Jump to content

Moto Zajednica

cezar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

cezar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. uh kolko laze ovaj spredrag...cuj,vranjski rostilj bolji od leskovackog....jeste ko sto po vranjanci u svinju od 200 kila ima 300 kila maz...
  2. pozz,gledam ovde i nikako da se setim imena,mozda ti znas o kome se radi i gde da nadjem to sto mi treba..neki tip iz bg-a oglasava ovde i prodaje motore,,"kafee racer ili tako nesto...aj molim te ako znas pomogni da nadjem to :)

  3. cezar

    Posao.

    ma kakva devojka,kakci bakrachi,ti si kolko vidim u austriji....aman,da l si svestan kolko si srecan sto si uopste gore.Ja da sam na tvom mestu nesto bih za oboje trazio gore,kakvo crno dolazenje ovde,pa svi gledaju da odu,placaju papire ne znam kolko para a ti bi da se vracas..svasta.
  4. Sa srecom i neka te Bog cuva,vrati nam se ziv i zdrav!
  5. Hm,hvala ti Milane na odgovoru,izgleda da cu ja biti jedan od retkih koji prvo ima kupi opremu pa tek onda motor )) Praticu pomno sve u vezi predlozenih destinacija uz navijanje za Spaniju.Ako pak odlucite nesto drugo,svim srcem Vam zelimo lep provod i srecan put !
  6. upss,napisah Milose...a valjda je trebalo Milane.Izvinjavam se ako sam pogresio,mada,sto bi rekla moja baba,zovi me i cup samo nemoj da me lomish.pozzz
  7. Pozdrav svima a pogotovu za tebe Milose i sve cestitke na ulozenom trudu za sve napred navedeno.Da imam motor bilo koja od navedenih destinacija bi dolazila u obzir,sto s mene tiche.Ovako,buduci da ga nemam,navijam za Barselonu,datum je nebitan,koji god da odaberete,eto me sa mojom lepsom polovinom.U vezi toga me samo zanima,da li pored motora postoji i mogucnost najma pratece opreme,mislim na kacige odela i ostalo i koliko bi to kostalo ?
  8. Aj da i ja malo pripomognem ko rodjeni leskovchanin..Elem,po ulasku u Leskovac,levo posle nadvoznjaka pa nakon prvih semafora odmah s desne strane 3 kafane i svaka sa nekom svojom osobenoscu.Da napomenem,enterijer nije nesto posebno ni u jednoj od njih ali je zato klopa extra. Kaf. VRUC VETAR /samo rostilj/.odmah do nje kaf.SRCH, rostilj i iznutrice/pohovani skembici,krezlembrizle i sl./-inache,moja omiljena i odmah do nje kaf.KOD KAJSU /rostilj,corbice i przenija od mesa...Znaci u koju god da svratite ne moz da pogresite s tim sto je meni za nijansu SRCH blagi favorit.Kao sto rekoh klopa je vrh a cene vise nego pristupacne,jbg ipak je ovo sirotinjski kraj.Za 2 osobe da se ubiju od jedenje i pijenje ako predje1500-2000 din,besim se.))
  9. )) nema nista gore od neznanja..elem,kako nisam umeo iz prve da se predstavim gde treba,moracu to nanovo da ucinim ovde pri cemu se nadam da sam sad na pravom mestu za to.Iz leskovca sam,imam 49 g i vozim skuter od 125 ccm marke benelli. I ja i moja polovina/ ja sam lepshi/ obozavamo voznju motorom i putovanja i imam u planu nabavku nekog veceg i jaceg motora za ispunjenje nasih zelja u tom pogledu.Iskreno se nadam da cemo ovde steci i ostvariti puno divnih prijateljstava.Toliko za sada.puno pozdrava za sve Vas sa juga !
  10. Pozdrav za sve bajkere i one koji to nisu a vole i posecuju ovaj sajt.Iz Leskovca sam,imam 49 g i do sada sam vozio skuter Benelli 125 ccm.Buduci da i ja i supruga obozavamo voznju motorom i da imam u planu nabavku jaceg i veceg motora,nadam se da ce tan rado pomuci pri kupovini i odabiru istog.

    1. Dejan Nešković

      Dejan Nešković

      Pozdrav druže. Uvek mi je drago da na forumu vidim nekog "svog".

      Želim ti da brzo nabaviš ono što ti srce ište!

    2. Endurac
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja