Jump to content

Moto Zajednica

zagidr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zagidr

  • Rođendan 25.10.1980.

Contact Methods

  • MSN
    zagi-1@live.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    backa palanka

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zagidr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

47

Reputacija u zajednici

  1. Trebaju mi retrovizori za Suzuki K4, ali sa zmigavcima,tipa od k5 ili slicno...da sad ne kupujem posebno i zmigavce. Ako neko ima polovne neka posalje ponudu sa cenom ;-) ove kineske i neke kopije netrebam,to vec imam,ne bih da kupujem posle svake moje voznje ;-)
  2. Šta ima novo?

    1. tindirbp

      tindirbp

      MMMMMMMMMMMMM NISTA...

  3. zagidr

    honda vf 750f

    dali neko zna kako se uzupcava Honda vf 750 f,kako gornji a kako fornji cilindri,na koje oznake se stavlja,gde su......Sve smo probali al neide....Pomagajte!
  4. mimilend još uvek nema komentara na svom profilu. Napiši ti nešto!

  5. Zamisli kad je taj pukao kod mene,sta bi se desili sa FKK??? U nase domace firme apsolutno nemam poverenja i nista ne kupujem nase proizvodnje sto se tice bilo kog dela na motoru. Uglavnom uzimam proizvode stranih proizvodjaca,originale.Posto imam Suzuki a moj drugar je ovlasteni serviser,delove uzimam kod njega jer znam da dolaze iskljucivo u kvalitetu,u originalnoj kutiji sa hologramom itd.... Vasa je volja sta cete stavljati na vase motore,ja sam samo naveo jedno moje iskustvo sa budzenjem. Dok nestavis i neprobas taj FKK lanac,neces znati kakav je. Ovde se prica sve i svasta i nista nije merodavno. Kupi,stavi i vozi pa ces da vidis kakv je,sta da ti kazem........
  6. Moj lanac nije bio FKK nego neki Gating. Jedva sam ga pronasao da procitam ko je proizvodjac.Probao tad i vise nikad http://www.gating.rs/language/sr_l/
  7. Vozili i po putu i van puta. Pre polaska na Taru i Zlatibor stavljeni lanci,po povratku moj odmah skinut jer sam prilikom pranja video da je jedan segment pukao(sa unutrasnje strane,do tocka),i nekoliko valjaka je bilo prilicno osteceno. Mislim da je Vili njegov skinuo nakon 2 ili 3 dana(on je bio malo blazi na gasu). Nakon toga stavili nove DID lance i lancanike. Nisu DID lanci toliko skupi,koliko su nama male plate!
  8. Stavljali smo Vili i ja takve lance,on na Afriku a ja na Dr 800. To je bilo samo da nam motori ne stoje dok nam nisu stigli lanci i lancanici sto smo porucili. Veoma lose su se pokazali,meni je na nekih 1000km riknuo a Vili je vozio malo duze. Tako da nebi preporucio te lance za vece kubikaze i ko je zestok na gasu. Moze da napravi stetu koja vise kosta nego nov DID i lancanici. Za manje kubikaze je mozda OK, ja vise nebi rizikovao.
  9. Da ispravim neznam,care, ja sam BAJKER NE HAKER!!!
  10. Moderatori,stavite temu gde joj je mesto ako sam ja pogresio. Nesnalazim se bas po forumima. Hvala
  11. Interesuje me do koje godine su na Varaderu stavljani karburatori??? Hteo bih da kupim Varadero novije generacije koji nema karburatore pa me samo zanima od koje godine da gledam oglase. Vozio sam Varadero 1999god i uopste nije rentabilan,trosi kao 2 Stroma....
  12. Cela bivsa Juga,znaci komplet sve,svi glavni gradovi bivsih republika i jos po nesto usput.Oko 3500km,nas 2 na motoru i jos nije stavljena velika tank-torba(na slici se vidi postolje na koje se ona zakopcava). Tako da sam ja zadovoljan tim motorom i ne obracam paznju na price kakav je i sta je.Kod mene dobija sve na vreme i nema problema. Ova slika je sa Tare,tad sam ga kupio,namontirao nosace kofera i kofere i krenuo u prvu avanturu sa njim.Oko 1500km samo presli za 3 dana,sve po Srbiji.
  13. Ovako je izgledao motor pre polaska u obilazak bivse SFRJ,pre neku godinu, Motor ima vibracija,i ima svoje vrline i mane ali to je Suzuki DR 800 BIG. Ko to voli i kome prija taj ga i vozi.Ja necu da ga menjam jer sam resio da dostignem neke ciljeve sa njim u koje mnogi sumnjaju,ali ja ne. Moj drugar je kupio sebi Dr 800,Iskljucivo zbog svojih gabarita.Covek se odusevio a preplatio ga je,nepunih 2900€ ga je izasao na srb tablice.Pre toga je vozio samo R-ove,ali su mu bili mali sbog visine od malo vise od 2 m i 120kg. Glupo mi je hvaliti vise ovaj motor,ja znam sta je on i sta pruza,ko hoce da proveri neka uzme i vozi.Tako sam i ja uradio i nisam se pokajao.
  14. Sto se tice brzine Dr-a,ide skoro koliko pise na satu.Proverio sam sa Garminom. Sa punom opremom,3 kofera od 50l,tank torba+ nas 2 na motoru,vozio sam ga 140-160km/h od Batrovaca do Zagreba i isto tako Bratislava-Brno po zastokoj kisi.Da ne spominjem njihovo gorivo.Do sad,na putu sam imao samo 1 kvar,pukla mi je sajla od gasa,sto sam resio za 30 min. Dr-a od kako sam kupio ja sam odusevljen tim motorom a i ekipa sto se vozi samnom.Kupio sam ga zbog njegovog "velikog nosa". Kubikaza me neinteresuje jer ja sto volim to i placam. 3.12.2010 sam ga registrovo i kostalo me oko 26000 din. Sa tim "krsom" sam obisao celu bivsu Jugu,Madjarsku,Austriju,Slovacku,Cesku,deo Nemacke,Italije i Poljske. Trebate videti Dr susret u Ceskoj i da poslusate ljude koji godinama voze Dr-ove i cujete njihova iskustva. Ovo sto se ovde prica je samo pusta teorija, BIG-a treba voziti i onda pricati o njemu.
  15. Ja imam i vozim Big-a 4 godine.Kupio sam ga sa nekih 25-26000 km a sad ima blizu 90000km. Kvarova nije bilo. Inace je 94 godiste. Ti problemi sa glavom,pucanjem dekle,crkavanje anlasera,mene su izgleda zaobisli. Jos moja 2 drugara imaju bigove 800,jedan je 90 god,drugi 93. Nikada ni jedan kvar nisamo imali. Putujem sa njim gde god i uvek stizem bez problema.Potrosnja se krece od 5,5l do negde 8l,zavisi kako se vozi. Tovarim na njega kao na magarca i on ide. Jedino sto sam menjao na njemu je lanac razvoda,lanac balansa i pogonski lanac i lancanike negde na 65000km. http://www.dr-big.cz/
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja