Jump to content

Moto Zajednica

Gapsa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Gapsa

  • Rođendan 21.04.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Silbaš
  • Motocikl
    Honda CB500v

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gapsa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Inace ako su nekom zbog finansija sporne gume imate za privremeno resenje polovnih u NS na buvljaku donesene iz Nemacke u extra stanju po ceni od 10,15,2o.eura Najbolja ponuda je petkom kad pocinje pijaca,a takodje ima i delova,prosle nedelje covek kupio ispred mene 3.kom mikunijeva karburatora za skutere podpuno novi za 1000.din
  2. Po meni licno najbolji put vam je i najbrzi bez ikakvih guzvi preko Bosne i Hercegovine,jedino sto je obavezan zeleni karton,ali sa obizorm stanja saobracaja tu stedite a i zavisno u koji kraj mora idete,za Igalo H.Novi i tu stranu najbolji i najkraci put preko Zvornika a da vam nepricam kako je uredjeno jezero Gacko,Odusevljava.
  3. Sredjivanje Motora :)

  4. Da li si prodao gume za A mecku

  5. Gapsa

    photo1

    Masina ti je Extra
  6. Ako ga pokupim ovih dana postavicu slike,znam jedino da ce mi sigurno trebati zadnja guma pa cu nju morati kupiti.
  7. Ovaj sto sam gledao lepo radi masina, e sad o potrosnji ulja na zalost tesko da cu dobiti tacnu informaciju,malko me buni to sto je navodno 2000.god a ima pozadi dobos,nisam na zalost zavirio u saobracajnu ali nadam se za dan ili par da idem po njega.i ubi me neki lik kaze ni slucajno imaju problem sa cilindrovima mada od ostalih sa neta vidim da ga ustvari svi hvale da je pouzdan.
  8. Ma posto uslovi takvi kakvi je su trenutno se moram zadovoljiti za Yamahom ali sledeci definitivno Burgman 400 a mogao bi i 650cm pa posto sam se trenutno zaleteo za Majestika 250 reko da cujem nesto i o njima posto sam nesto nacuo da im cilindri nesto nevaljaju navodno!!!!!
  9. Potreban mi je savet,imam nameru da kupim yamahu majestic 250cm.2000.god . pa ako je moguce sta pogledati,dali imaju neku manu itd.Hvala unapred
  10. Ma stalno nesto radim :)

  11. Mirko je prava drugarčina :)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja