Jump to content

Moto Zajednica

SchnitzelWagooon

Članovi
  • Broj tema i poruka

    38
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SchnitzelWagooon

  • Rođendan 07.11.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NBGD
  • Motocikl
    Suzuki DR 650 RSE '95

Poslednji posetioci profila

2781 profile views

SchnitzelWagooon's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Je l' neko raspolozen za kratku voznjicu, BG-Smederevo (tvrdjava)?

  2. Nema sta da proveravas. Crko ti frajlauf (bendiks) 100% Videces ispod leve dekle veliki zupcanik sa oprugama. Verovatni ti opruge popucale a mozda je i bez zuba osto. Uglavnom, nov dodje oko stotinjak jura.
  3. Ljudi, ima li neko neki stari komad opreme od kordure, gorotexa ili slicnog materijala i da je voljan da ga donira u naucne svrhe? Bitan mi je samo materijal, ne mora da bude celo.

    1. Rumba

      Rumba

      Имам неке старе мото панталоне, које су поцепане на коленима (од пада). Материјал би требало да буде стандардан за ту врсту одеће. Ако ти то нешто значи, можеш да их добијеш.

  4. Peter Pan, iz Temerina. Evo ti broj pa vidi sta on kaze. 0637005145 Inace, covek je sa foruma.
  5. Po godinama dobices A2 kad polozis. U taj opseg spada vecina enduro motora uvezenih iz Svajcarske i neki jednocilindrasi cija snaga u saobracajnoj nije smanjivana.. Ne moras da se ogranicavas na 125 ili 250 jer ovi motori nisu nesto agresivni i mala zapremina ce ti brzo dosaditi. Odmah uzmi nekog jednocilindrasa 600, 650 kubika, ili ako imas malo vise kesa, udji u klan pa pazari Afriku ili Super Teneru. Voze se ko bicikli, a mogu i da povuku kad zatreba.
  6. Enduro je mama sto se tice udobnosti, a i nisu neke agresivne masine. Odlicne za pocetnike. Ali, opet, sve zavisi sta se tebi svidja...
  7. Cek malo, kojim motorom ides do Japana?
  8. Mozes ga elektronski ograniciti na 35kw, ali to kod nas niko ne radi. Da l' zbog cene, il' sto niko ne zna. Najbolja varijanta ti je da trazis svajcarca koji je vec uvezen sa manje od 35kw. To ti je samo broj na papiru, verovatno uvoznici prepravljaju zbog veceg broja potencijalnih kupaca.Ti ga mozes voziti, registrovati, sve je legalno a niko ti to nece ni pogledati.
  9. Moze neko da preporuci laptop servis u Beogradu koji radi cip tjuning (ne znam kako se zove)Crkla ploca pa mozda bi se mogla spasiti.

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. SchnitzelWagooon

      SchnitzelWagooon

      Sta ja znam koji ima :)

    3. Marko81

      Marko81

      laptop-servis.rs u Beogradu. Rade Reballing iliti Reflowing...

    4. SchnitzelWagooon
  10. Da nisi pretegao usisni? Znas li na koliko se steluju po prospektu?
  11. Vetar, buka, neces je moci koristiti cele godine bice ti hladno. Zamisli samo kako se taj kacket i sve te rupe za vazduh ponasaju na 120 km/h bez vizira na motoru. Prednosti: meni ove dual sport do jaja izgledaju, a ti ako vozis najcesce po gradu mozda ti bas ova bude radila odlican posao. Koja je negativna strana u odnosu na touring. Aerodinamicnost?
  12. Dual sport kacige su namenjene vozacima enduro, enduro - touring motora. Predominantno dizajnirane za asfalt, ali mogu posluziti i za blagi off. Najcesce su dizajnirane tako da imaju vizir koji se po potrebi moze skinuti i kaciga se moze koristiti sa naocarima i za razliku od touring kaciga, bolje su provetrene. Dual sport najcesce imaju kacket koji se skida po potrebi.
  13. Ja imam Duke godinu dana i cuo sam bas za Cabergove da znaju da propisaju posle nekog vremena. Videcemo da l je to slucaj sa ovim novim modelima. Sad uporedjujem po slikama, Modus ima manje otvora za vazduh od Duka, mozda je zato tisa. A sto se tice Scorpiona, Alien pomenu Sharp test pa sam pogledao kakav rejting ima moja kaciga, i kaciga koju sam upravo preporucio coveku ne znajuci za ovaj sajt. Caberg ispada bolji od Scorpiona full face (Exo 750 sam gledao). Veliko iznenadjenje. Za marushin sam cuo da su becarske. Ima neki lik od skoro uvozi kod nas. Kako se tebi pokazala Marushinka?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja