Jump to content

Moto Zajednica

milos matic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu milos matic

  • Rođendan 26.07.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zemun
  • Motocikl
    KTM

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

milos matic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. milos matic

    amortizer

    Zanima me da li neko zna kojim slucajem jel moze da se nekako napuni gasni amortizer na KTM-u 640 LC4 Supermoto 2003god, ili mora novi da se kupuje?
  2. milos matic

    LC4 640 SM

    1. Godište motocikla: 2003 2. Vreme provedeno na motorciklu: od 2004 godine pa sve do dan danas 3. Šta mi se dopada: Lakse bi vam naveo sta mi se ne svidja... Jednom recju sve. 4. Šta je moglo biti bolje: Far su morgli ranije da naprave da bude onaj dijanantski 5. Moj utisak: Ne prevazidjen i ne unistiv!!!
  3. KTM 640 LC4 625cc 2003 god SM i Enduro
  4. Slicicu cega tacno? Motora brate, da vidimo sta se sredjuje. Moracu slikati posto nema slike sada dok je rastavljen pa cu ti poslat. KTM 640 lc4 super moto 2003go.
  5. Znam tu sam i video onaj sivo crni meni je bas dobar samo da se stave i dva akrapovica a to sam nasao samo mi maska fali to bi mi mnogo znacilo ako bi neko mogao da me uputi posto ne znam preko koga da narucim na ebay-u.Ali hvala ti u svakom slucaju.
  6. Sa dobrom busilicom, ima da pase svaki sraf To uvek moze da se upase nekako. Nego ako neko moze da me posavetuje gde da nadjem far sa maskom za ktm-a 2005god to je onaj sestougaoni far sa maskom?
  7. To sigurno, nego mene zanima da li pase saf na saf prvenstveno maska a rep cu namestiti vec nekako. Umalo da zaboravim da li bi neko mogao da mi kaze gde bi mogao da nabavim tu masku sa sve varom posto je u KTM-u rok isporuke mesec ipo dana, posto nemaju na stanju?
  8. Pre svega dobar dan svima, voleo bi da mi neko kaze ako zna kojim slucajme jel mogu da stavim rep od duke2 na ktm-a LC4 super moto 2003 godiste i isto tako da li bi mogao da stavim sestougaoni far od novijeg modela ktm-a 2005god? Poceo sam da sredjujem motor jer je glupo da vise stoji motor nije vozen dve godine i rep mi je matirao pa sam mislio da ga sredim da bude lepsi da stavim rep od duke-a 2 i far od novijeg modela posto imam onaj stari kockasti far i iskreno meni se ne svidja. Pa bih vas molio da mi pomognete da ne kupim delove a da ne mogu da ih namestim. Hvala unapred.
  9. Milos Matic

    063 55 56 57

    Zemun

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja