Jump to content

Moto Zajednica

ZarOK

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ZarOK

  • Rođendan 21.11.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krusevac
  • Motocikl
    CF Moto V3

ZarOK's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Bravo za besplatan ulaz Bice lepo vreme pa bice puno :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3:
  2. Hvala ČIKO Stižu Kruševljani u petak
  3. Mozda neka slike lokacije ? I naravmo, ima li lada za sator ?
  4. Moto skupove obozavam zato sto je uvek ROK svirka i molim vas nemojte ni da pominjete narodnjake.
  5. Hoce li biti obezbedjen prostor za kamp.
  6. Krecem sutra u 7h iz Krusevca. Ako neko vidi mog "ORLICA" neka mi se pridruzi.
  7. Kakvo je mesto za kamp ? Na ovim video snimcima izgleda kao luda zabava , zasto su svi tako negativni sa komentarima. Cene su OK sa obzirom na lokaciju. Samo se nadam da je ovo pravi bajkerski skup a ne samo za Beogradjane. Pozdrav za clana DRAG koji se trudi da ovo predstavi u najlepsem svetlu.
  8. Ovo je odlicna ideja, upoznati neke od lepota Makedonije i to na motoru Kazite mi, posto su ove dobre ture po 300km na dan , koja je prosecna brzina da vidim da li mogu da pratim grupu sa mojim 250cc.
  9. Tema je mnogo lepsa sa slikama i svim potrebnim i nepotrebnim informacijama.Hvala
  10. Vidimo se u petak, Nakacite neke slike kako je bilo predhodnih godina, to uvek ulepsa temu Nadam se da ima dovoljno hlada za kampovanje. Koja je cena ulaznice ?
  11. Ja sam ove godine poceo da idem na moto skupove. Smederevo,Donja Trnava,Cuprija,Borsko jezero. Na svakom skupu sam se lepo proveo i upoznao puno dobrih bajkera od 15 do 75 god.Uvek je bila dobra svirka i ekstra atmosvera. Pricam ja to sve drustvu i drugar me zamoli da krene samnom na sledeci moto skup (ovaj u Soko Banji), spremili kamp opremu ,oglancali motor ,osmeh na lice i krenuli KAD ONO RASULO.Stvarno je bio razocaran kao i vecina nas. Prelepa banja , stigli smo tacno za ricak i moram da pohvalim pasulj. Ali odma u startu mi se nije svidjalo to sto su motori bili odvojeni od kampa. Nema WC-a katastrofa,ljudi se setaju banjom a mi se nabijamo ispod mosta i po ko zna kavim mestima da šoramo, stvarno smo bili prisiljeni da ostavimo ruznu sliku kao bajkeri. Za "vašarujadu" smo sami krivi . Koncert Riblje Corbe je mogao da izvadi stvari ali jbg. Cuo sam da su predhodnih godina svi hvalili domacine pa se nadam da ce vratiti dobar glas. MA KO ZNA, MOZDA JE SAMO MOJ DRUG "BAKSUZ"
  12. Napokon prava i detaljna informacija o ovom skupu. Hvala Prijavljujem se za tu mini 'ekskurziju'. Vidimo se Hoce li biti igracica ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja