Jump to content

Moto Zajednica

ARES

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2291
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu ARES

  • Rođendan 20.06.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd-Vracar

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ARES's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,2k

Reputacija u zajednici

  1. Naspram onoga sto je MM radio ovo me ne impresionira. Vise on visi sa motora nego sto je ugao veliki.
  2. Da, 16 100 kao sa pocetka 2023. U sustini cilj im je bio samo da uspore Bau sa dodavanjem tih 6 kila. Yamaha je na 15 200, Kawa na 15 100. Podsecanja radi, kawa je 2017 imala 15 500.
  3. Secam se da je testirao te cuvene gume vec oprobanom metodom, zabadanjem nokta na palcu u gumu.
  4. sa ovakvim farom je bio do 2008. od 2009 redizajn.
  5. Ja ne mogu da shvatim da ce oni, Dorna, opet odlucivati o obrtajima pred pocetak sezone, a da pritom timovi prema tome selektuju bregaste i zasigurno menjac. Revizije, dodavanja i smanjenja obrtaja u toku sezone ne bi trebalo da bude vise. Jos uvek nisu odlucili kolika ce biti minimalna kombinovana tezina, vrv cekaju petak pred trku u Australiji da natovare Bautisti tegove. Salu na stranu, termin im je los, gadjace da je prosecna kilaza vozaca 80kg. To ustvari nece biti dodavanje razlike u kilazi vec ce na kilogram razlike, vozaci dobiti 0.5kg +. Bau kaze da misli da ce morati da dodaju 6kg ako na zimu nabaci 3kg misiscne mase. Smatram da ce sledeca sezona biti veoma zanimljiva, dozvolili su im da dodaju/smanje 20% tezinu radilice. Trabalo bi da to BMW-u legne i potencijalno resi probleme sirenja putanje. Jamaha ce sa druge strane mozda ici sa smanjenjem (samo moje nagadjanje).
  6. https://live.crono-jerez.com/lt978nov23/#/livetiming
  7. zxr750rr je to imao 1993. U kitu su se kupovali ekcentri za zadnju viljusku i razlicita stelovanja.
  8. Haga je 2008 slomio kljucnu na treningu u USA. Bandaziran je vozio tog dana kvalifikacije i sutra trke. Ne mogu zamisliti sta je sve primio za bolove kako bi ubandaziran vozio.
  9. Pohlepnost Dorne stoji, medjutim ako nesto volis platices iako je skupo ako si navucen. Problem je sto sada ne znaju kako da navuku ljude.
  10. Tako je, rade to pogresno. Postoji nesto u razvoju proizvoda, posto je i ovo proizvod, sto se naziva hook-ovati korisnika - udica (Triger ili ti okidac, akcija, nagrada i ulaganje). Da bi proizvod bio navika (znam daje ruzna rec za trke) gornje 4 faze moraju biti ispunjene. Imam utisak da ni u jednoj od gore 4 nisu uspesni. Ne tako davno su imali Rosija, mnogi su poceli da prate gp ne zbog trka i njegovog umeca, vec ponasanja van staze. Nuzda u Toi Toi na stazi, oblacenje u Robin Huda.... su i okidaci i nagrada. Verujem da su posle toga bili i hook-ovani njegovom voznjom. Investirali su u znanje, koliko god da je danasnja omladina povrsna, ako im date znanja da plivaju u nepoznatoj materiji, siguran sam da ce to prihvatiti. Vracam se na gornji post, Rajder je cesto imao te priloge izmedju 250 i gp trke, sta je elektronika, sta je viljuska, kako to radi i slicno. Izgleda da je Dorna fokusirana da ne ostanu bez motora na gridu. Nemaju vremena da se bave publikom.
  11. I ja mislim da ko ne ume da zavrne rebound dva klika da mora da ide na popravni u avgustu kako bi imao dozvolu da prati trke . Salu na stranu, imam utisak kao da to i zele, da ostane sve povrsno. Smatram da bi mlade itekako mogli da privuku kvalitetnim sadrzajem. Secas li se pre 15tak godina kako je bilo na Eurosportu, Julian Ryder 20min prica o tehnici, ride by wire, traction, pokazuje na serijskom motociklu. Sada je samo povrsan deo toga na Instagramu sa Simonom Crafarom, toliko brzo da je i iskusnima tesko da skapiraju.
  12. Ja sam uzeo ovaj, jeftiniji je od ctek-a a moze da puni i litijum sto mi je bitno. https://www.akumulator-shop.rs/pro-user/punjac-akumulatora-pro-user-ibc4000-6-12-12-8v-4a
  13. Nadam se da je Ctek resio probleme iz proslosti sa Mode dugmetom.
  14. Ne. Oni bi trebalo da su na 15 500 a Honda 15 600. Ono sto je Muir rekao, da sva cetiri vozaca imaju problem sa skretanjem (mid-turn), mozda ne bude ogranicavalo Turcina znajuci njegova kocenja a samim tim i drugaciju geometriju motocikla.
  15. izgleda da su zbog moguce kise druacije prioritete pravili .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja