Jump to content

Moto Zajednica

Milan N

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Yamaha Majesty 400

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Milan N's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Da li neko zna za yamahu majesty 400 šata je to kada se na kratko daje gas, lupa (zvuk metal na metal) imam utisak da je negde oko varijatora. Rolnice nisu,promenio sam rolnice i opet lupa?
  2. Yamaha Majesty 400. ZAMENA ANTIFRIZA U SISTEMU. Na desnoj strani gde stoji noga ispod gume odšrafiti jednu plastiku i tu je posuda za dolevanje tečnosti.Otvoriti sedište,ispod tapacira odšrafiti plastičan poklopac,tu se ispod nalazi jedan imbus šraf koji služi za zračenje (ispustanje vazduha nakon punjenja sistema),odvijti taj šraf,zatim ispustiti tečnos u najnižoj tački (odviti šelnu creva negde ispod) tečnost izadje. Potom zategnuti šraf za zračenje i crevo navući nazad i zategnuti šelnu,dolivati tečnost posudi i motor paliti i gasiti par puta na 10 sekunde,nakon gašenja motora,ispustati vazduh na već navedenom šrafu. Mašina kad dostigne odredjenu temperaturu,ventilator se uključi i kada tečnost pokrene preko creva,sačekati par sekundi da se ventilator isključi to znači da je uspešno odradjeno.Ja sam imao grdne probleme dok sam to odradio,samo zato što nisam znao postupak i muka me je naterala da objasnim ovo,možda malo nestručno ali potrudio sam se da objasnim koliko toliko.Majesty 400 vozim 7 meseci i prezadovoljan sam,pre toga sam imao kimko grand dink 125 isto je bio super...POzdrav
  3. Da li neko zna za yamahu majesty 400 šata je to kada se na kratko daje gas, lupa (zvuk metal na metal) imam utisak da je negde oko varijatora. Rolnice nisu,promenio sam rolnice i opet lupa?

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja