Jump to content

Moto Zajednica

POLJAK

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu POLJAK

  • Rođendan 21.12.1970.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Cacak
  • Motocikl
    BMW R1200GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

POLJAK's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Zna li neko gde mogu da nabavim produzetak gornjeg branika (ispod fara) za GS1200 2005 godiste. Radi se o onoj crnoj plastici koja se montira na prednji kraj kljuna. Takve nosi ADV (2008 i 2009), ali su mi Radulovici rekli da pasuje saf na saf i za obicnog GS-a Zvao sam Radulovic i malo je jaca cifra. Ako neko ima na prodaju ili zna gde se moze nabaviti moze da me kontaktira na 060/ 676-55-25
  2. 0606765525 Zvrcni pa da ti pustim podatke na SMS
  3. Ok, ne gori nigde.... Ako možeš poruči, javi detalje oko preuzimanja/slanja i plaćanja i stvar gotova. Hvala puno!
  4. Zvao sam Raduloviće, kažu da imaju taj ključ ali samo u svom servisu i za svoje potrebe. Zato i pokušavam da nađem neki original na pozajmicu i da na osnovu toga napravim sebi ključ. Hvala u svakom slučaju na pomoći. Ako ne uspem nikako drugačije, javiću ti se da eventualno pozajmim ključ na 3-4 dana od tebe i napravim sebi primerak.
  5. Hvala druze na odgovoru. Nadao sam se da mogu da pozajmim od nekoga ovakav kljuc i da onda napravim sebi jedan aluminijumski ili plasticni... Bavim se motorom dok je u garazi pa mi je ovo zanimacija za par dana.
  6. Bezuspesno tragam za kljucem sa slike. U pitanju je kljuc za cep ulja, BMW R1200GS . Ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan.
  7. [move]Hvala svima na toploj dorodoslici !
  8. Imao sam vec takve epizode pre odlaska u Afriku. Cini mi se da sam sve to izgustirao (mislim na zujanje okolo). Sad sam vise za neku mirniju varijantu vozikanja po Srbiji. Srbija je definitivno najlepse mesto za zivot na ovoj planeti ! Veruj mi ja sam to doziveo i iz pticije perspektive i znam tacno o cemu govorim.Lepa je i Afrika ali ne za mene ! Za neke druge pustolove (Lane Gutovic npr.) ! Dakle - cruise varijanta sa 80-90 na sat, lepo vreme i sirok drum ! I valjda se vidimo tamo negde !
  9. Kawasaki ZXR 400, '92. godiste, 65 KS
  10. Zovem se Ivan, rodjen 21.12.1970. u Cacku. Oduvek fan motora - tek nedavno kupio Kawasaki ZXR 400. Zavrsavam misiju u Africi (Obala Slonovace) i za nekih 20-ak dana se vracam u Srbiju. Trenutno zivim u Nisu (sa ambicijama da se uskoro vratim u Cacak), ozenjen, dve cerke. Po zanimanju pilot helikoptera. Ah da, kad nisam pilot onda sam stolar ! I pokusavam da budem bajker. Rekao bih po onome sto vidim u novinama na internetu, da je sezona upravo pocela pa sam nestrpljiv da se vratim u Srbiju. Pozdrav svim bajkerima Bajker pripravnik
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja