Jump to content

Moto Zajednica

Ruska

Članovi
  • Broj tema i poruka

    165
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Ruska

  • Rođendan 19.07.1966.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ivanjica
  • Motocikl
    Africa Twin 750 RD04

Poslednji posetioci profila

3337 profile views

Ruska's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

182

Reputacija u zajednici

  1. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103563-enduro-ra%C5%A1ka-2014-od-1-3-avgusta/
  2. To je primedba na mestu.Te sitnice su bitne za dobru organizaciju.Sms-om da zakupite po i 1h bazena.
  3. Pozdrav Doco,vidis kako sam te nlovio za ovu godinu.Evidentiran si kao prvi u diskusiji,a po poklon svakako moras doci.
  4. Pozdrav. Nasi prijatelji,clanovi Pmk Jazavac iz Raške, odrzali obecanje dato prosle godine,da ce i ove kao i narednih godina organizovati enduro druzenje. Organizator ovog druzenja kao i prosle godije je Pmk Jazavac iz Raške,a meni je pripala cast,da u njihovo ime otvorim temu i najavim dogadjaj. Ovo je samo najava, a detaljan plan,naknadno. Osnov za planiranje je proslogodisnje druzenje.Dok ne istupimo sa konacnim planom molim proslogodisnje aktere da u ovoj temi iznesu svoje primedbe i pohvale kao orjentir sta treba menjati.Pevacicu na Odvracenici ne racunamo kao primedbu. O detaljima ce vas blagovremeno obavestavati Vanda (pol muski) Marko i ja. Da se kroz diskusiju prisetimo proslogodisnjeg druzenja. Ko prvi odgovori u temi ima specijalan poklon na dan dogadjaja.
  5. Hvala svima na dolasku i dobrom druzenu.Hvala i onima koji su imali zelju ali nisu mogli,znam na desetine takvih.Jos jednom veliko hvala Jazavcima na ukazanom poverenju.Prihvatio sam izazov jer sam iza sebe imao vas,u koje verujem.Prepoznao sam nesto posebno u Jazavcima,a iz price sa vama vidim da ste i vi.Eventualne propuste bi trebalo u kraj da pomere pozitivne stvari.Mislim da je pozitivnih bilo vise. Jedina zamerka upucena vama,zasto ste ignorisali pevaljku na Odvracenici.Tolike novce dadosmo pevaljci da vama bude fino a vi ko babe u krevet. Hvala jos jednom,zdravo bili i dugo vozili
  6. Moze i prijava i uplata kotizacije na sam dan dolaska.Kosooki memoj to da bude prepreka,ti se sto pre oporavi,motor vrati u funkciju i Ne idemo na izlozbu neko u sumu i planinu.
  7. Naravno da moze.Drago nam je da postoji ovoliko interesovanje.Svako je dobrodosao,izguracemo ovo kako valja.
  8. Kvarni zao mi je sto neces biti sa nama,a za izaslanike ne brini.
  9. Bez brige druze,kao sto sam obecao.Ovo vazi za sve koji nisu u mogucnosti da dodju.
  10. Ko je zainteresovan i siguran da dolazi, neka se stavi na spisak i navede veličinu majice. Brojno stanje je bitno zbog pripreme obroka,,majica itd. 1. Ruska - XL
  11. Aco,ko sme tebe da kritikuje,prekaljenog endurasa.
  12. Djole bili su to mukotrpni pregovori oko prenocista na Giliji.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja