Jump to content

Moto Zajednica

Sheik

Članovi
  • Broj tema i poruka

    50
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Sheik

  • Rođendan 10.08.1981.

Contact Methods

  • MSN
    geroder@live.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Golden Dragon

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Sheik's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. Izvinjavam se sto Vam pisem ali me interesuje da li Vam se neko javio ili ostavio neki kontakt za robu sa LOUIS-a .
    Ranije je Sekula radio to , zvao sam ga 5x u zadnjih godinu godinu ipo i kaže da neće da radi više ili u skorije vreme. Kao videće

  2. Ne mogu da se koriste nocu za osveljavanje puta jer je svetlost slabasna. Mogu za dnevna svetla. Kupio jedan moj drugar bio i kad je video da se nista ne vidi, napravio sam mu lampu za radionicu
  3. Sheik

    Migavac za ZX-6R

    Motor je '96-to god., potreban levi prednji migavac.
  4. Sheik

    Tegice za CBR F2

    Ako neko ima, ispao mi negde jedan, ne znam kako je uspeo da se odvije. Originalni ili neki aftermarket koji odgovaraju.
  5. I dalje potrebno...
  6. Ima ovde mnogo nejasnih situacija. Prvo, ako je upravljao motornim vozilom, koje je registrovano u stranoj zemlji a isti(vozac) nije rezident strane zemlje, onda je napravio carinski prekrsaj. Vozilo se oduzima, vozacu ide prijava za nacinjeni carisnki prekrsaj, postupak kod suda itd...Vozilo se vraca vlasniku. Drugo, ako je upravljao motornim vozilom koje nema odgovarajucu dokumentaciju, tj nema saobracajnu niti bilo kakav dokaz da je registrovano kod nas ili u nekoj stranoj zemlji, onda je to krivicno delo. Vozilo se oduzima, podnosi se krivicna prijava protiv vozaca. Nakon pravosnaznosti presude, vozilo ide na licitaciju. Trece, ako je upravljao motornim vozilom koje je imalo dokumenta (tablica ili saobracajna ili oboje) od drugog vozila, vozilo se takodje oduzima, pokrece se krivicni postupak po nalogu policijske uprave ili stanice. S tim sto je ovo najgora varijanta, jer se vozac moze teretiti za falsifikovanje isprava i upotrebu falsifikovanih isprava. Ni u jednom slucaju se ne moze braniti time "nisam znao da je vozilo stranac/nema papire/prekucan je" i slicno U vezi prekrsaja i presude zbog upravljanja motornim vozilom za koju nema adekvatnu kategoriju, 11 meseci zabrane se odnosi na zabranu polaganja te kategorije a ne svih ostalih i zabrana upravljanja motornim vozilom bilo koje kategorije. I jos jedna stvar, a to su poeni koje je dobio. Ako je presao 18 poena ukupno u poslednje 2 godine, vozacka se oduzima trajno, on ceka minimum 2 godine, zatim po isteku tog perioda ide na razna savetovanja, ispitivanja lekarska itd pa tek nakon toga moze ponovo da polaze za sve kategorije. Sto se tice sakrivanja od sudskih organa u slucaju voznje bez dozvole i neregistrovanog vozila, to samo moze da oteza situaciju. Presuda ce biti doneta bez okrivljenog i naravno da ce kazna biti maximalna, tj u vecini slucajeva. Bolja opcija je bila da si otisao kod sudije i popricao u vezi toga. DA zamolis ili nadjes neku vezu da ti ne oduzima vozacku jer ti je to bitno za egzistenciju itd. Novcana kazna bi ti u svakom slucaju bila 100000-120000 za upravljanje bez kategorije i 10000 za neregistrovano vozilo. Sad se ti malo potrudi da ne zaglavis na robiju, ako je situacija sa motorom kao u drugom i trecem slucaju koji sam naveo na pocetku, vrlo lako mozes da robijas. Da me ne shvatis pogresno, ne kritikujem te i ne moralisem, samo hocu da ti kazem da situaciju shvatis krajnje ozbiljno i da se ne igras sa tim. Nije to prekrsaj za nevezivanje pojasa, ovo je mnogo ozbiljnije.
  7. Brate smejem se vec 15 minuta Sto se pronalazenja kola tice, to je bilo slucajno, inace, da ih je kojim slucajem ostavio na na nekom parkingu ispred kakve vece zgrade, godinama ga ne bi nasli.
  8. Sheik

    suzuki gsxr 600

    99% mu ne valjaju svecice, tj jedna ne valja. Valjaju se neke divlje NGK i DENSO svecice koje original videle nisu, a prodaju se kao iste. Kupi svecice od nekog proverenog ili naruci iz Louis-a.
  9. Jeste drugacijeg oblika, ali to je to, i u tom imas transponder. Jedino resenje je da mi posaljes oba kljuca, taj novi i taj tvoj sto palis sa njim, pa da pokusam da ga ukodiram.
  10. Sheik

    Štelovanje ventila

    Mnogo posla, a jos ako nemas plocice, ne isplati ti se da ih kupujes pa da stelujes. Za 50 do 100e ce ti neko nastelovati, a nisu svi majstori bas takvi kako ti kazes da imas iskustvo.
  11. Rasklopis kljuc, kao na pocetku snimka na 0:03(vidi se sa leve strane kljuc, rasklopljen i dva transpondera pored njega) E taj transponder izvadis i procitas sta pise i to isto ovde napises. Ne znam je l' me razumes?
  12. Zupcanik druge brzine, boljka i na FZR isto. Nije naivan kvar a i ni jeftin. Mora se rasklopiti cela mashina da bi se promenio zupcanik ili ceo snop. Racunaj na neki 300e pa na vise.
  13. Imas li ti ispravan, prazan transponder u tom drugom kljucu? Ako imas, procitaj mi oznaku sa njega pa cu ti reci mogu li ja da ga ukodiram. U sustini, ako imas kljuc sa cistim(novim) transponderom, ne treba ti 50e za kodiranje, jeftinije je to vise nego duplo. E sad ako nemas transponder, to je vec druga stvar.
  14. Ja sam ga platio 35e+postarina, al dacu ga za 30, jer mi ne treba. P.S. Sad tek videh kome treba...@Havarisan, za tebe kolko god hoces
  15. Kupio sam greskom ovaj za F3, a posto nisu isti, ne mogu da ga namontiram. Ako neko ima da proda ili da menjamo, moze i tako, meni je ovaj viska.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja