Jump to content

Moto Zajednica

zec

Članovi
  • Broj tema i poruka

    718
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    X8

Poslednji posetioci profila

3960 profile views

zec's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

250

Reputacija u zajednici

  1. x8 250cm3 13600 din Eto...
  2. Da li traze sada na tehnickom da se skidaju crash barovi i nosaci za kofere ili se malo smirila situacija?
  3. zec

    Cene motora

    Eto, procitah temu i sada ozbiljno razmisljam sta da radim: vstrom 650, 2004, za 2500e ili ne.... Uh.
  4. Ista prica, zastava 101, samo je cale imao prelom noge, volan je iskrivio rukama.
  5. Uh, elektro motori i agregat. Nije tako jednostavno kao sto izgleda. Motori u startu povuku dosta vise struje od one koja pise na tablici kao radna, jos ako startuju pod opterecenjem...
  6. Nadam se da ce biti bolji od dosadasnjih prodavaca ovog brenda.
  7. Mislim da ukidanje statusa autoputa kroz Bg povlaci jos neke sitnice koje su cekale na to. Recimo iskljucenje za Dusanovac: Ogromna guzva, a ceka se zavrsetak ulica izmedju Autokomande i Dusanvca koji ce smanjiti tu guzvu. Sada te ulice ne moraju da ispune uslov za izlazak na autoput. Moguce je otvoriti jos izlaza - ulaza na samu ulicu pri cemu nije potrebno ispuniti uslove kao za autoput. Da, smanjice brzinu kao sto je vec smajnena svakog radnog dana, ali vec vozite po tom ogranicenju zbog guzve. Od dobrih stvari tu moze da se dobije brzi gradski prevoz i vise iskljucenja - ukljucenja. Od losih: sporiji saobracaj koji je vec dovoljno spor.
  8. U CG ne idem, a svidja mi se zemlja, jer mi nije dobro kad pocnu da se bahate po krivinama, preticanjem i kome je veci. U HR, sticajem okolnosti, idem cesce i tamo je alkohol pa noga na gasu bas veliki problem. Pokusali su kamerama, ali nije uspelo. Lokalci najvise divljaju pa koga zadesi...
  9. Vozio neke starije (IV) i rado bih posedovao jednog, al nemam. Po mom misljenju pravo vozilo za put.
  10. Ako ne platis jednog ucitelja kako treba, moraces da platis 7 policajaca da ispravljaju greske. Mozda je sada veci odnos.
  11. Da li nekom treba neki ovakav deo? 2B000693000XV7 2B000687000XV7
  12. Mislim da koce jer prestaje linija koja dozvoljava da se ukljuce na autoput, pa da ne ulaze u zaustavnu traku. To ukljucenje je bas opasno mesto.
  13. Sreca pa nisam imao crvica, kum je nudio, ali sam srecom odlucio da idem na vulkanizera. Ono sto sam ja mislio da je deo nekog tankog eksera, nije bio kvar i tu bih samo napravio rupu, a problem bi ostao.... Guma jos nije ispustila, tako da je jedno prelepljivanje (u mom slucaju nekoliko) resilo problem. Da sam bio na putu, verovatno bi obicno dopumpavanje izdrzalo do civilizacije i nekog ko ima alat. Ta matica za kljuc 24 na zadnjem tocku je bas losa ideja. Da je neka velicina pa da pasuju kljucevi od auta, a tu je veliki izbor i moze pomoci onaj krst kljuc sa vise velicina.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja