Jump to content

Moto Zajednica

siny

Članovi
  • Broj tema i poruka

    224
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu siny

  • Rođendan 07.03.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Modrica

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

siny's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

139

Reputacija u zajednici

  1. Matorac tek sada vidjeh da si bio u problemima. Vidjeh i da ti je bolje. Super. Sto kod mene imaju obicaj da kazu, dobra japija. Svako dobro i brz i potpun oporavak ti zelim!
  2. Svaka cast! Putopis, informacije pa i fotografije za 10. Samo jedna mala napomena, molba. Ako mozes promjeni one rijeci koje sadrze tc slova u c, npr. ostatci u ostaci. Hvala!
  3. Bravo Dugicu! Znao sam da ce kad tad kolega Pejic da te zarazi!Za pocetak fina tura, fino napisano. Pratim nastavak!
  4. Tako se to radi! Svaka cast! Odvezes turu, otkucas tekst, otvoris temu, spakujes je na forum i pustis je gladnim i zednim masama! Hvala jos jednom i veliki respekt!
  5. siny

    Dakar 2019.

    Dakar je završen za našeg jedinog predstavnika. Motor je stao na 29-om kilometru, ostao bez ulja i zaribao 1/1. Gabor je prebačen helikopterom u bivak, nije povređen. Nema pravo da nastavi takmičenje jer nije sa motorom ušao u cilj, šlepanje nije bilo moguće u sred pustinje. Pokušali su da zamene kompletan blok, ali opet pravila ne dozvoljavaju nastavak takmičenja. Prema tome mislim da bi trebalo da se ova tema stavi A/A.
  6. siny

    Dakar 2019.

    Nisam zato da se išta briše, ali sam zato da se navija!!!
  7. siny

    Dakar 2019.

    Pa što javno ne rekoste da bojkotujete čovjeka??? Pustite to!!! Gabi ipak vozi za sve nas!!!
  8. siny

    Dakar 2019.

    Sagmajsterov motor je stao na specijalu, upravo rade na tome da ga ponovo pokrenu.
  9. siny

    Dakar 2019.

    Hristos se rodi!!! Koliko mi se čini da ove godine niko još nije pokrenuo ovu temu!?!?!? Znam da Gabor opet učestvuje i znam da ove godine vozi "Malle Moto", što znači da je sam. Mislim da ga ove godine trebamo podržati više nego ikada prije. E sada, da vidimo ko zna za kakve linkove, preglede dana i sve ostalo što nam vadi mas'!!! Od mene sve najbolje želje da i ove godine dođe nepovrijeđen do cilja, a plasman kakav bude!!! A evo i link na zvaničnom sajtu: Profil of GABOR SAGHMEISTER - SAGHMEISTER TEAM - Dakar WWW.DAKAR.COM Victories, podiums, all the information about GABOR SAGHMEISTER - SAGHMEISTER TEAM - Dakar
  10. Samo teraj dalje, mi pratimo pa ko izdrzi!!!
  11. siny

    Dakar Reli 2018

    Tu sam!!! 'Ajmo Gabi!!!
  12. Ja se mnogo izvinjavam svima koji su ocekivali da odgovorim na pitanje, a ja nisam bio u mogucnosti da to uradim. Ne bih da se pravdam, ali: 1. Da i ove godine je organizovan moto skup. ( ali to ste vec saznali). 2. Moj post vezan za ovaj klub je iz 2009. godine, a i zaboravio sam kada sam ga postavio. 3. Ako ima na nekom sajtu ili FB onda je valjda neko odgovoran to postavio. 4. Neki ljudi vise nisu u tom klubu, a drugi su preuzeli brigu oko obavjestavanja javnosti. 5. Da, udjem skoro svaki dan na forum i procitam vic ili neki putopis, a zaista nisam primjetio da imam neku "notifikaciju" tako da se jos jednom izvinjavam.
  13. I ja se vec godinama to isto pitam!?!?!?!
  14. siny

    DAKAR 2016

    Mi smo tu, Gabi je spreman, pocinji!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja