Jump to content

Moto Zajednica

boris babic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1190
  • Pridružio se

O članu boris babic

  • Rođendan 28.10.1966.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - Cherry Spa

Poslednji posetioci profila

3869 profile views

boris babic's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

744

Reputacija u zajednici

  1. Boban je bio drugarčina i gospodin. Iznad svega suprug i otac. Ko ga je poznavao, znaće na šta mislim kada kažem: Boki, kocka čelika umotana u najfiniji somot. Nikako nije fer da neko takav ode toliko pre vremena i ostavi me dužnim - nisam umeo da budem prijatelj kakav si ti bio. Zbogom, dragi Bokiša.
  2. 'ajde neko da pita šta je ono iznad table.
  3. Wobble my se pojavljuje uz prtljag, konkretno uz bocne kofere. Nesto tipa prenose turbulenciju. Nije moja mudrost, procitao sam. Sada su mu fabricki koferi postavljeni na plivajuce nosace i navodno je problem ublazen. KTM je problem opisao kao "cisto nemacki" jer nigde drugde ne sme da se vozi brze od 130 km/h, a problem se javlja prvi brzini vecoj od te. https://www.motor-talk.de/news/ktm-entkoppelt-den-kofferhalter-t5594125.html Mastao sam i ja o 1050. :-)
  4. Lud si sto prodajes, komsija. Al', ajde, pretpostavljam gledas novcatog.
  5. A možda je najbolje ne igrati se tim stvarima - u pitanju su stvari koje mogu da utiču na bezbednost. Najverovatnije je sa tvojim motorom sve u redu i tako će biti sve dok negde ne pretegneš nešto. Je li drži pravac? Je li stabilan u nagibu, nema sklonost da sklopi prednji točak i zabode ti nos u asfalt? Dotegni još malo to u glavi viljuške i dobićeš upravo te simptome. Pusti nagađanje oko tih stvari i uživaj u vožnji...
  6. To verovatno jeste TPS. Imao sam problem - posle voznje, makar krace, ujednacenom brzinom, gasi se, brlja i muci neko vreme. Zamena.
  7. Evo, ko zna koji put. Motorradovi testovi Pirellija ocenjuju kao najboljeg, a Metzelera kao best buy. Pricamo o pracno cisto ulicnim gumama 17/19. Ne da mi da okaccim fotke, evo linka do istih: http://imageshack.com/i/pmEkQsPtj http://imageshack.com/i/pmh6XGFRj
  8. Je li pomoćnik zaboravi da zavrne čep za ulje ili da vrati šraf dok sedim u hladu ispred? Opet, siguran sam da je bolji majstor nego što je ova preporuka. Ili ona pokuda gore. Kada nekome preporučujemo ili ne preporučujemo ovakvu uslugu, treba da objasnimo zašto hvalimo ili kudimo. Niže cene? Čega, delova? Jeftiniji lanac bregaste, koči one pločice, ulje? Ili samo ruke? Koliko? Kada je zaboravio da ti zavrne čep za ulje kako je to rešio? Zašto mi se isplati da pređem 300 km na tamo ili 400 na drugi stanu da uradim servis. Ovako je bezveze.
  9. Recimo, primetiš kad se vratiš kući iz Balosave. Odlična ti preporuka, siguran sam da će majstor sada pismo da ti napiše.
  10. Recimo, primetiš kad se vratiš kući iz Balosave. Odlična ti preporuka, siguran sam da će majstor sada pismo da ti napiše.
  11. Moze i na jednu i na drugu - koliko god ulozaka imas, uredjaj samo setas sa kacige na kacigu. Sprava za preporuku (ja, doduse na F4).
  12. Moj komsija! Osvedoceni "bolesnik" lickanja, doterivanja, unapredjivanja, podmazivanja i odrzavanja. I voznje, naravno! :-) Neko ce dobro da prodje!
  13. Strucna stampa novog 1000 odlicno ocenjuje. To sto se zamera su budalastine (tipa, dosadan je). Sigurno je lepse voziti ga od 650, verujem da ga svako zeli - ja takodje - ali teoreme da 650 nije dovoljan isto su fantaziranje. Dovoljan je i za solo i za dvoje i za grad i za oko sveta.
  14. Naravno da je dovoljan. O tome se dosta palamudilo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja