Jump to content

Moto Zajednica

avacs

Članovi
  • Broj tema i poruka

    42
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu avacs

  • Rođendan 05.11.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Suzuki SV

Contact Methods

  • Skype
    avacs021@live.com

Poslednji posetioci profila

3308 profile views

avacs's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. Sloga je cudo...A to je ono sto nasem narodu mnogo fali,to je ono sto smo izgubili.
  2. Moj iskren savet..ne bacaj pare..to crkava kako hoces. Meni je flisovao pa sam zato menjao,covek mi je slao 1po 1 dok ga nisam slagao da radi. Bilo mi zao coveka..3 komada mi poslao ni jedan ne radi. ali bar ne flisuju. Vidjao sam da stavljaju sraf umesto tog prekidaca. Ocigledno je da su napravili gresku neku cim se to tako brzo kvari. Tako da ti je moj savet,da razmislis jos jednom. Ili ako kupujes trazi neku garanciju,makar dok ne probas.
  3. Jel na tvom flisuje ulje ili samo ne radi?
  4. ima li ko da proda puz-pinjon za hondu transalp-a?

  5. jel ima neko delova za Transalpa 89?

  6. jel zna neko gde ima da se kupi colortune?

  7. koliko mogu da zakljucim iz svega ovoga,imamo dosta ideja... Iskreno najvise me brine to sto nemamo nikad ni priblizno odredjen broj motora na koji bi mogli da racunamo. to moze da bude nas 20,a moze da bude i nas 200,ali ajde znaj....kako? Iz tog razloga bi mozda trebali da se organizujemo sa MAS-om ili sa BUM-om,kao prosli put,onda smo sigurni da nema "ispale",ili se bar nadamo.
  8. Ja ih voleo da bude tako...volimo mi guzvu. Samo kazem da mi se ne bi svidelo da bude ko prosli put...neki nasi sugradjani bili glasni,a na kraju samo nas dvojica otisli. Sto vise to bolje,a i lepse za sve.
  9. E o tome ti pricam... Ono su samo sminkeri,cast izuzetcima.
  10. E kume,svaka ti na mestu,samo mi reci, da li si siguran da moze da se skupi vise od nas 5 sa miseluka da uradi to? Pre bih rekao da ce se skupiti ljudi sa foruma koji su iz NS. Mada nam ni BG nije preko sveta,utvrdili smo to.
  11. Imam jako dobrog drugara vozi motor od 1000cm3 i registruje motor u Madjarskoj. placa 60-70e na godisnjem nivou i radi tehnicki svake druge godine... Zanimljiv podatak,mozda neko iz ovoga izvuce neku dobru ideju. Npr. da se preseli u Madjarsku.
  12. Podrzavam to sto je Savan napisao i ako smo ovde o svemu komentarisali,nista nije bilo na vreme i konkretno.Cak sam se i sam iznervirao koliko je mali odziv bio. No,nek nam ovo svima bude za nauk..da se sledeci put(ako bude bilo potrebno),bar dan ranije daju neki bitni detalji kako bi svi mogli da isplaniraju put na vreme. Licno sam tamo isao samo srcem ne znajuci da lice i sta ce biti od toga svega...ali hvala Bogu odlicno je ispalo na srecu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja