Jump to content

Moto Zajednica

Zhorz

Članovi
  • Broj tema i poruka

    69
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Zhorz

  • Rođendan 16.11.1994.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Srbija
  • Motocikl
    Yamaha R1

Zhorz's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Voli al i prodaje da se ide na bolje
  2. Resen problem Wd nije pomagao pa sam uzeo kontakt sprej ocistio poprskao i sad je sve ok. Uz to skidanjem zice ukrasne sam dobio malo bolje hladjenje.
  3. Edit: uf zajebo sam post..
  4. Mnogo ozbiljna.. kupi se manji ceo motor registrovan za te pare.. samo prenos je izasao oko 8/9 ako se secam... I ako izracunam srdjivanje motora oko 1000e sam puko zajedno.
  5. ja sam sad skoro dao za registraciju prenos sve zivo tablice.. 42 hiljade tacno.. a 25 je suva registracija.. jbg tako je kako je
  6. ma nebih bas toliko stariji motor.. nesto bi novije tipa 2000+ mada jebes sve to drzacu se r-a jedno vreme ipak je sredjen grota
  7. strom je dobar al opet bi ja vise nekog F-a jebem li ga sta god uzeo ko zna sta me tu ceka.. Al po vama neka realna cena za ok motor R1 2000 godiste koja bi bila ? registrovan itd?
  8. i pre je a sad verujem jos gore.. pogotovu zbog zakona za a kategoriju.. Jbg najbolje onda da se drzim ovog sto imam tesko se dolazi do love.
  9. Imam vec duze vreme R1 uz to vozim i burazovog transalpa.. i nemam pojma vece mi uzivanje da vozim enduracu ili nekog F-a kao sto je honda f4.. Motor sam sredio za sebe dosta para puko al ne daje mi to neko zadovoljstvo ne volim nesto puno da ga gazim tipa 110 120 130 mi je best.. al jebem li ga vise bi seo na F ili enduracu nego na R-a ne zbog udobnosti nego jebem li ga... 5 godina posedujem ovaj motor.. Kako se prodaju R1 2000 godiste.. koje cifre i cuo sam da se bas tesko prodaju.. ? Zajebano mi i da uzmem drugi jer ne znam sta me na njemu ceka.. a ovaj moj sam bar sredio i znam sve ga u prst
  10. Ukrasna zica oko hladnjaka da li vredi da se skine jer se dobija par celzijusa dole ?
  11. Pokazivac mi baguje.. cas pokaze 45 cas lo cas 96 pa 105 itd... kad se ugreje pali normalno ventilator sve ok a temperatura na 55 pa ide na lo pa na npr 106 pa se vrati na 95 pa lo. Ventilator pali i ako pokzuje temperatura na satu npr 56 pa lo a oseti se da se ugrejao motor.. sta mogu da uradim da to resim ? podmazivao sam konektore al mozda nisam bas taj sto treba?
  12. Probana 2 kompa 2 plovka sa celim rezervarom i sat i opet isto se desava... Jer ima neko neki predlog pre nego sto ode kod elektricara konacno..?
  13. odnesi ga kod majstora da ti nasteluje... taman i svecice usput da zameni... Inace proveri punjenje preko unimera. Pozdrav
  14. za taj frajlauf ti ne gine 100+ samo za ruke. tako da za to vreme ti prvo proveri kleme na akumulatoru vidi koliko regler propusta struju.. mozda ne propusta dovoljno.. a karbovi hoce da zezaju ako su prljavi. a svecice i da su nove i da si presao 200km sa njim a da je stajao 1 god 2 god moraju da se menjaju to sigurno. ne verujem da je aku.. al proveri punjenje. cim on zavergla ponekad dobro a nekad ne sumnjam. Obavezno kleme malo ocisti ako su prljave strokave. a sad ovo sto ti se gasi na dodavanje gasa i pustanje brate moze svasta da bude. Tako je meni npr radio kad mi je otisla hilzna. e sad i karburatori isto tako mogu da prave njsra.. ne vredi ti ovako morace kod majstora bar na stelovanje karbova zamena svecica itd.. Edit: da zaboravi vidi pumpu za gorivo proveri pritisak i ocisti je al paziljivo vrati sve na mesto.
  15. kad motor dodje do radne temperature kako se ponasa? 27 000 za to godiste malo nelogicno al ko zna. Akumulator proveri kakav je i altrenator kako puni.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja