Jump to content

Moto Zajednica

zeza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    35
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zeza

  • Rođendan 06.11.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    Yamaha Tracer 7

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zeza's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Odlican putopis, samo napred.
  2. Ako mogu da pomognem, ja sam pronasao ove.
  3. ST sam vozio 3god, a sada malo da isprobam i ovo.
  4. Zdravo, evo i ja da se upisem u grupu Tracera.
  5. Bravo, mi smo prosle godine 2 puta isli u Albaniju. Prvi put Ohrid-Saranda-Krf-Parga-Bansko, a drugi Podgorica-Tirana-Drac-Saranda-Solun. Oba puta smo se odlicno proveli i odusevili gostoprimstvom.
  6. Evo i ja da napisem nesto. Spidermaxa vozim vec drugu godinu. Prosle sezone sam sa njim obisao Grcku, Bugarsku, Madjarsku, Rumuniju itd.Zajedno samnom ide i moj drug koji vozi Swt 400 (novi Silver Wing). Za sezonu smo presli oko 7000km.Mogu reci da je potrosnja Spidermaxa u odnosu na Swt 400 za 1 litar manja. Zastita od vetra dosta bolja sem u gornjem delu kacige (ja sam 190cm). Odrzavanje motora je veoma ekonomicno i jednostavno. Sto se tice poredjenja sa Swt 400 ipak 2 klipa daju dosta mirniji i lepsi rad motora. Moj Spidermax je 2007 euro 3, i slazem se da se dosta tesko nalazi dobar primerak za kupovinu.
  7. Sto se tiče položaja nogu za Spidermaxa, mogu vam dati nasvežije informacije.Ne zamara ni malo, čak meni taj položaj i prija.Juče i prekjuče sam sa Spidermaxom i drug sa Hondom SWT 400 išao Požarevac-Segedin-Temišvar-Požarevac bez ikakvog zamaranja uz potrošnju od okruglo 4,0l.Zaštita od vetra je odlična.Održavanje nije skupo jer je piaggio master agregat a ostalo se moze poručiti i sa zvaničnog Malagutijevog sajta u Italiji.
  8. Ne znam da li si ikad bio u Asprovalti?Mesto je totalno pasivno,Asprovaltu i Nea Vrasnu obidjes za sat vremena pesaka. Ja sam bio dva dana i nisam nimalo odusevljen. Zavisi kako ko dozivljava odmor... Pozdrav Znam.Plan nam je da prespavamo u Sofiji, 2 dana provedemo u Asprovalti na moto skupu a onda idemo u kamp u Paraliji i u povratku prespavamo na Ohridu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja