Jump to content

Moto Zajednica

nikola_bb

Članovi
  • Broj tema i poruka

    139
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Skopje
  • Motocikl
    Pegaso Strada

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nikola_bb's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

19

Reputacija u zajednici

  1. nikola_bb

    Alati

    Sledeci mesec dolazim u BG, treba mi savet gde mogu da kupim kutija za alat. Treba mi nesto sa fioke ali prenosno, ko ovo na link. http://frame.goglasi.com/frame?eid=167262950&q=Kutija za alat METALNA 3 fioke Nemora da bude neki brend, da bude ok i da je cena dobra. Gde to da trazim i ako neko zna koja cena je?
  2. Ja bi i da trampam ovaj moj polovni moto detail(shad) za neki polovan, recimo ko ove lucky sto prodaje...
  3. @LuckyVladano mozes li da mi dash neka ponuda za ovakav kufer?
  4. Treba mi kufer u koj mogu da stanu 2 fullface kacige. Trazim nesto solidno ali ne i preskupo. Koja je minimalna litraza u koja mogu da stanu 2 full face kacige? Preporuka za neki konkretni model?
  5. Siguran 100% i radi kako treba. Evo od ovde: http://www.loobman.co.uk/. Cena so dostava do Makedonija 26 evra, doslo je za 8-9 dana.
  6. Konacno je stigao Loobman podmazivac za lanac, ja prezadovoljan u odnos na cena. Trenutno u njega je 10w-40 ali bi da probam 90ka ili ulje za motorna testera. Ako neko ima iskustvo mogao bi da da savet. Evo i kako izgleda to na Pegaso Strada:
  7. To je jedna stota od mm, tako da ne vidim problem.
  8. Dajte preporaka za komplet accesories za ove kamere. Konkretno imam yi camera, a ove dodatke na aliexpress na vecina pise da uzasno smrde i da nisu bas neki kvalitet.
  9. Na Skopje-Veles u veci del je reka Pcinja, tek se dole pred Veles se spaja so Vardar
  10. I ja razmisljam da nabavim pegaso strada 2008godiste. Interesuje me: 1. visok sam 178cm, dali mozda nisam nizak za ovaj motor? 2. kako je so potrosnja u grad? 3. sta da pazim prilikom kupovine?
  11. I kod mene je tu curelo, ja sam to sa kvalitetni silikon zaustavio. Ocistio lepo stavio silikon na prst i prosao preko rupa i to je to, tako vozim vec 2 godine.
  12. Nije nista popunjavao cekicem, obradio je rupe na plocka gde su pick-upi kako bi mogao da pomeri palenje u 5 stupnjeva ranije. Dremel izguglaj to je alatka dok small file ti je mala turpija.
  13. Nema nikakav problem vratio sam motor u ranije palenje za 5 stupnjeva, pomoc ovog postupka: http://www.gstwin.com/diy_timing_advance.htm Motor bolje poteze na niske i sredne obrtaje bash ono sta mu je falilo.
  14. Slicovao sam plocku za palenje tako da ide 5 stupnjeva u ranije. Ima razlike na nize i sredne obrtaje lepse potegne a isto i na ler malo bolje radi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja