Jump to content

Moto Zajednica

Lallo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    38
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Lallo

  • Rođendan 06.11.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Honda Dominator trenutno. Nekada: Triumph Speed Twin 5T-1939,Lambretta 150-1961,BMW R25-1954

Lallo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Lallo

    Dominator 650

    Zdravo zivo svima! Planiram farbanje mog Dominatora,plavo bijeli je,takvog bih ga i ostavio pa mi trebaju i one rebraste gume ,plave,na prednjim vilama,jer su se raspale skroz. Zna li neko gdje da ih nabavim? Pozdrav veliki !
  2. Isto tako,meni se najvise dopadaju fabricki,mislim da je i zvuk doziran tacno kako treba. Moji su iskrpljeni,jos drze,ali kad dodje do toga da se mijenjaju,rastavicu original i pokusati da napravim takve iste!
  3. Lallo

    DSC04078

    Definitivno najlepsi deo ovog dogadjaja u ovom tvom albumu Protector-e !
  4. @Mracni.. Ako budes sta pravio slikaj !
  5. Ako gadno padnes,motor lomi sto sta,sta znam,mislim da nije toliko opasno.Spomenio si gumeni rub,ne vjerujem da bi to spaslo situaciju bas. Noga, ruka imaju pod toliko mjesta doci prilikom pada da ovo ne uvecava toliko mogucnost povreda. Najbolje je ne padati ,koliko se god to moze
  6. Mislis ako ti padne na nogu,ili tako nesto slicno?
  7. A koliko je star taj motor? Meni nije jasno kako izrdjaju toliko.Moj je motor star 21 godinu i nema ni r od rdje u rezervaru. A i ranije sam se bavio vise oldtajmerima samo jednom naisao na rdjav rezervar. Imao sam Triumfa iz `39 bio mu cist rezervar..
  8. Borise,izgleda si povukao na dedu,skroz !
  9. Pa sezona skupljanja sljiva za kominu traje 7-15 dana,nije to toliko dugo. Ovo sto sam naveo je samo primjer koji se moze iskoristiti,a rezervoar npr. je velik i bas je zgodno u bure i vece predmete staviti. Jedino nisam siguran kako bi istjerao miris benzina,mislim da bi skodilo rakiji. Ja sad imam kominu koja ceka za koji dan da se pece rakija,pa cu staviti nesto u nju i slikati prije i poslije. U dvoristu vazda nesto zardjalo ima pa ce se naci nesto ! A motika se inace najbolje,ali bas dobro ocisti kopanjem,zemlja je ispolira samo tako !
  10. Sad cu isprobati sa grozdjem,mada je loseg kvaliteta ove godine
  11. Pozdrav za sve na ovoj temi! Iscitao sam je ,paa vecim dijelom jer me zanimalo to ciscenje od rdje. Dodao bih nesto,a provjereno je,nije elektroliza i treba malo vise vremena.Nazalost nisam nikad fotografisao to sto sam radio,ali gledacu da uradim nesto i po tom pitanju Kada imate predmet,ili vise njih koji su izrdjali ,mozete se rijesiti rdje na jedan starinski nacin. Ako imate komine za rakiju,potopite u nju to sto vam treba ocistiti i izvadite kroz nekoliko dana,ja ostavim i duze. Komina ce ga ocistiti i bice kao novo,poslije samo treba krpa da se izbrise,rijetkost je da treba i smirgla ili cetka. Nedostatak ovog nacina naspram elektrolize je sto malo duze traje,ali je jednako efikasno,ako ne i bolje. Provjereno ne skodi kvalitetu rakije
  12. Koja je maksimalna brizna sa 14-47? Moj je 33 kw po papirima.To mu dodje to 45ks. Mada po nekim stranim sajtovima sam nailazio na gomilu varijanti tako da vise nisam siguran ni u sta. Postoje velike razlike sa snagom,vjerovatno zavisi od trzista za koje je pravljen sta li.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja