Jump to content

Moto Zajednica

Zoran Rosic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Zoran Rosic

  • Rođendan 24.07.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Piaggio X9 250 Evolution

Poslednji posetioci profila

849 profile views

Zoran Rosic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. @shakana daj email @Satelis vidoviti Satelis
  2. Drugi kompJutor resio problem motor upaljen...
  3. Posle mesec dana doslo na red i ovo... Koliko je pouzdano ovo merenje otpora iz workshop manual-a npr. za bobinu? High voltage coil secondary resistance value: ~ 3000 ± 300 Ohm Kod mene je otpor 7500 Ohm
  4. Osiguraci su ispravni. Sta bi sledece trebao proveriti?
  5. Danas hteo da upalim motor posle 4-5 meseci ali nisam uspeo. Odvrnem svecicu ona mokra od benzina. Proverim svecicu kad ono nema varnice na svecici... 3 kom. probao al dzabe kad nema varnice. Sta moze biti problem?
  6. Satelis, proverio sam membranu ona je dobra,a flansa ima malu pukotinu skoro neprimetnu jos cu proveriti. Javio mi se sad drugi problem. Motor kad je hladan radi 2-3 minuta I ugasi se kad pocne da smanjuje ler gas I onda nema sanse da upali... vergla kao da nema goriva. Kao da radi dok ima goriva u samom karburatoru I onda se ugasi,a novo gorivo karb da nece da primi. Skidao sam dovodno crevo goriva sa karburatora I kad zaverglam gorivo curi. Svecica baca varnicu. Ono sto sam primetio je da kad dam gas bez verglanja ona mala pumpica sto radi preko sajle gasa nekad usprica gorivo u karburator a nekad ne. Dali je problem u toj pumpici ili plovak, iglica... ?
  7. Pozdrav momci, Od pre par dana mi se desava da motor (x9 250evo 2004god) kad drzim konstantno gas na 5k obrtaja kao da sam malo daje gas i vraca. Znaci na tim konstantnim obrtajima od oko 5k kao da neko gurne motor napred pa povuce nazad. To cimanje nije veliko al primeti se. Na vecim obrtajima npr. 7k nisam primetio to trzanje. Sta bi mogao biti problem?
  8. Momci, jel kupovao neko skoro kais za X9 250 evo ? Koja je cena...
  9. Drustvo, koja svecica ide na X9 250 evo 2004god.
  10. Momci, jel menjao neko skoro roler ( ili ti ublazivac udara kais), koliko kosta i gde ste narucivali?
  11. Zoran Rosic

    Astone kacige

    Ovde mozes pogledati. http://www.moto-mania.rs/ Mnogo vise modela ima u samoj radnji nego ovde sto se vidi. Najbolje otici na lice mesta i pogledati.
  12. Zoran Rosic

    Astone kacige

    Imam ja i to mi je prva kaciga, zasad sam zadovoljan. Prijatna je za nosenje, izgleda kvalitetno, svidja mi se kako je provetrena, dihtuje lepo... Ono sto mi se ne svidja je to sto naocare za sunce kada se spuste udaljavaju, mehanizam za spustanje suncanih naocara nekad skripuce i gornja ivica vizira prilikom spustanja kaci ivicu kacige, ta ivica kacige malo grebe vizir na jednom mestu nekih 3-4 mm. Slikacu mesto gde grebe mozda nekom bude od koristi. Ovo je moja.
  13. Pricaj, mozda i uradim... Verujem da ovde ima jos zainteresovanih.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja