Jump to content

Moto Zajednica

stenik

Članovi
  • Broj tema i poruka

    43
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu stenik

  • Rođendan 17.02.1963.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Honda

stenik's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Imao je jedan moj drugar do pre par godina LTD-a, i nije upeo kod nas da nađe nov kaiš. Možda je sada bolja situacija Ima na primer na ovom sajtu (polovan): https://www.boonstraparts.com/en/part/kawasaki-ltd-454-ltd-450-1985-1990-ltd454-ltd450-en450a-drive-belt-1985&ID=B10001AQZJ Kawasaki LTD45 LTD 450 LC Riemen Zahnriemen Antriebsriemen drive belt Neu WWW.EBAY.COM Kategorie: Motorteile / Motordeckel. verkauft wird! Für Modell de hat sich spezialisiert auf den Vertrieb von neuen Original... Ovaj je nov.
  2. Ako niste našli u međuvremenu, probajte ovde: http://www.lingshondaparts.com/ ​
  3. Svaka čast Zoki . Cilj je dostignut a savladane su i barikade. Još jedna potvrda da: "ko hoće nađe način, ...". A prošao si uz osmehe na barikadama .
  4. S obzirom da je počeo peti mesec od početka puta, treba i telu dati malo odmora. Bolje bi bilo da je odmor bio bez zdravstvenih problema, ali sad, šta je tu je. Što brži oporavak, uz dobro zdravlje i sreću u nastavku puta Ti želim.
  5. Taj deo Čilea, gledajući na Google Earth, dosta liči na Norvešku, (mada je ona sa dosta većom geografskom širinom), pa izgleda da je tu klima dosta bolja. Kakav si utisak do sada stekao o Čileancima?
  6. Lepo je ponovo videti zelenilo. Kupina izgleda ne raste samo na Arktiku i Antarktiku. Samo napred i . Petre, može i bez šatora https://www.youtube.com/watch?v=UjMOvN0p1i4
  7. Gledajući fotografije deluje kao da se vozite po ravnici sa planinama u pozadini, a vi ste u stvari na visini skoro duplo većoj od Kopaonika npr. sa oblacima na dohvat ruke.
  8. Ono kad se kaže "nebu pod oblake" uz ovu sliku znači baš to ali bukvalno, a onda sa tih 4-5000 mnv na 0 mnv. . ​ ​
  9. Gledajući slike deluje da će ova dvojica sada biti bolje društvo od prethodnih. Šteta što je Meksikanka išla u kontra smeru. Pored toga što je čudno da ne postoji put koji povezuje "Amerike", neobično je i to što nije moglo da se doputuje istim brodom kojim su transportovani motori (ili sam nešto propustio u vezi toga). Srećno i
  10. stenik

    Par dana...

    Čitao sam neke od njih; fotografije su ono što ih izdvaja od ostalih sjajnih putopisa na forumu. A zima tek počinje tako da je ovo jedna od redovnih dnevnih aktivnosti.
  11. stenik

    Par dana...

    Šteta što je gotov putopis, ovakvih fotografija nikad nije dosta.
  12. stenik

    Par dana...

    I ja moram da se pridružim pohvalama za fotografije, prelepe su.
  13. Ptičija gnezda na jednoj žici (ili to nisu gnezda?), to prvi put vidim.
  14. Šteta što je Amerika (Severna, Južna, Srednja - svejedno) većini nas nedostupna, a opet dobro je da ima neko kao Zoki npr. ko je rešio da i taj deo prođe motorom i podeli utiske i slike sa nama ostalima. A Amer možda i ne ostane četiri meseca na putu koliko je dobio od žene ako ima tako negativan stav. Možda je ovaj Njujorčanin ipak bolji saputnik. i
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja