Jump to content

Moto Zajednica

Mr.ZOKI

Članovi
  • Broj tema i poruka

    99
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mr.ZOKI

  • Rođendan 16.04.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    ...BG & UK
  • Interests
    Cevapcici,raznjici ,nesto sa raznja a salate ..ako ima !
  • Motocikl
    z1000sx

Poslednji posetioci profila

1720 profile views

Mr.ZOKI's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

46

Reputacija u zajednici

  1. Malo kasnim ali bitno je učestvovati, uživao sam čitajući ovu avanturicu i žao mi je što nisi uspeo da je završiš na svom motoru,ali bože zdravlja i biće prilika i za nove avanture! Sve najbolje i hvala na putopisu..
  2. Odlična tura i lokacija, fino ste se provozali i sudeći po kilometraži baš opušteno.. Petorica u grupi je taman, dovoljno za dobru zajebanciju i društvo a nije previše ljudi da se grupa ne razvlači i gubi.. Ja sam sa kolegama pravio dve ture, Alpe i Pirineji.. U oba slučaja 9 dana skoro 4300 km tako da smo većinu dana proveli na motoru 8-11 sati dnevno. Hvala na putopisu i trudu!
  3. Što bi se reklo .. melem za dušu , hvala na ovako detaljnom i srčanom putopisu .. slobodno piši i o drugim putovanjima ,bez motora ..dobro tebi ovo ide
  4. Deki ovakav putopis je melem za dušu , ja sam naj istočnije stigao do Temišvara (za vreme sankcija po benzin ) tako da mi je ovo tvoje putešestvije prava egzotika Hvala i nadam se da ćeš nastaviti "čim nas puste iz kuće "
  5. Moja malenkost na bivšoj makini !
  6. Moja lađa negde u Pirinejima prošle godine
  7. Fin putopisčić , hvala na trudu
  8. Pročitao sa užitkom , hvala na trudu i želim ti bar jednom godišnje takvu avanturu
  9. Odlično štivo ! Fino je videti da se ipak može verovati "dukcu" i napraviti takvu turu bez ikakvih problema u inat Austrijancima na njihovom komentaru , hvala na volji i trudu da podeliš ovu avanturu sa nama ..a ja nakon čitanja inspirisan pričom umesto da sednem na motor ja seo za stol i opalio po punomasnom repertoaru
  10. Baš ti je dobro , svaka čast na detaljima , ne moram ni da idem tamo
  11. Odlična avanturica , šteta što vas je toliko pratila kiša ali vidim da ste svejedno uživali ..
  12. Pročitah sa užitkom , fina i ozbiljna tura za troje punoletnih
  13. Mr.ZOKI

    z1000sx 2018

    Zanimljivo , ja sam iz istog razloga menjao svoj motor i razmišljao o suzukiju ali zbog pozitivnog iskustva sa prethodnim i zbog praktičnih kofera odlučim da opet pazarim SX
  14. Mr.ZOKI

    z1000sx 2018

    Nisam trajektom ... Bukirali smo bili i isplanirali da idemo kroz euro tunel za luxemberg pa B500 do Švice , 3 dana u Austriji po raznim prevoima bez prtljaga pa polako nazad kroz Italiju i Fr. Nažalost pred polazak postaje očigledno da će tokom celog puta biti nevreme koje bi nas pratilo svaki dan ( to je bilo letos kad je padala krupa ko teniske loptice ) , bukvalno dva dana pred put otkažemo sve i odlučimo da krenemo u pohod Pirinejima ali napravimo grešku i krenemo kroz eurotunel pošto smo ga unapred platili .. po dan u svakom pravcu na putevima po ravnici bez krivina i nikakva priroda ( žabama se verovatno sviđa) Ali kad smo stigli blizu odredišta bili smo nagrađeni sa 8 dana bajkerske perverzije ..raj na zemlji ! Vozili smo svaki dan po 8-10 sati i prešli manje više obe strane Pirineja osim Andore .. vratiti ću se opet ali sigurno trajektom !
  15. Mr.ZOKI

    z1000sx 2018

    Zbog posla i obaveza ja se nešto slabo vozio ove godine , bio sam na Pirinejima sa obe strane i osim par lokalnih vožnji ..to je to Gajo jel ti dosadio pa menjao ili si pršao na nešto sasvim drugačije ? Rus.. fina kilometraža , jel ideš motorom na posao ili imaš slobodne vikende hahaha ..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja