Jump to content

Moto Zajednica

Gajo Sevojno

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1260
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu Gajo Sevojno

  • Rođendan 26.09.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Staze i planine
  • Motocikl
    Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr

Poslednji posetioci profila

4158 profile views

Gajo Sevojno's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,5k

Reputacija u zajednici

  1. Ja tako tek uzeo kawu zx6r za stazu, lepa i bez ogrebotine.. odvezem jedan stint i na pauzi ne znam sta mi bi, uzeh krpicu da brišem prašinu sa nje. Sledeći stint završila u šljunku pored staze.... Od tada ne lickam ni jedan motor..
  2. Suzuki gsx s 1000 275€ Beta 350rr 250€ Ovo su cene sa popustom od 60% jer imam u istom osiguranju još 5 radnih auta osiguranih.
  3. Ima nas raznih , ja sam u toj kategoriji koju si naveo, ali me samo r motori privlače
  4. Isto i ja te takozvane ADV motore
  5. Meni zvuči isto ok. Samo mi nije jasan taj luft u prednjem zupčaniku.. ne znam jel normalno da ima lufta i na tu stranu?
  6. Nije. Nemačka koliko znam ima jako povoljna osiguranja, veliko tržište.. Mislim da su mi prijatelji koji žive tamo pričali da je ful kasko za novi gs nešto tipa 400€ godišnje. Recimo ovde gde ja živim bi to bilo preko 2000€ ne znam za Srbiju ali verovatno isto papreno..
  7. Svi u Dojcland na jeftinu registraciju. A čuo sam i da ima dobar izbor naših komšinica iz Rumunije.
  8. Enduro je zakon. Slažem se u potpunosti. Ja vozim stazu oko 10x godišnje ali je ne bih nikad menjao za enduro, vožnja po brdima, selima.. avantura prava.. Od kad sam otkrio ofroad zapostavio sam i vožnju po asfaltu , čuvaj se, zaraza teška..
  9. Čestitke za motor, super izgleda.. Tebaš ga poterati na stazi malo... Mislim da bi se dobro snašao, viđam često ljude da dolaze na stazu sa njim ili najked verzijom..
  10. Sve ok, razumem. Univerzalna stvar. Ja lično nisam ljubitelj univerzalnih stvari.
  11. Da obilazim svet izabrao bih adv do 150kg. Ne bih sigurno vozio krmaču od 220kg pa kad je oboriš u pesak ili u blato zaglibiš, da moraš da čekaš Bušmane da te vade... Vecina što obilazi svet sa ovog foruma vidim da ga obilaze po asfaltu 90% .. Za to su ok, loš asfalt, rupe ... razumem. Ali za of ? Hm.. ja nisam jos video gs van asfalta. A ni vstrom, po neku tenere sam sreo i po nekad ktm.. Većinom vidim lakšu kategoriju do 150-160kg..
  12. Još da shvatim koncept ADV motora od preko 200kg... Za sta su? Ofroad? Asfalt? Od kafića do kafića? Po meni ni za jedno od toga... Al ajde, ko voli nek izvoli..
  13. Jesi probao da voziš motor po planini, nekoj krivini? Mozda otkriješ novu dimenziju vožnje motora...
  14. Bili smo u istom periodu prošle godine, mislim da si se čak sreo sa Milanom iz DE. Ja sam tad pravio ceo krug oko Spanije I delom kroz Portugal. Ravno 14 dana mi je trebalo za krug. Mada je moglo još koji dan.. posao jbg.
  15. S ako ti treba neki info o dobrim putevima u Španiji, tu sam , nagovori lepsu polovinu da sprzite trajektom od Djenove do Barselone, e onda malo u Pirineje do Pampilone, onda odeš južno prema Siera de Cabollera i onda nazad ka Barseloni, držiš se južnije od Saragose, takodje jako lep planinski masiv, ide sve do Barselone. Mada i tu zna leti isto da upekne, ja sam u Maju vozio na 40c u planini... Eto ti 10 dana vožnje, da ti se zavrti u glavi od krivina, onda na Majorku malo se bućneš, mada i tamo ima dobrih puteva ali nije preporučljivo u julu.. a lepsoj polovini obećaš Veneciju sledeće godine na proleće, kažeš u Aprilu je tamo divno, sve procveta i mirise..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja