Jump to content

Moto Zajednica

gorki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    124
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu gorki

  • Rođendan 29.08.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vrsac
  • Motocikl
    Honda CX 500C

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

gorki's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

51

Reputacija u zajednici

  1. Sahrana sutra u 14h u Shusari,delibladska pesara.Ko se vozio sa njim krosom i ATV zna gde je
  2. gorki

    CX 500

    Ispalo mi dugme za start motora,desnu stranu i ovako ne mogu da odvrnem jer je neko sjebao srafove. Da li ima neko ko je menjao ili od nekog drugog modela,cx je 80.god.
  3. gorki

    KNM BMW-Vrsac

    30.07.2016. Moto klub "KNM BMW" Vršac, Moto klub "MK Vršac", Udruženje muzičara Vršca "SAX", Crveni krst Vršac i Dom omladine Vršac organizuju Humanitarno veče za prikupljanje donacija za nastavak fizikalne terapije za decu sa posebnim potrebama. Do sada su svoje učešće potvrdili : VOSTOK , MOMO bend, Sigillum , Black cat, Tiramisu, a biće i gosti iznenadjenja. https://www.facebook.com/events/289709371383806/
  4. gorki

    KNM BMW-Vrsac

    Uvek dobro dosli svi,nateraj zenu sad za vikend,cccc. Nedeljom ako ima GP tu smo,ako nema onda od 19h
  5. 02.05. navrsilo se dve godine,nedostajes veliki covece.
  6. gorki

    KNM BMW-Vrsac

    https://www.facebook.com/events/995947170500225/
  7. gorki

    KNM BMW-Vrsac

    Sutra 07.04.2016. jos jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi.Opsta bolnica Vrsac. U nedelju kuva se riblja corba na gradskom jezeru,takmicenje je humanitarnog karaktera.
  8. Eto dragi prijatelji, postovaoci KNM BMW VRSAC i MK VRSAC, da vas obavestimo, da cemo dana 18.12.2015 u 16:00 h posetiti "UDRUZENJE ZA MNRO OTVORENO SRCE SVETA VRSAC" i podeliti deci novogodisnje paketice sa slatkisima i poklonima u vidu kancelarijskog materijala za dnevne radionice udruzenja.
  9. gorki

    KNM BMW-Vrsac

    Eto dragi prijatelji, postovaoci KNM BMW VRSAC i MK VRSAC, da vas obavestimo, da cemo dana 18.12.2015 u 16:00 h posetiti "UDRUZENJE ZA MNRO OTVORENO SRCE SVETA VRSAC" i podeliti deci novogodisnje paketice sa slatkisima i poklonima u vidu kancelarijskog materijala za dnevne radionice udruzenja.
  10. gorki

    KNM BMW-Vrsac

    HUMANITARNA AKCIJA ZA POMOC UDRUZENJU ZA MNRL PINOKIO BELA CRKVA JE USPELA I PREMASILA OCEKIVANJA SVIH UCESNIKA, SPONZORA, MOTO KLUBOVA , POJEDINACA I STO JE NAJVAZNIJE DECE U DOMU...PODELJENI SU POKLONI U VIDU GARDEROBE, KANCELARIJSKOG MATERIJALA SLATKISA, I USKRSNJIH JAJA...ZA PRIKUPLJENE DONACIJE KUPLJEN JE KLIMA UREDJAJ..PLACENI SU RACUNI...OSTALO JE JOS NOVCA ZA POTREBE STICENIKA TAKO DA CEMO U CETVRTAK SVRATITI DO DOMA DA VIDIMO SA NJIMA DA LI DA PAZARIMO NEKI KOMPJUTER ILI DA IM PRIUSTIMO NESTO DRUGO...JUCE UJUTRU JE ISAO PRILOG NA RTS 1, POPODNE NA B 92 U 5 DO 5, DANAS U TACNO 1 NA TV PRVA I VECERAS U 19 H NA TV BANAT VRSAC, TAKO DA SMO DOBILI I ZNACAJNU MEDIJSKU PAZNJU KOJA CE UTICATI DA SE I OSTALI ZAPITAJU KAKO MI DA POMOGNEMO? HVALA BRACI ORGANIZATORIMA I UCESNICIMA MK VRSAC, MK BIKERS, MK PANONSKI GUSARI, MC COYOTE, MK DRUMSKI KRSTASI, MK NEOLIT MD GREMLINI, MK BAS CELIK, MK RIP, RC GUERRILLA I SVIM OSTALIM MOTORISTIMA I SPONZORIMA!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja