Jump to content

Moto Zajednica

N.F.S.

Nosilac medalje zahvalnosti
  • Broj tema i poruka

    8413
  • Pridružio se

O članu N.F.S.

  • Rođendan 15.11.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    ---Honda---

Poslednji posetioci profila

63026 profile views

N.F.S.'s Achievements

Integrisan

Integrisan (6/6)

17,9k

Reputacija u zajednici

  1. N.F.S.

    NC750X 2016

    Da vidis ovu cbf1000 sto sam prodao poznaniku, sigurno ima 20 kljuceva koji vise uz onog za kontakt. Na stranu estetika, ne vrednujemo je svi jednako, ali tezina koja visi/skace, za bravu je veliki sok! Bas ce se iznenaditi kada mu budem saopstio cenu zamenske i same zamene Cekam da "crkne" a vise puta sam skrenuo paznju i ukazao na problem u nastajanju (burence dobilo luft, kljuc se mora pomeriti ka satu da bi se okrenuo). 500evrica kao dobar dan!
  2. N.F.S.

    NC750X 2016

    Ceka me moja lepotica Koliko je "pametna" ova kutija umesto rezervoara napred, koristim baaaaaas, 22L mesta, sve sto nosam tu stane. Elem, da podelim ideju sto se kljuceva tice, ovo radim na svim motorima... Pertla, malo termo buzira i metal kod kljuca od kofera, magnetic na pogodnom mestu. Pantljika dovoljno dugacka za obe brave... Nemojte da kljucevi grebu trokut, plastike
  3. Je li ta sipka kod mene sada Bane? Bas je koristim!
  4. Pisao sam o tome 2008 godine , vise komada sam pravio, laganica i jeftino a znaci punoooo... (ehhh moja cbr, kako me je lepo vozila gde pozelim )
  5. Znaci ponuda je aktivna i dalje, "sport" model bih zeleo pre nego Tiger SE. P.S. Hvala i drugarima koji mi kroz poruke salju link do oglasa Tigra Sport na PA, video sam ga (na slikama) i iskljucio kao potencijalnu kupovinu, i ako deluje kao nov, farovi su od prvog modela, dosta losiji od ovih koji tu trebaju biti a i niko to menjao ne bi ako motor nije imao lom napred.
  6. Puuuno hvala kolegi odavde na ponudi, motor nakrcan opremom, lepa prica i oko doplate, tek registrovan... Nekome "normalnom" je takvo nesto vise nego dovoljno... Ja sam nakrivo nasadjen sto se motora tice, sve da mi se svidi pa vidim da fali sraf na plastici pod sedistem npr.! Okrecem se i ne gledam , nije do motora, do mene je. Motor koji bih prihvatio u zamenu mora biti slicnog stanja ovog koji nudim, i na oko i u radu. Hvala jos jednom .
  7. N.F.S.

    NC750X 2016

    Ja vozim visoki givi, na tom mestu ima prosirenja, nema mrdanja ni milimetar u vis.
  8. N.F.S.

    NC750X 2016

    Nego, je li eksperimentisao ko sa nivoom ulja u stapovima? Da ne linkujem strane forume, dosta njih pominje "vazdusni jastuk" od oko 140mm po stapu, znaci da sipaju manje ulja, ispod 0.5L. Nije ovo neka zverka od motora, vise bih voleo da je udoban nego sto "drzi", veca kolicina vazduha koju sabija, u teoriji ce omeksati prednjicu. Takodje vidim i na integrama prijavljuju (strendzeri) da je vise vazduha u stapu udobnije. Samo da se vreme ustali, sve cu isprobati
  9. N.F.S.

    NC750X 2016

    Kako na kom viziru, moj ima prosirenje dole, ako ga malo u vis pomerim udara guvernal obostrano (kada skrecem). Ali jeste pametna stvar, bas sam hteo kod sebe jedan podizac!
  10. N.F.S.

    Honda CBF 1000

    Nije taj! Evo gledam slike, ovaj ima ralicu dole... Neka je sa srecom svakako.
  11. N.F.S.

    Honda CBF 1000

    Iz Smedereva?... Jedna slika bila na oglasima, mislim da je leva strana farbana. Bas mi je drugar slao slike tog motora pre 2 dana.
  12. N.F.S.

    NC750X 2016

    Ivica "Stiv design" Nis... Ali gel nema na prodaju, nabavljamo sami (oglasi) Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
  13. Odradili su kao nesto da je "ukrute" napred Darko, kod one verzije sa novijim auspuhom je i ventiliranje drugacije, pa opet ima preupravljanje, takva je geometrija rama i ugao viljuske. Svi modeli voze isti tip, "na stap i kanap" zastarelo oslanjanje, usporavanje opruge vrsi ulje kroz opstrukciju fiksnu, nema prilagodjavanja brzini i stanju podloge. Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
  14. ... jedan se kolega vec javio! Mozda i nastavimo sa mapiranjima i rasturanjima
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja