godinu. Mislim da bi bar poravnao Fogartya.
  11. Casey Stoner odgovara na vaša pitanja sa twitter-a. http://www.youtube.com/watch?v=VvNIb56dis4
  12. Barracuda je postala novi sponzor Gresini tima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja