Jump to content

Moto Zajednica

Adler

Članovi
  • Broj tema i poruka

    439
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Adler

  • Rođendan 23.06.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pancevo
  • Motocikl
    Piaggio Beverly Sport Touring 350

Poslednji posetioci profila

7865 profile views

Adler's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

189

Reputacija u zajednici

  1. Jedan u meni kaže zovi, raspitaj se... drugi kaže skući se prvo.
  2. Hm... evo gledao sam malo ali ne vidim ništa očigledno problematično sa ćopavom i tim prekidačem. Kako bih mogao najbolje to da proverim? Drmusao sam je malo kako bih simulirao vibracije itd... ali sve radi super.
  3. Ne, ne vergla. Kao da nisi ni dao kontakt, baš kao kad ti je spuštena ćopava ili kada ne stisneš kočnicu.
  4. Hvala puno kolega! Hm... znači sumnja je potvrđena. Pogledaću ćopavu prvo, zato što mi se centralni štender polomio prošle sezone (udar u kolotrag) pa je možda tu i senzor ćopave pretpeo neke posledice. Akumulator bi trebalo da je dobar (ima snage) i očistio sam ga, i osigurači su uredu. To sam takođe proverio. Dodatno da pitam kad smo već ovde - pošto mi je ovo prvi skuter, da li možda neko ima preporuku za majstora? Treba da radim veliki servis krajem ove/početkom sledeće sezone. Idealno bi bilo ukoliko bi isti čovek radio i struju pa da rešimo i problem zbog kojeg sam pokrenuo ovu temu ako ga ne rešim do tada.
  5. Pozdrav društvo, Naleteo sam na mali problem pri vožnji Bendže pa bih da čujem prvo vaša mišljenja, pre nego što odem kod majstora. Naime, Bendža u toku vožnje ponekad izgubi gas odnosno nema snagu na 3-5sek, motor se ne ugasi ali ni ne funkcioniše (jako se slabo čuje bilo šta iz auspuha). Kada u tom trenutku navrnem gas do kraja, čuje se iz auspuha da prima gas ali dosta tiše, zagušeno nekako, a motor ne ubrzava bez obzira na zvuk. Ako se brzina dovoljno smanji u tom stadijumu, skuter se i potpuno ugasi. Ako dođe do gašenja skutera, paljenje uopšte ne funkcioniše kao da nisam dao kontakt i onda nakon što ga prođu gremlini sve ponovo radi. Ove probleme sam imao krajem prošle sezone, pa onda nisam u jednom periodu (pa sam mislio da je do goriva). Nakon toga sam imao početkom ove sezone pa nisam sve do danas, dakle barem 3 meseca i jedno 3000km. Sve što sam od intervencija uradio od početka sezone kako bih rešio problem iznad, jeste očistio kleme i kontakte na akumulatoru od skrame jer mi se činilo da možda gubi struju zbog lošeg kontakta ali eto, izgleda da nije to. Da li neko možda ima ideju šta bi moglo biti uzrok ovih čudnovatih problema? Hvala puno, Milan
  6. Adler

    Kawasaki KLE 2007

    Drugari, prodat nakon 2 dana. Hvala svim zainteresovanim!
  7. Drugari, Samo da vas obavestim da se, zbog potreba za većim skuterom, nažalost, rastajem od KLEke posle 5 slatkih godina. Sve informacije možete videti u oglasu na našem forumu: Sledeći motor verovatno neće biti KLE, ali već imam neki osećaj da ću mu se vratiti kad-tad. Ima mnogo lepote u njegovoj jednostavnosti i pouzdanosti.
  8. Adler

    Kawasaki KLE 2007

    Hvala buraz! Tek će biti opran kako valja.
  9. Pozdrav ljudi, Prodajem svoje mezimče nakon pet slatkih godina. Nažalost, poslovne potrebe zahtevaju skuter. Za sada imam jedan Beverly 350 na nišanu, tako da preferiram novac, ali ako imate sličnog Beverly-ja za zamenu slobodno ponudite pa ćemo videti. Detalji o motoru: Marka: Kawasaki Model: KLE 500 Godište: 2007 Kilometraža: oko 29500 km Stanje: Veoma teško - ima samo jednu ogrebotinu. Vlasnik: Drugi vlasnik - prvi vlasnik je iz Pančeva kao i ja, možemo organizovati upoznavanje ; Dodatna oprema: 1. Bobanovo sedište + original materijal fabričkog sedišta tako da se može vratiti u prvobitno stanje; (kome je to iz bilo kog razloga želja), 2. Ivanov vizir sa mogućnošću podešavanja + originalni partljak tako da se može vratiti u prvobitno stanje; 3. Crash barovi; 4. Kappa kofer 46L, K46 model; 5. Originalni stalak (štender) za motor; 6. Cerada; 7. Sva dokumentacija koja dolazi uz novi motor, + servisna knjiga do nekih 18000 km; 8. Dva ključa; Istorija: Motor kupljen od prvog vlasnika 2012. godine, kod mene je prethodnih pet godina, redovno održavan, menjani svi potrošni delovi redovno (svećice, pločice, antifriz, itd.). Nikada padano, što je i vidljivo po plastikama, fuzasterima itd. Vožen uglavnom na dužim turama i na relaciji Beograd - Pančevo, nikada offroad. Živim u kući, tako da je motor uvek u garaži i nikada nije ostao napolju. Prošle godine sam prešao 2000km samo, ove godine sam ga izvadio iz garaže za slikanje zbog prodaje. Inače kupljen sa 12000 km. Cena: 3000E Broj: 069/523-25-64 - imam malo haotičan posao, tako da se unapred izvinjavam ukoliko se odmah ne javim. Tu sam za sva pitanja. Pozdrav, Milan
  10. Isto tako sam i ja proklizao u Aviv parku u Pancevu. To je trzni centar, za one koji ne znaju, samo sto je u mom slucaju bilo skretanje u levo, i ja skrenuo i kako se nagnuo motor malo ode zadnji tocak i to je to. Nikakva steta, ali ne razumem kako nemaju obzira malo oko takvih stvari.
  11. Otvoricu galeriju sa tvojim fotografijama. Hajde pisi/postavljaj slike, i ako mogu nesto da ucinim ja iz Panceva u vezi sa motorom, slobodno se javi.
  12. Samo da se prepisem na putopis. Nisam jos uvek putovao kroz tekstove u ovom pravcu, jedva cekam.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja