Jump to content

Moto Zajednica

BaxomirR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    141
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BaxomirR

  • Rođendan 27.03.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Baranda
  • Motocikl
    Yamaha Tracer 900 GT '20

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

BaxomirR's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

31

Reputacija u zajednici

  1. Kolega 'shlem' je danas kupio torbe. Moze tema da se zakljuca! Hvala
  2. Fazer je zaista prelep i mnogo je dobar motor. Nisam ocekivao da cemo se tako brzo rastati ali mi je sve to lako palo kad sam se docepao novog Tracer GT-a
  3. Levo torba, prednji kais. I ovo sam spalio dok sam ih nove donosio kuci. Okrenuo sam ih naopacke da bi ovaj glomazniji deo bio blize papucima suvozaca, i posto nesto nisam dobro vezao (nista nisam dobro vezao xD ), kad sam stigao kuci imao sam sta da vidim.
  4. Od ovog trenutka do kraja dana sam kuci. Mozes navratiti kad god zelis. Pozovi me na 069/393-6666 Morace samo malo da se pojaca stepom, sad cu slikati.
  5. Prodajem bocne torbe kupljene prosle godine u Maxmomentu. Koristene samo jednom na putovanju na more. Kao nove su. Jedan kajs je malkice nagoreo od auspuha ali se moze lako zameniti. Cena: 8500 dinara.
  6. Ima temperaturu sposaljnu i temperaturu motora. Vrti se onaj tockic na desnoj rucici i izaberes temperature. Ovde gde je odometar, menjas te dve opcije
  7. 069/393-6666 i hvala unapred!
  8. Hocu da kupim auspuh za moj Tracer 900 GT. Najvise me interesuje Mivv ali razmatram i ostale opcije.
  9. Moj novi ljubimac nakon Fazer 8-mice. U potrazi sam za auspuhom, ako ima neko na prodaju neka mi se javi.
  10. Suzuki otisao kod novog vlasnika u Ćićevac. Siguran sam da je novi vlasnik prezadovoljan a i nema razloga da ne bude jer ovakav motor se kupuje samo u salonu. Takodje sam siguran da je otisao u ruke pravog bajkera koji ce ga paziti i lepo voziti!
  11. Vala bas tako, stvarno je prelep a i ova kombinacija crne boje sa sivo belim sarama je prelepa.
  12. Nova cena: 2400e Doslo je do promene plana tako da vise ne dolazi u obzir zamena za Hyosung vec samo za lovu. Hocu da se resim kredita i izlazim iz price sa motorima do nekih srecnijih vremena sa vise para. Cim ode motor, bice ovde i moja oprema i to je to, the end.
  13. Mislio sam logicno da je ovo razlog pa sam zato napisao prethodni moj post. Nigde nije pomenuto da prodavac nema kategoriju, niti da nema vremena da polaze. Nisam hteo mnogo daviti u temi, ovo bi saznao bilo koji zainteresovani koji bi me pozvao Generalno sam se precenio finansijski i sada sam u situaciji da placam kredit, imam motor al ne mogu da ga vozim, a pritom imam i po 80-90 radnih sati nedeljno (bez vikenda) tako da mi je i vreme problem. Ja sam na Suzukiju izvozao manje od 100km, ostalo je sve cale vozio.
  14. Kolega je naveo da bi ga menjao samo za auto, za motor nece zbog zdravstvenih problema.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja