Jump to content

Moto Zajednica

motobox.rs

Članovi
  • Broj tema i poruka

    168
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

motobox.rs's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

22

Reputacija u zajednici

  1. Jako je bitno da kazes koji motor imas, tek na osnovu tog podatka je moguce reci nesto vise.
  2. Previse si se zapetljao Marko, nemoj to traziti po netu a najmanje po forumima ... Pozoves (bilo koju) speditersku firmu i pitas po kojoj stopi se carine motori, dobijes tacan odgovor i miran si ...
  3. Ove sijalice mozete kupiti u Motobox-u u beloj i zutoj boji. Cena sijalica je 220 din/kom. Bela sijalica ili Zuta sijalica (za belo i zuto staklo) Motobox - 021/679 1016
  4. Od danas je poceo sa radom novi Online Shop firme Motobox. Porucivanje robe preko sajta, azurne cene i stanje proizvoda na lageru su samo neke novine na sajtu, ostalo potrazite sami. Firma WebStar iz Novog Sada stoji iza celog projekta, mlada firma, veoma mladi ljudi, poslovnost i predanost za svaku pohvalu.
  5. Pozovi Motobox (021 679 1016), pakovanje 2 kom Koyo C3 lezaja + 2 Corteco semeringa za tvoj motor (Minarelli AM), cena za set 2.730 din.
  6. Posalji nam adresu "Svaleru" . . .
  7. Upornost i profesionalnost se pokazala kao dobra osobina . . .
  8. Znači da je roba dostupna od kalendarske nedelje koja je prikazana ( u ovom slučaju od 16 nedelje ) Bane vam je dao ispravan odgovor . . .
  9. Za koji motor ti treba cross guma?
  10. Poštovani Arso, hvala za sugestiju! Svesni smo te cinjenice, ali trenutno iz tehnickih razloga nismo u mogucnosti da sajt povezemo sa programom, kako bi kolicine i cene u svakom momentu bile azurirane. To je svakako u planu i ocekujemo preradu sajta u toku zimskog perioda. Za sada se sve informacije o robi mogu dobiti pozivom na tel. 021 / 679 10 16 ili dolaskom u prodavnicu. Pozdrav!
  11. Dobar dan dragi prijatelji, Evo i nas na najvećem moto forumu u Srbiji. Mi smo megastore dobrih ideja, koje zelimo da delimo sa vama! www.motobox.rs Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja