Jump to content

Moto Zajednica

Njegova klinceza

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    446
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Njegova klinceza

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki Ninja ZX250R

Poslednji posetioci profila

3378 profile views

Njegova klinceza's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

183

Reputacija u zajednici

  1. Pre jedno 5-6 godina raspitivala se ja za kofer za Ninju, sto izgleda otprilike ovako: Zovem prodavnicu u Hrvatskoj, nemaju na stanju, ali zenska se raspituje za sta mi treba, ja kazem za put na more, na sta ona meni kaze: "Za more? Ma, kakav kofer na R-u?! Samo japanke i kreditna kartica!" Nije bilo bas tako, ali - torba na zadnjem sedistu, mreza preko torbe i sve cool.
  2. Ako je motor bio parkiran uz tu nisku drvenu ogradu, to znaci da je bio naslonjen na copavu ka trotoaru? Dakle, slep covek je isao trotoarom, napipao motor parkiran na zelenoj povrsini, i povukao motor ka sebi (jer da ga je gurnuo preko ograde, motor bi u padu pokupio i njega)?
  3. "Vozio" sam ih oko 15-16h u jednom danu pre par meseci i nikakvih nelagodnosti nisam imao u sakama. Sve u svemu ja sam zadovoljan, osim tog velkroa koji je popustio, ali nista neresivo. Ja nemam nikakvu zamerku, jedino sto se secam da me je u pocetku, kad su rukavice bile potpuno nove, malo zuljala desna, na kaziprstu, ali to posle celodnevne voznje. Protektore bukvalno ne osecam, rukavice su se posle tog prvog perioda (nekoliko voznji) potpuno prilagodile mojim rukama i mislim da su savrsene.
  4. Handroid su odlicne rukavice. Ja ih imam vec nekih 5-6 godina i za svaku su preporuku.
  5. cerada + 2 disc lock-a + lanac (vezan za metalnu sipku koja je u betonu) + 24/7 video nadzor garaze + cuvar na ulazu u garazu prva i dve poslednje stavke nakon sto sam motor zatekla dalje od mesta na kom sam parkirala (to drugo mesto je idealno mesto gde moze da stane kamioncic), i to sa sve polomljenim disc lock-om, i iskrvljenim diskom, kao posledicom tog nedela
  6. Na kraju se ispostavi da povratak forumu posle duze pauze i nije tako losa ideja, jer putopise poput ovog mogu da procitam iz cuga. Bravo, Štampar!
  7. I tehnicki i registracija - sve za 15-ak minuta. Udjes, izadjes i gotovo
  8. cekaj, najozbijlnije si poverovao u to sto su ti ispricali drugari PIJANE ZENE ZA VOLANOM KOJA TE JE UDARILA KOLIMA I JOS TI KENJA DA DOK VOZI ZBOG TEBE ODBIJA CERKI POZIV? ono, stvarno si, onako izistinski, poverovao u to sto su ti rekli? a u postojanje deda mraza je l' isto verujes?
  9. I ove godine preko Milosa i GM moto, i opet svaka pohvala i preporuka.
  10. Opis posla na radnom mestu: pritisni dugme kad vidis automobil. A nije da je to u Srbiji jedini posao koji bi se inace mogao zameniti malom shell skriptom.
  11. A sad sledi bar dva posta onih koji ce da vam kazu da ste ___________ i _____________(proizvoljno ubaciti nekoliko pogrdnih termina), jer ne placate putarinu, onda sledi salva onih koji ce njima da objasne da su __________ (pridev) _____________ (imenica), a uz to i nisu "pravi bajkeri", jer placaju putarinu, onda red trolova, i ode tema pod kljuc.
  12. Divna je Lefkada. Ima nekoliko fenomenalnih plaza, na severu luku za stand up and paddle a na juznom delu sjajno mesto za kite surf. Bila prosle godine (kolima, ne motorom) i odusevljena sam.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja