Jump to content

Moto Zajednica

strugo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    67
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

5827 profile views

strugo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

203

Reputacija u zajednici

  1. Prikupljeno preko 30 jedinica krvi za njega,a i krvarenje mu je stalo,hvala Bogu. Bice dobro!
  2. Ipak iz Cacka moze,jer pripadamo Crvenom Krstu Kragujevac,sada sam ih zvao.
  3. Koliko ja znam ne moze,ali treba proveriti. Mi smo hteli ovde u Cacku,ali ne moze,pa u sredu idemo za Kraljevo.Nasa uzasna birokratija.
  4. Za druga iz Kraljeva potrebna krv. Ako neko moze,ovako: Sutra moze u Kragujevcu ove dve: B negativna i 0 negativna, a u sredu u Kraljevu bilo koja krvna grupa.Primalac Nenad Pantelic 1985.godiste. Pa ako neko moze,hvala vam ljudi. U petak 22.ovog meseca je krenuo motorom na posao,kada je bahati degenerik dzipom neke firme koja gradi auto put,prestizao kolonu vozila i direktno udario u Panta. i onda POBEGAO. Vozac kamiona je zapamtio tablice i javio policiji.Kada su degenerika nasli,on ih je uredno cekao sa advokatom. Panto je sada stabilan hvala Bogu,a bio je u zivotnoj opasnosti.Ima otvorene prelome butne kosti,karlice i povredjena tri prsljena,operisan je,ali mu opet treba krv. Otac je dvoje malo dece,dobar,castan i cestit covek.Pa ako je neko iz ovih gradova u mogucnosti neka pomogne.Hvala vam. Za informacije broj njegovog kuma,takodje motoriste: Igor Jokovic Joka,Kraljevo 064 1853674
  5. strugo

    kupujem motor

    I mene zanima koliko motora po glavi stanovnika imaju u Ch,kada su 98% uvezenih u Srbiju od tamo?!
  6. Drugar it Slovenije kupio novu 2010. Presao sa njom 260.000 km,sem menjanja potrosne robe,na 150.000 promenjen lanac bregaste i crkla sijalica u migavcu. Diskovi kao novi. Kupio prosle godine novu,a oni u salonu uredno staru vratili na 40-50 hiljada i otisla dalje i verujem da nema toga ko bi posumnjao da je presla vise od toga.Motor je raga!!
  7. strugo

    kupujem motor

    Obzirom da sam imao ne bas planirano !) povredjivanje noge i da nisam bio na svojim nogama dva meseca,nisam ni gledao oglase.Sada sam funkcionalan,pa je potraga i dalje aktuelna..
  8. Kod mene u Cacku jedan stariji lik Honda cbr 1000 rr 2006.godiste,on je prvi vlasnik,presao je 110.000 km do udesa.Posle je prodao takvu.Kilometraza napravljena za par godina,od kojih za prve dve sezone oko 70.000 km,onda se ozenio,pa vozio manje!) A motor se nije stedeo na gasu u voznji,ne ispred bine. Na 85000 je prvi put skinut poklopac i samo jedan ventil nije bio u meri. Kompresija idealna.Godinu dana posle udesa i nediranja u garazi,stavili smo aku,upalio i pevao kao prvi dan.
  9. strugo

    kupujem motor

    potraga i dalje aktuelna...
  10. strugo

    kupujem motor

    Drugari,kupio bih Hondu cbf 1000. Prednost model posle 2010.godine,ali moze i onaj pre ako je u normalnom stanju.Pa ako neko ima ili poznaje nekoga ko bi prodao,neka me se seti.Hvala unapred.
  11. Drugari,danas je bila sahrana Zokiju. Da vam dam par sitnica o njegovom zivotu: Moze da se snimi bar 10 filmova o njegovom zivotu.Koliko god vam skromno izgledao,on je ziveo zivot milijardera.I te milijarde je i imao.Obisao je ceo svet,vozio najbolja kola,motore,ucio o voznji na stazi od profesionalaca,pre 40 godina.Kada smo se vozili sa njim,50 kilomera je trebalo da se samo nauci kako on salta.Vozio je motor kao retko ko u nasoj zemlji.Prezuvao je gume stalno,bilo sta da vozi.Imao je dvorac u Cacku,zidan po projektu engleskih dvorceva.Svaka soba je bila prica za sebe,objekat koji se vidja jednom u zivotu.Drago mi je sto sam video neke od tih soba.Najebao je u Juznoj Americi od nekih bakterija koje tako zive u ljudima,a za nas su bile nepoznate.To mu je ubrzalo smrt.Covek koje je imao najnovije motore i pre 40 godina,Rolls Royce -a,mustanga,Pontiac,Chevrolet Camaro,itd itd itd.Kada sednemo negde u Cacku ili bilo gde u Srbiji,a njemu se u jednom momentu ne svidi drustvo,on sedne na motor i ode do Trebinja ili Zagreba da popije kafu. Mnogo smo Zoki od tebe naucili i o voznji i o samoj svrsi zivota,putuj druze,vecna ti slava,drago mi je sto sam imao cast da se sa tobom druzim i vozim!!! PUTUJ BRATE!!!!
  12. Ako neko ima ili donosi iz Louisa,treba mi ova podkapa,pozeljno nova. 064 264 264 4
  13. Kupujem pomenutu kacigu za delove ili neki drugi model-uglavnom pasuje na sve modele. Treba mi levi nosac vizira i onaj unutrasnji nosac,ostatak kacige mi nije vazan...tako to ide kada das kacigu nekom na zajam i ona mu padne sa retrovizora...Znaci moze i kaciga bez vizira,unutrasnjosti,ostecena..samo ovo dvoje mi treba. Ako neko ima ili ako zna nekoga ko ima,javite porukom ili na mob 064 264 264 4...hvala
  14. Drugari,ipak se desilo ono cega smo se bojali.Ona korona nece stati jos dugo nazalost,pa smo odlucili da skup otkazemo zbog zdravlja svih nas. U nadi da cemo se naredne godine okupljati u nasim lepim gradovima u zdravlju i veselju,pozdravljamo vas. ps: sestra mi je dobila dezurstvo u Areni od juce.Raspored dezurstava im je uradjen do nove godine,sto govori da nas ovo govno od virusa nece pustiti bas tako lako.Cuvajte se.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja